Page 91 of 284 FirstFirst ... 4181878889909192939495101141191 ... LastLast
Results 2,251 to 2,275 of 7086

Thread: Liga Sampiona 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vidocq View Post
    Jes da milan mrzim najvise poslije intera, ali nisu zasluzili da izgube nocas. Zasluzili su pobjedu, pa makar i s jedan razlike, ali nije trebalo ovako da zavrsi.
    Ovaj chovjek je sve rekao, znam ja da navijachi Intera i Manchestera stvarno misle da su objektivni, na zalost njihovi postovi dokazuju suprotno, ja mislim da ce svaki neutralni posmatrach rec isto shto i Vidocq jer je tako i bilo, nije sramota izgubit od Manchestera, ali ne bi trebalo ni da vas bude sramota da priznate da je Milan bio mnogo bolji, i sam je rekao lik da mrzi Milan ali je objektivan...

Originally Posted by Nino_pg View Post
    Zao mi je samo one navijace kad ih prikazase da odlaze.Platili greote kartu u onaj sektor po 200e,a morali da gledaju onu blamazu

A ovoga kralja bi stvarno trebalo kulirat, on postuje neku svoju prichu koja veze s mozgom nema, ti koji su poshli bi taman mogli s tobom da se druze, jer su budale jedne obichne, odavno se nije igrao ovako dobar mech u LS i oni se prave pametni i idu prije kraja, Milan je stvarno u tim momentima djelovao kao da su se predali ali to nisu pravi navijachi, pravi navijachi su ostali i zato su dinjo i sidorf pokazali kakvi su majstori i Milan je posle onoga gola poletio i kako ne izjednachishe ne mogu da vjerujem, barem su to zasluzili, i ti si toliko pametan da ovaj mech nazovesh blamaza, reci ako nisi gledao utakmicu da se ne raspravljam sa tobom... Kad ovakvi likovi prichaju za sebe skroz samouvjereno da su pametni, u pravu i potpuno objektivni onda propalo sve na ovaj forum..
    Last edited by St_Lunatic; 17-02-10 at 10:34.
    OI OI OI OI OI OI OI PIPPO INZAGHI SEGNA PER NOI!!!!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Engleska za Englesku. Liverpool je i dalje najpopularniji tamo, iako titulu nije 20godina osvajao.

A Nottingham Forest - boga pitaj šta se sa njihovim navijačima dešava. Možda i oni imaju istu bazu kao kada su Kup šampiona osvajali.

A i otkad je ta grupa od 50 navijača Leeds-a? Od prije 30 godina ili možda od prije 10 kad su igrali u LŠ?
    Nijesam se raspitivao od kad ta grupa postoji zaista... Znam da su znatno brojniji navijaci Newcastle-a u Beogradu. I znam da postoji takodje velika grupa navijaca Liverpula. Dio grupe cak redovno posjecuje Sport Cafe i tu gleda utakmice Liverpula sa sve dresovima, i rekvizitima i uz pivo navija. Newcastleovi navijaci iz BG su cak imali i svoj sajt i isli na utakmice. A evo ih i sa balkana http://nufc-balkan.blogspot.com/
    "There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo ih i navijaci Queens Park Rangersa u Srbiji... http://www.qpr-serbia.net/news.php
    Interesantno. Nijesam znao da neko i za njih navija sa ovih prostora...

Sajt navijaca Celzija http://www.chelseafcserbia.com/
    "There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Maksimalni OFF. Kontrolirajte se! :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Quote Originally Posted by Luximus View Post
    Evo ih i navijaci Queens Park Rangersa u Srbiji... http://www.qpr-serbia.net/news.php
    Interesantno. Nijesam znao da neko i za njih navija sa ovih prostora...

Sajt navijaca Celzija http://www.chelseafcserbia.com/
    Imaju i trans,odnosnbo imali su ga,dolazio je jedan iz subotice(inace marinac) odje protiv zete da navija.Spavao je u njegosev na klupu ,dobar lik..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nek se nada....
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

tesko da moze boljet vise od ovoga.Odigrat odlicno,i onda ti se sreca i ako cemo bit realni sudija poseru na sve sto si napravio....
    Dida veoma los.Za prvi gol je 50 % sreca,50 % njegov faktor.bonera veoma dobar.Svo vrijeme tvrdim da je odlican igrac,i dokazao je to.Kako je samo uzeo u prvo poluvrijeme loptu onom volu i ovaj ga ubija po glavi 2 puta...pi!Mislim da je on resenje za desnog beka.nesta losiji nego obicno.Kod prvog i treceg gola dio krivice ide na njega.Silva u odbrani dobar,naprijed odlican.Antonini isto odlican dok je igrao.Pirlo los,mnogo losiji nego obicno.becks isto.Ambro medjutim odlican.Dinho no comment.Pato je bio isto dobar,ali jbg tek se oporavio i cuvao ga je najbolji lijevi bek na svijetu tako da...huntelar definitivno nije za vlike meceve i kraj price.Favali,sve je vec receno.Sedorf klasa,greska lea sto je stavio becksa.Pipo nije imao dovoljno vremena.
    Sve u svemu kombinacija nesrece,lose zavrsnice i jedne sudijske odluke i to je to.U 30. minutu milan kod rezultata 1-0 trebao dobit slobodnjak na 17 m od gola i igraca vise,tu nema rasprave.Ali sudija nije vidio i to je to.Jednostavno nismo imali srece.
    Za revans nemam previse nade.naravno ne predajemo se,ali tesko ce bit,mnogo tesko,vraca im se vidic...Mada ako dinho ovako odigra,ako se pato uhoda do tada,oporavi borielo,favali ostane na klupi,pirlo,nesta i becks odigraju kao sto znaju,sedorf udje od prvog minuta i ak mancester tj. runi ne bude imao neki extra dan moguce je.Ali,treba previse toga da se slozi.Mada i barsa je 2006. koja je bila mnogo jaca od sadasnjeg mancestera dobila na san siru,pa da nas nije sudija zaebo igrali bi se produzeci na kamp nou tako da...
    Nazalost bojim se da opet nema italijana u cetvrtfinalu.Nocas cu navijat za fioru,ali ne vjerujem da mogu nesto.Isto,koliko god ne volio intera vise bih volio da oni prodju nego ebeni englezi.
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

vidi coek veliki klub pred sobom...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Samo o utakmicama CL na ovom topicu. Molim Vas.

Nagrdismo svaku temu.

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Potpuno sam objektivan i Milan nije zasluzio da izgubi, a ovi navijaci Intera imaju nedjelju dana fore da su u LS bolji od Milana. Onda ce na njihov stadion doci jos jedan veliki klub (svake sezone dolaze dva, jedan u grupi i drugi u osmini da ih izbaci) Odje je izuzetno jaka logika komsijine krave pa neka se raduju.

Meni kao navijacu Barse bilo bi zao da Real ispane, treba Barsa da ga izbaci i to po mogucnosti u finalu. I jos da naglasim nijesam drvosjeca za razliku od nekih koji pobjedu Atletika proslavise motornim segama. Tebi Laciale nije korektno da provociras sa 6 : 2, bilo je obrnuto pitaj nekog od segaca.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

volio bih da bajern razguzi fiorentinu jer su mi bas nesto "teski" postali. za' ce mi bit samo jovetu.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Zodiac View Post
    I ja mislim da ce nas Manchester tamo prosut. Runi ce dati 2 gola sigurno.
    zna co'ek!

Quote Originally Posted by Nino_pg View Post
    Da mi je znat sto Ferguson ovoliko godina drzi onog ParkaJa toga momka nikad nisam vidio da je odigrao bas dobro.
    Kako nije ubacio Owena ,ne mogu prezalit.Kad je i Sofro rekao da se ne sastavljaju sa loptom u drugom poluvremenu,onda je sve jasno.
    Evo vidim da se Leonardo ne predaje,kaze jos nije gotovo.A sto ce kukavac...
    Kad im je bila odlucujuca utakmica za prolaz protiv Ciriha,zamalo izgubise.A nadaju se da dobiju Mancester u goste 2 razlike.Komedijasi

zato sto park fenomenalno odradjuje posao pozadi, dok je naprijed eto dosta solidan igrac (cesto dolazi u sansu ali mu je realizacija losa)... uglavnom park mu igra sve najvaznije meceve

kao su se ferdinand i evans pogubili u pocetku utakmice, kao i mali rafael... sto je kerik dobio crveni tj. drugi zuti, kad je evra bio taj koji je faulirao paa na kraju utakmice?
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jer je kerik,umjesto da da loptu da se izvede prekid cusnuo loptu petom u suprotnom smjeru.standardno...

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by opmne
    I jos da naglasim nijesam drvosjeca za razliku od nekih koji pobjedu Atletika proslavise motornim segama. Tebi Laciale nije korektno da provociras sa 6 : 2, bilo je obrnuto pitaj nekog od segaca.
    :lolblue:

Evo, samo za tebe

Last edited by Vlado; 17-02-10 at 15:46.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

je li ovo Antonini sa segom ;-)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    AnotherWorld, ovaj poraz (ako se ne "popravi") boljece vise no poraz barse od atletika i jos 3 poraza u ligi zaredom. Ako Real ispadne od Liona mislim da ce se desit neka zesca frka u klubu.

Evo da citiram sebe, kad vec ne citas pazljivo:

Ako bi se to stvarno desilo (mislim na ispadanje Reala i "padanje glava") onda bih volio da ta "padajuca" glava bude iskljucivo vlasnistvo F.Pereza :grin: A da "glava" koja ce ga zamjeniti bude privatna svojina gospodina Lorenca Sanc(z)a
    Toliko...

Quote Originally Posted by zinabo View Post
    smijali mi se neki za liona, ali sam bio siguran da će dobit, Real jeste bolja ekipa ali u gostima tesko da ista moze da uradi jer svi igrači imaju neku grč osim Cristijana, mada mislim da ce ih Real kuci ubit 3 ili 4:0, a Milan je za čudo dobro odigrao ali nije imao sreće, RONALDHINO RULES
    Prijatelju, ti si prognozirao rezultat 4:0 za Lion, i iz 2 u 1 - tako da si promasio oboje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nije svejedno realu poslije sinocnjeg poraza, ostaje ta odlucujuca utakmica u madridu dje nemaju prava na kiks a svjesni smo svi to je veoma zaebano... real kuci moze uvalit svakome po 3-4 komada lagano ali ako lion bude pogodio prvi a nije nerealno tek bi onda nastala frka... iskreno ocekujem ispadanje reala, ako kojim cudom budu prosli mogu lagano dogurat do polufinala...

Thanks Thanks Given 
    801
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

@ ANOTHER WORLD----Ako bi se to stvarno desilo (mislim na ispadanje Reala i "padanje glava") onda bih volio da ta "padajuca" glava bude iskljucivo vlasnistvo F.Pereza :grin: A da "glava" koja ce ga zamjeniti bude privatna svojina gospodina Lorenca Sanc(z)a

Potpuno se slazem sa tobom...ako nebi kojim slucajem uzeli LS i Primeru jedina sreca u toj nesreci bi bila smjena Pereza koga ne mirisem bas (jer je smrad ) ,a Lorenzo Sanz je pravi covjek Real Madrida ,gospodin koji je na sportski(a ne ekonomski) nacin napravio masinu od ekipe(ne zaboravimo da je on doveo Sukera i Mijatovica!!)...
    No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.

Thanks Thanks Given 
    801
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by UFO View Post
    nije svejedno realu poslije sinocnjeg poraza, ostaje ta odlucujuca utakmica u madridu dje nemaju prava na kiks a svjesni smo svi to je veoma zaebano... real kuci moze uvalit svakome po 3-4 komada lagano ali ako lion bude pogodio prvi a nije nerealno tek bi onda nastala frka... iskreno ocekujem ispadanje reala, ako kojim cudom budu prosli mogu lagano dogurat do polufinala...
    Navijam za Real i to vjerovatno vecina odje zna :joint: i sad mogu pricat one navijacke price i bla bla bla...ali mora se priznat da postoji ta crna serija ispadanja u 1/8 LS i plus ovaj poraz na Zerlanu ,bice gusto...ali garantujem ako probijemo ovu nesrecnu "blokadu" nema toga ko ce nas moc zaustavit u pohodu na trofej...

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Moram priznati da si u pravu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mislis, NADAS se ispadanju Reala.Razlika je drasticna, a svi ovdje znamo kako i zasto

Thanks Thanks Given 
    801
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by AnotherWorld View Post
    Mislis, NADAS se ispadanju Reala.Razlika je drasticna, a svi ovdje znamo kako i zasto

Svi se oni NADAJU i svi ocekuju! a mi smo tada najjaci ...

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

E da vidimo oće li Jovetić opet u Ligu Šampiona pokazat da je igrač za velika djela!!!
    deuscroix

Page 91 of 284 FirstFirst ... 4181878889909192939495101141191 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)