Bajern da go za 2-1 iz ofsajda od 3 puna metra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uefa mafiozi!!!!!!!!!!!!!!!!!namjerno stavljaju ovreba da se na njega vade!
Ovo je nevjerovatno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vidite li ovo ljudi ili ste slijepi?!?!?!?!??!?
pi,kao i uvjek njemci u zadnji minut..
a ono crvenoga vidjelo nije...
Raise my hammer,take my aim
Bajern da go za 2-1 iz ofsajda od 3 puna metra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uefa mafiozi!!!!!!!!!!!!!!!!!namjerno stavljaju ovreba da se na njega vade!
Ovo je nevjerovatno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vidite li ovo ljudi ili ste slijepi?!?!?!?!??!?
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
... a sto je ovo....dodje covjeku da vise ne gleda fudbal....pa ovo je nevidjeno...strasno....
Poslije onoga sinoc kad je klasicno Bilan pokraden, i sad kad je Fiorentina TOTALNO pokradena na ocigled miliona gledalaca trebao bi savez Italije momentalno da povuce sve ekipe iz takmicenja!
EUFA MAFIOZIIIIII!
KUKU! Ovo je nevjerovatno! Ne mogu da vjerujem!!!!
3 metra ofsajd!
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
i case logic je otkrio teoriju zavjere, brzo ce ovaj forum bit ugasen od strane uefe![]()
![]()
xaxaxa, e sto cini ovrebo...pa i bez snimka na tv-u se vidjelo da je duboki ofsajd..
ono znaci LOL....
AJMO CRNA GORO !!!
Je li moguce da se ovo desava u osminu finala lige sampiona?
Sramno za UEFU i za ljude koje su dozvolili ovom kriminalcu da sudi...
Bijo si poziw koi se neodbija
vala ako ga i posle ovoga ne izbace sa liste sudija, eto bar da ne sudi ove meceve na ispadanje...
AJMO CRNA GORO !!!
Ja navijam za Bayern ali ovo je kriminal. Vjerovatno i gore od onoga sa Barcelonom. Crveni ajd i ajd ali ovaj ofsajd, i to obije stvari onaj isti linijski sudija, strashno. Shto se tiche utakmice gore izadnje Bayerna nego obichno a na drugu stranu bolje fiorentine. Nadamo se najboljem u revanshu.
He is a man of logic and should not be taken seriously.
Fiorentina je zaslužila remi, odigrali su vrlo dobro, naročito sredina terena i odbrana.
Joveta solidan, trudio se, trčao, šteta što malo bolje nije reagovao u par prilika. Ne znam da li mi se samo čini, ali mislim da osim Vargasi ostali ne haju da mu daju loptu.
U svakom slučaju, podjednake šanse za 1/4 finale.
Toliko o tome kako su italijanima fer sudi u Evropi. Tachno me strah za onaj Inter![]()
Slazem se.
a nije ni cudo kad su najveci lopovi sponzori ovog bayerna,xaxa![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Vidim i prosto ne znam sta da kazem.Ali bas ne znam :burp:
Pa DA-BOG-DA da linijski sudija nije vidio OVAKAV ofsajd od 2 metra :mad: Prvo onaj crveni, pa ovaj SRAMNI gol.I sve, kao slucajno, glavni sudija ovog meca biva cuveni kriminalac i hodajuci ljudski podbacaj T.H.Ovrebo![]()
zar se nije ovaj sudija zamonasio?![]()
You'll Never Smoke Alone..
prosto da izgubis volju da pratis fudbal zbog ovakvih kriminalaca,ako bude pravde fiorentina u revansu dobija sa 2 razlike i ide dalje!!![]()
nije ovrebo kriv nego linijski sudija, jbg vidjoste li ono lice, dijete neko... stvarno bruka za platinija i druzinu....:hammer:
nego custe li sofra, da nije milana italija bi vec odavno imala 3 predstavnika :lolblue::lolblue:![]()
jel ovo moguce u ovakvim mecevima 2 metra u ofsajdu i da sudija ne svira???necu fudbal da gledam
:)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks