Pa ja rekoh gore, kad bi se mogli dogovorit![]()
Inače, kreativan fudbaler kao što je Burzanović na sredini je sve što fali ekipi Crne Gore da bude maksimalno konkurentna
Ne daj Boze da nam onaj cuva sredinu
sto su ovdje neki navalili na burzanovica. kao da je on jedini igrac koga imamo.
nije jedini,ali nije bas da imamo 20 dobrih igraca na poziciji ofanzivnog veznog pa da nam je svejedno sto ce bit sa burzom
Raise my hammer,take my aim
mugosa, stjepanovic, nikolic,...
cak bi prije stavio jovetica u OMF i negog drugog napadaca pored vucinica
nek sjedi burzanovic u japanu. sta on misli?? dosao novi trener i sve se zaboravlja sto je bilo?!?!
Netrpeljivost upravo zbog njegovog GLIBAVOG i POSRANOG odnosa prema nasoj svetinji . Ponasanje protiv Bugarske odje i onda pljuvanje iz beograda
ekrem drndar, evidentno je da ne mirišeš Burzanovića, i ja to razumijem.
U svakom slučaju, njegove izjave vezane za reprezentaciju Crne Gore su 95% tačne, i svi mi ovdje smo toga odlično svjesni.
Odlično se ZNA da neki igrači, kao što je Vučinić, imaju zagarantovano mjesto - ili su ga makar imali kod Filipovića. Što je potpuno normalno, jer je Vučinić (uz Jovetića, ne zaboravimo) najbolji igrač naše reprezentacije.
On nije nikoga pljuvao, samo je izjavio korektno da nam reprezentacija nema kult, što je i istina. Moglo se vidjeti to prošle godine, Filipović je bio obična marioneta.
Vučinić da određuje ko može a ko ne u reprezentaciju? To ne rade neke malo veće fudbalske zvijezde od njega, kao što su u svojim reprezentacijama Anri (FRA), Tores (ŠPA), Pirlo (ITA)... tako da je to nedopustivo.
Takođe, momak je rekao da treba da se ugledamo na reprezentaciju Srbije - koja je iz korijena promijenila sve i izgradila potpuno novi kult reprezentacije, i uspostavila nova ''pravila igre'' koja se prije svega odnose na odnos igrača prema reprezentativnom dresu.
Takođe, treba naglasiti da je sve to uspjelo zahvaljujući izvanrednom selektoru - Radomiru Antiću, ja ne znam da li je Kranjčar čovjek za to.
-----------
Na stranu sve ovo, sve i da se ne slažemo oko njegovih izjava i njegovog ponašanja - njegove fudbalske kvalitete ne možemo da osporavamo, to je ono što se posmatra izvan svega ovoga.
A Burzanović jeste kvalitetan igrač. Njegove brojke i statistika pričaju umjesto njega, mene i tebe...
On je rekao da treba da se ugledamo na reprezentaciju Srbije?!
U reprezentaciji Srbije,svako gine na teren koliko god da igra,a ova pijandura udje 10 min protiv Bugara i onako ih odigra,a znamo svi da mu to nije prvi put i da je to radio i u dresu Buducnosti i Zvijezde...
Vucinic je tu odreagovao malo zustrije,ali u svakom slucaju podrzavam to sa njegove strane,jer je Mirko za njega BOG fudbala..
I da,nikad dok je ziv mu ne bi trebalo dat` da kroci na onaj stadion,smece glibavo.
BBNSC
100% je istina da je Burzo omalovazhio reprezentaciju.101% je tachno da su Vuchinic i Vukčević poslije utakmice sa Bugarskom istu noć bili u velvet.Meni je to mozhda i bezosecajnije...za to je kriv po meni najvishe selektor...jer ko obavlja tu funkciju mora osim fudbalskog znanja biti i psiholog.Onaj proshli je to moga bit,ali u takmichenju mladih gorana na ljubović.
Inache,namrtvo mi se svidja ova postava i formacija shto si postavio gore..Pod Goricom bi bila idealna!
Last edited by Insua; 18-02-10 at 17:33.
To je upravo ta neobjektivna lična netrpeljivost o kojoj pričam.
Situacija protiv Bugarske je već prežvakana priča, ne bih da se ponavljam ali moram - ne postoji fudbalski rezon po kom bi on snosio i najmanju krivicu za gol Bugara.
Sve što se desilo poslije je bila direktna posljedica nefer tretmana nakon tog meča. A tretman koji je imao dok je igrao u Budućnosti od kluba i od navijača je samo dodatno doprinio tome. Ne možeš godinama gazit po nekome (uprkos izdanjima na terenu, koja su uvijek bila iznad prosjeka ekipe u kojoj je igrao) i očekivat da se to ne ispolji na ovaj ili onaj način.
Takodje, smiješno je smatrati da Damjanović ili Drinčić više vole reprezentaciju od njega. To što je neko tip igrača koji ima manje klase, a više fizičke snage i energije, pa može da trči u presing po tudjoj polovini (što je inače totalno glupo trošenje snage, nego ajde), ne znači da je korisniji na terenu niti da mu je više stalo.
Nije bitno ko je rekao, Igor Burzanović ili naš premijer - važna je suština, a to je da je to apsolutno tačno.
Protiv Bugara je za onaj primljeni gol više kriv Poleksić nego Burzanović, to odmah da raščistimo. Druga je stvar, što je Burzanović navukao na sebe mržnju onim izjavama o reprezentaciji, pa se zaboravlja kakav šut NIJE BIO U STANJU da zaustavi prvi reprezentativni golman.
Pa što Marko ako je on bolji igrač od Burzanovića?Originally Posted by nexus
To mu daje za pravo da ga izbača iz reprezentacije, psuje, pljuje, vrijeđa... treba li još i da ga izbije, zato što je bolji fudbaler?
Ako se vodimo tom logikom, onda bi Riberi trebao svaki put da išamara Tulalana kad nešto pogriješi ili kad ne trči, eventualno Kristijano Ronaldo da tuče Kvarežmu zato što preloše igra... itd, itd. Ta priča jednostavno nema smisla, a to što je Vučinić bolji fudbaler od Burzanovića nije nikakav razlog za takvo ponašanje i postavljanje stvari.
Isti taj stadion, na kojem si ti... kao dijete, i bezbroj naših vršnjaka, milijardu puta uzviknuo ''Burzo Maradona!''?Originally Posted by nexus
Ne bih rekao.![]()
Proslavio se on ili ne, nije teško to procijenit.
Reprezentacija sa Burzanovićem (nadigrane Švedska i Norveška svih 90 min) - repezentacija bez Burzanovića (blamaža protiv Gruzije i Kipra). Ne samo to, nego se tačno vidjelo da nam baš taj tip igrača fali na sredini, jer od Bugarske pa na dalje nismo tri pasa povezali.
Ako cemo pravo ,da se on javno sad izvini zbog onih izjava(i ako se slazem da je vecina tacno ,ali ipak bi ljudski bilo) ,neka ga i zovnu u repku.Ali se ne slazem da on moze da bude igrac koji ce da drzi sredinu ,da povezuje napad i odbranu jer smo se vec uvjerili kako to radi,a nikako ne bih volio da se ponovi scena od zadnjih 10 min protiv Bugara.I mislim da su on i Filipovic direktni krivci za taj gol.
Volio bih da neko ima snimak tih 10 minuta da ih pogledamo
On se već izvinio zbog toga, koliko se ja sjećam. Bar dijela koji se tiče Crne Gore i himne.
A poslije onakvog Mirkovog ponašanja, za ostalo ni ne treba da se izvinjava - ili trebaju da se javno izvine obojica.
Dobro rece nexus,on govori da se ugledamo na Srbiju,a on prvi radi (radio je) kako ne treba....
I dosta vise o Burzu kumim ve bogom,nije zasluzio ovoliko naseg vremena sigurno.....
Šta je on uradio kako ne treba?
Nakon što je izbačen iz reprezentacije (njemu lično saopšteno, mimo javnosti) dao je onu izjavu za srpsku televiziju.
Ne znam o čemu se radi ljudi?
Tek poslije toga neko je dao zeleno svijetlo Filipoviću da izađe kuražan pred medije i kaže ''EA DOK SAM JEA SELEKTOR.. BURZEO GA NEĆE IGREAT VIŠE..''
Svaka mu čast.![]()
Srbija pokušava da igra po sredini terena kao normalna ekipa, a Burzanović je prvi koji je doprinosio toj igri kod nas one prve godine. A kako su to radili ostali koji bi trebali da budu "bolji" od njega - vidjeli smo.
Njemu se na osnovu pokazanog na terenu može zamjerit vrlo, vrlo malo. Ako je zbog toga izbačen, pola reprezentacije je trebalo da leti prije njega (i mnogo više od polovine).
Bas tako svaka mu cast.Jedna od rijetkih njegovih odluka kojse sam podrzao.
Hahaha, pa nisi skapirao šta hoću da kažem, u suštini je naslov trebao da glasi ovako:
MIRKO VUČINIĆ: Ili ja, ili Burzanović.
A naravno, shodno fudbalskim kvalitetima, zna se ko je bio oportunitetni trošak.
Pa i sam Burzanović na početku intervjua kaže - MIRKO VUČINIĆ je najveće ime crnogorskog fudbala, poslije DEJANA SAVIĆEVIĆA. Dakle... ipak postoji ta doza respekta prema kapitenu.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks