Pogledaj Anothera šta uradi, ahahahahahaha :lolblue:
volim kad ovako... osvježim forum![]()
batalite sa ovim shegama i prasadimacase, ne vrijedjaj kolege forumase.
Ja sam mislio da je Ovrebo udaljen sa terena nakon one sramote od prosle sezone. Pogresno sam cuo ocigledno...
Zao mi je, jer su dva italijana vec blize eliminaciji nego prolazu (mada Viola ima realne sanse za prolaz, samo je pitanje koliko su jaki psihicki, pa da na ovu sramotu od sinoc odgovore jakom igrom). I milan i Fiorentina su zasluzili vise nego sto su ubrali, ali eto...
Fabianski i Hansson, macke male. Nzm koji je komicniji. Tj. znam, Fabianski je komican, sudiju bih tresnuo po glavi, da mogu.
Iduce nedjelje normalno ocekujem trijumf Nerazzurra (kakav bi bio navijac kad ne bih gledao pozitivno?). Iako ce biti djavolski tesko, ali... Inter moze to da odradi...
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Case, LOPOVE, brate moj, neka rade sto oce protiv italijanskih klubova i italijanskog fudbala uopste, ali ce ITALIJANI uvijek biti na najvecoj sceni i igrace zapazenu ulogu na ovako napravljenoj evropskoj fudbalskoj sceni.
Jos neke sitnice kao sto je da italijani nisu dobili domacinstvo za EP 2012 nego ukrajinci i poljaci i sl, samo govore u prilog zavjere protiv italijanskog fudbala.
Volio bih da Fiore prodje dalje, ionako je u grupama bila jedini italijanski klub koji je posteno zasluzio prolaz do osmine. Mada osmina finala i jeste realan domet italijanskog fudbala.
Nemoguce da su odje cista posla.Isto je nemoguce da pomocni ovoliki ofsajd nije vidio
![]()
treba iskopat izjavu linijskog sudije da se fino objasni zasto nije podigao zastavicu... mene je licno ispizdio marko jacimovic kad su uvalili gol odmah sam znao da je cisti ofsajd i nisam ga moga vise slusat no sam prebacio na rts a tamo je komentator uveliko osudjivao sudijsku trojku... a jacimovic tek poslije 3-4 minuta (dok mu sofro nije sapnuo) izjavio "pokradjena fiorentina"... e pa da ti se smuci futbal, uz ovakve kradje + nase komentatore..
edit. bajern mi je bio jedna od omiljenih ekipa u CL ali zbog ovog slucaja cu navijati protiv njih...
Tako je. Ali postoje vec projekti za 7 novih stadiona i jos neki priliv miliona, pa cemo vidjet ko kosi a ko vodi nosi!
Kako to zakljuci serdare? Eo Bilan je razguzio igrom Mancester, koji je jedna od jacih ekipa. Viola je pokradena klasicno sinoc, i imala je fenomenalni rezultat 1-1! Prije toga su izbacili Liverpul i isto im se zitko usta posrali.
A tek kako se Inter da se usere na Celzi, sve je smijesno.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Ko će da plaća 7 novih stadiona u Italiji?
Ni ovi im nisu popunjeni.
Pa sad na Meazzu ce biti 82.000 gledalaca protiv Celzoga, a ja vrijedim za 2 coeka.
Koliko je kapacitet Stamforda? Mislim da nije preko 40.
![]()
Protiv Čelzija da, ali protiv Parme i Torina - teško.
Prihod od utakmica LŠ nije dovoljan da opravda investiciju - plus što izgradnja novog stadiona sama po sebi donosi period prinudne štednje, što se može vidjet na primjeru Arsenala.
Inter ima preko 45.000 sezonskih karata prodatih kolko mi se cini, tako da je na svakoj utakmici vise publike nego na Celzijevom stadionu.
:blah:
Do 2014 bi trebalo da bude gotov Interov stadion sa preko 60.000 mjesta i tribinama uz aut liniju. Ako nijesu u medjuvremenu odustali ili odlozili projekat..Jos 6 stadiona je u planu, a za svaki ce drzava da da pola ili vise para.
Last edited by CaseLogic; 18-02-10 at 18:16.
Tachno su me nacerali da navijam za Inter protiv chelzija. I to svim srcem. Uefa-Lopovi.
Slazem se.
Logichno je da posle utorka i srijede veche navijam za Italijanski fudbal![]()
Slazem se.
Interesantno je kako količina italijanskog patriotizma na forumu raste proporcionalno neuspjesima fudbalskih klubova.![]()
Ja bih rekao da je Viola sinoc postigla ogroman uspjeh!
Bilan se sa starackim domom posprdao sa Mancesterom.
Neuspjeh?
A englezi u zadnje vrijeme haraju evropom.
Slazem se.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks