Page 99 of 284 FirstFirst ... 49899596979899100101102103109149199 ... LastLast
Results 2,451 to 2,475 of 7086

Thread: Liga Sampiona 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by CaseLogic View Post
    Ja bih rekao da je Viola sinoc postigla ogroman uspjeh!

Bilan se sa starackim domom posprdao sa Mancesterom.

Neuspjeh?
    1-2 Fiorentina

2-3 (u sred Milana) Milan? I Mančester ima prilično zastarjelu ekipu koja je mnogo slabija nego prethodnih par sezona...

Osmina finala?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cuti ti,ti tvoji irci i seltik ni ne priviruju u ls,nemas pravo glasa na ovom topicu
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Hah, dobar.

Bar se nisu izblamirali ka ovogodišnji predstavnici Škotske u LŠ.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jedno 5 min razmisljam je li seltik u irsku

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja sam ocekivao das rendzers prodju onu grupu kao drugi,jedino ako ih mozda stutgart iznenadi,kad ono oni zavrsise iza rumuna...stvarno blam za skote,seltik je uglavnom ostavljao veoma dobar utisak,niko se nije nakupio bodova u skotskoj dok je seltik bio predstavnik
    ekreme da ti prekratim muke-nije ali su koliko ja razumijem to neki skotski irci,mozes na svakom mecu seltika vidjet irske zastave
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ekrem_drndar View Post
    Jedno 5 min razmisljam je li seltik u irsku
    i sta si odlucio?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pad koncentracije,nije ni slucajno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Arrow

Ja bih rekao da je Viola sinoc postigla ogroman uspjeh!

Bilan se sa starackim domom posprdao sa Mancesterom.

Neuspjeh?
    Posprdao a? 3:2 za Man U u gostima...Da se oce tako svako posprdati sa Man U,da osvojimo tu CL i divota...
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    1-2 Fiorentina

2-3 (u sred Milana) Milan? I Mančester ima prilično zastarjelu ekipu koja je mnogo slabija nego prethodnih par sezona...

Osmina finala?
    Fiorentina pokradena. 1-1 je normalan rezultat.

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Posprdao a? 3:2 za Man U u gostima...Da se oce tako svako posprdati sa Man U,da osvojimo tu CL i divota...
    Igrom da. Kakve ste golove dali, i jos je sudija pokra Bilan..Da vas je sramota.
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Polako, samo polako. Vidjecemo shta ce biti u drugoj rundi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vi mi se smijte koliko ocete, ja vjerujem da Milan moze proc. I to im nisu toliko male sanse. Vrlo tesko, ali moguce.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Igrom da. Kakve ste golove dali, i jos je sudija pokra Bilan..Da vas je sramota.
    evo obecavam cim dobijem mogucnost dajem ti +1rep za ovo
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by _HokutoNoKen_ View Post
    Vi mi se smijte koliko ocete, ja vjerujem da Milan moze proc. I to im nisu toliko male sanse. Vrlo tesko, ali moguce.
    Ne smijemo se,ali nema trika.Jednostavno su prespori...I onaj prvi mech igrali su 15 minuta kako treba,posle truba.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zasto lazes? Bili su bolji nekih 70 minuta.

Zar je stvarno toliko tesko da budete realni?

Mancester je igrao pacovsku igru 70 minuta. Osim par pokusaja Rooneya i ismijavanja Favallija od strane Valensije, niko nista cinio nije.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Rekoh li da Nesta veze nije imao? Stigle su ga godine.Cao,kraj, nema vise.

Philadelphia, Pennsylvania, United States
    Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Samo sam cekao, Case, moj omiljeni mrzitelj engleskog fudbala... :mrgreen:
    Just to slip the skin...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Samo blagi hejter.

Daj dokaze da Fiorentina nije PONIZILA Liverpool (najveci Engleski klub), izbacila ga iz LS, i da Bilan nije bolji bio od Rancestera?!

Jos ce Inter da tresne Chelsea, i vidimo se.

Sve je jasno kao dan.

Jos su Talijani aktuelni prvaci WC.

Jos nesto? Jbt, kako volim kad sam u pravu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by getaway blues View Post
    Samo sam cekao, Case, moj omiljeni mrzitelj engleskog fudbala... :mrgreen:
    ne znam zasto ali i ja mrzim engleski fudbal, ustvari ne mrzim, samo ne volim da ga gledam...

ne mogu pravit neku odredjenu analizu zasto je to tako, ali jednostavno antipatican, dok bih calcio mogao dan noc da gledam, pa cak i one timove sa zacelja tabele, ima neku draz taj italijanski fudbal....a evo vidim odje na forumu najvise se prati calcio, pa primera, pa tek onda engleska liga, ako je sudeci po broju postova i pregleda tema tih fudbalskih sampionata...
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zamisli dokle je doslo kad je Case realan, a ja navijam za Inter...Mora neko proc...Milan ne moze protiv sudbine, Firenca protiv Ovreba, tako da je na Interu spas Italijanskog fudbala.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Zodiac View Post
    Zamisli dokle je doslo kad je Case realan, a ja navijam za Inter...Mora neko proc...Milan ne moze protiv sudbine, Firenca protiv Ovreba, tako da je na Interu spas Italijanskog fudbala.
    xaxaxa i ja blago navijam za inter, samo zato sto ne volim engleze, xaxa
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Zodiac View Post
    Proce Fiorentina ako bog da..Mnogo su jaki kuci i znaju da odigraju na rezultat.

Inace ja sam uvijek realan.

6-0 wtf?omg?lol?Ronaldinho?

hahaha

Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Samo blagi hejter.

Daj dokaze da Fiorentina nije PONIZILA Liverpool (najveci Engleski klub), izbacila ga iz LS, i da Bilan nije bolji bio od Rancestera?!

Jos ce Inter da tresne Chelsea, i vidimo se.

Sve je jasno kao dan.

Jos su Talijani aktuelni prvaci WC.

Jos nesto? Jbt, kako volim kad sam u pravu.
    Bez namjere da ulazim u neku debelu raspravu "jes tako - nije tako" tipa... Fiorentina definitivno nije PONIZILA Liverpool. Jeste bila bolja kad se sabere dvomech, ja iskreno ne pamtim kad je neko tako dominantno igrao na sredini protiv Liverpoola kao Viola u prvom poluvremenu prvog meca. Taj isti Liverpool je u 2 meca protiv Lyona bio drasticno bolji - ali je platio ceh sa dvije greske odbrane, i kraj! Jednostavno, ne mozes tako jednostrano gledati...

United nije izgubio poslednjih 16 gostovanja u Champions League. Zadnji poraz je bilo ono 3-0 na San Siru. U jedno pola tih meceva daleko od toga da je bio bolji, dominantniji, stvorio vise sansi - ali igra takticki zrelo, strpljivije, vrlo produktivno. Mec sa Milanom u utorak je pokazao koliko je jedna ekipa sposobna da se digne nakon loseg starta, da drugo poluvrijeme uspava protivnika, da pokaze menatalitet... I pored velikih problema sa odbrambenim igracima od oktobra. Rio nije odigrao 10 meceva ove sezone, Evans je prilicno sirov, Vidica i dalje nema, Rafael ima 19 godina... I da, Milan je bio mnogo bolji u prvom poluvremenu. I da, vjerovatno je Milanova losa igra bila posljedica onakvog gola Scholesa, isto kao sto je pogub u Unitedovoj odbrani posljedica onakvog gola Ronaldinha. Sta, hocemo da vagamo koji je od ta dva gola vishe shishnjarski? Najjace su mi jos price kako je Rooneyev gol u malu mrezu sreca...

Nije moje da dokazujem bilo kome kako je fudbal daleko od prica o stvorenim prilikama, sudijskim greskama, ne-znam-o-cemu... A ponajmanje sve to treba da bude dokaz ili predmet rasprave da li je neka liga jaca ili ne! United je pobijedio na terenu gdje je uvijek najgore prolazio, u trenutku kad ima dosta problema sa povredama i relativno suzen napadacki izbor. Zasto je pobijedio? Zato sto je vjerovao i imao mooda, simple as that. Prosle godine je jedan engleski klub drasticno ostecen i uskraceno mu je igranje u finalu - pa sta? Treba da to bude neki dokaz protiv Barcelone, ili protiv bilo cega? Ma daj...

Ja bi iskreno volio da Inter prodje Chelsea. I ne zvuci nerealno, gledajuci narocito formu Chelsea u gostima zadnja 2 mjeseca... Samo, bojim se da ce Chelsea igrati sa Interom na slican nacin kao i United sa Milanom - strpljivo, vrebajuci sansu, prepustajuci sredinu u jednom vecem segmentu meca. U tome su najbolji. Ali evo, vidjecemo... Od 2005e svake godine imamo engleski tim u finalu - i fine pare bih sada uplatio da cemo i ove godine vidjeti jednog. Pored svih problema sa finansijama koje potresaju pola lige.
    Just to slip the skin...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by getaway blues View Post
    Bez namjere da ulazim u neku debelu raspravu "jes tako - nije tako" tipa... Fiorentina definitivno nije PONIZILA Liverpool. Jeste bila bolja kad se sabere dvomech, ja iskreno ne pamtim kad je neko tako dominantno igrao na sredini protiv Liverpoola kao Viola u prvom poluvremenu prvog meca. Taj isti Liverpool je u 2 meca protiv Lyona bio drasticno bolji - ali je platio ceh sa dvije greske odbrane, i kraj! Jednostavno, ne mozes tako jednostrano gledati...

United nije izgubio poslednjih 16 gostovanja u Champions League. Zadnji poraz je bilo ono 3-0 na San Siru. U jedno pola tih meceva daleko od toga da je bio bolji, dominantniji, stvorio vise sansi - ali igra takticki zrelo, strpljivije, vrlo produktivno. Mec sa Milanom u utorak je pokazao koliko je jedna ekipa sposobna da se digne nakon loseg starta, da drugo poluvrijeme uspava protivnika, da pokaze menatalitet... I pored velikih problema sa odbrambenim igracima od oktobra. Rio nije odigrao 10 meceva ove sezone, Evans je prilicno sirov, Vidica i dalje nema, Rafael ima 19 godina... I da, Milan je bio mnogo bolji u prvom poluvremenu. I da, vjerovatno je Milanova losa igra bila posljedica onakvog gola Scholesa, isto kao sto je pogub u Unitedovoj odbrani posljedica onakvog gola Ronaldinha. Sta, hocemo da vagamo koji je od ta dva gola vishe shishnjarski? Najjace su mi jos price kako je Rooneyev gol u malu mrezu sreca...

Nije moje da dokazujem bilo kome kako je fudbal daleko od prica o stvorenim prilikama, sudijskim greskama, ne-znam-o-cemu... A ponajmanje sve to treba da bude dokaz ili predmet rasprave da li je neka liga jaca ili ne! United je pobijedio na terenu gdje je uvijek najgore prolazio, u trenutku kad ima dosta problema sa povredama i relativno suzen napadacki izbor. Zasto je pobijedio? Zato sto je vjerovao i imao mooda, simple as that. Prosle godine je jedan engleski klub drasticno ostecen i uskraceno mu je igranje u finalu - pa sta? Treba da to bude neki dokaz protiv Barcelone, ili protiv bilo cega? Ma daj...

Ja bi iskreno volio da Inter prodje Chelsea. I ne zvuci nerealno, gledajuci narocito formu Chelsea u gostima zadnja 2 mjeseca... Samo, bojim se da ce Chelsea igrati sa Interom na slican nacin kao i United sa Milanom - strpljivo, vrebajuci sansu, prepustajuci sredinu u jednom vecem segmentu meca. U tome su najbolji. Ali evo, vidjecemo... Od 2005e svake godine imamo engleski tim u finalu - i fine pare bih sada uplatio da cemo i ove godine vidjeti jednog. Pored svih problema sa finansijama koje potresaju pola lige.
    Precera sam i ja malo, nije ponizila, ali je direktno uzrokovala njegovo ispdanje, sto je 1-0 za Italijane. Mada u neku ruku jeste ponizenje jer je Viola 11 u Seriji A, i do skoro je igrala nize lige. Da ne pominjemo neuporedivo manje kvalitetan sastav i goreg stratega. Vidjecemo kako ce se razvijati situacija u Mancesteru i u dvomecu Inter - Celzi mada sam ja ubijedjen da ce Talijani odnijeti pobjedu ove godine u medjusobnim duelima.

I Rubentus ce sigurno dogurati vise od Liverpoola u Ligi Evrope. Liverpool nece igrati LS do godine, i bice primorani da prodaju Torresa i Gerrarda. I Gerrarda cemo mi da uzmemo, kad smo vec kod toga.
    Last edited by CaseLogic; 19-02-10 at 17:57.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

U ime Patka,Neste i svetog Ronaldinja.Amin.

Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

United nikada u istoriji nije izgubio u evrokupovima na OT sa vise od jednog gola razlike. Ako Milan uspije... Kapa dolje, stvarno.

Gerrard nikada nece otici iz Poola, pa igrali oni Championship... Torres je vec realna opcija za nekog vani ili City. Da ga je Barca sacekala na primer, i nije uzimala Ibra, to bi bilo to...

A vama bi bilo bolje da razmisljate o dobrim krilima nego gomilanju igraca na AMC ; )
    Just to slip the skin...

Page 99 of 284 FirstFirst ... 49899596979899100101102103109149199 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)