hhahaahahhahahahah
deshavalo mi se na golfa, imao sam neko ****** Bosna od po euro...i kad ga natezhesh duzhe malo, visoki obrtaji, pocne da auto da cima, ne prima gas kako treba....Logichno mi je da se zagriju pa izgube neka svojstva, ako je sve ostalo ok...
Onda sam uzeo Bosch i nikad vishe takvih problema..
-->*-TRIATLON PG!-*<--
http://www.bhtuning.com/svjecice-t-20187.htmlTemperatura glave svjećice mora biti odgovarajuće niska da bih se spriječilo prijevremeno paljenje smjese ili predpaljenje i dovoljno visoka da bih se spriječilo gušenje motora sa previše neupaljenje smjese. Ovo se kod svjećica definira kao ''Toplinske performanse'' i te performanse se određuju sa toplinskom vrijednošću svjećice koju ste izabrali.
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Last edited by cvxcomputers; 17-02-10 at 14:04.
Upravo to. Ako stavis svjecicu koja ne odgovara toploti, auto ce lose da se ponasa i da stuca.
To ne mora biti znak da su svjecice lose, vec da su POGRESNE.
Ja na svom audiju imam NGK-BKR6E. Postoje i isti ovaj model sa 5E i 7E, i razlika je samo u toploti koju trpe...
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
koje su fabricki u bentlija ?![]()
Originally Posted by my name is ...
super bosna
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
Sad je preko 55 soma.
Imam kuci skoro nove Bosch Platinum 2, nemaju preko 5000 km.
Bosch sam uzeo pocetkom 2007-e, i posle montiranja, Jared mi rece da nisu dobre kao NGK...i ja odmah u Auto Zone za nove NGK...
Sad, kad je hladan, zna da trokira ako ga vrtim preko 3500-4000. Onda treba da ga restartujem i sve OK.
Acid, ne znam, nisam siguran, ali gledao sam u service manual i pise da su stavili nove prije pola godine.
TAKUMI
Do kolko bi se para mogla nac 156 1.9JTD, da je u dobrom stanju, bas dobrom, treba neke pare da dobijem za mjesec dana, pa da vidim kolko se krecu
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Zna li ko sto moze ovo bit?
Ma jok, par okreta pod rucnom na CDM okupljanju![]()
She is only here to annoy herself!
I mom drugu se isto tako upalila lampica![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks