Page 90 of 284 FirstFirst ... 4080868788899091929394100140190 ... LastLast
Results 2,226 to 2,250 of 7086

Thread: Liga Sampiona 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dva satro velikana ce sve su prilike otpast vec u osamini...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by AnotherWorld View Post
    To je samo jedan poraz, a ovaj zakljucak samo govori u prilog tvom neznanju, sujeti i tastini
    :lolblue::lolblue: izvini, mozda ti je lose pao ovaj poraz, nesto bas ne mogu da vjerujem da si ovo napisao...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by afi View Post
    Dva satro velikana ce sve su prilike otpast vec u osamini...
    Sve i da ispadnu, epitet "satro" se tim klubovima nikada nece moci nalijepit'.Sem od strane nekog kompletnog idiota, svakako

Quote Originally Posted by UFO View Post
    :lolblue::lolblue: izvini, mozda ti je lose pao ovaj poraz, nesto bas ne mogu da vjerujem da si ovo napisao...
    Rekao bih da mi je "pao" bolje nego nekima onaj od Atletica u proslom kolu

I prije ce biti da ne mozes da razumijes, nego da ne vjerujes.Sto mogu i da ti pojasnim, svakako

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

što bi ovom Realu te pade?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sve i da ispadnu, epitet "satro" se tim klubovima nikada nece moci nalijepit'.Sem od strane nekog kompletnog idiota, svakako

Ne nerviraj se odma,ima jos nade,nisam rekao ispadaju 100%,nego da sve ukazuje na to da ce tako bit.....
    A ovo "satro" je cista provokacija,moram vas malo peckat,a ti si idiot ako to ne kapiras.....

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Tja, baš neočekivani rezultati noćas.

...or not.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by afi View Post
    Ne nerviraj se odma,ima jos nade,nisam rekao ispadaju 100%,nego da sve ukazuje na to da ce tako bit.....
    Koje sve (konkretno za Real)?Jedan gol je i te kako dostizan, plus se revans igra u Madridu.Po meni, igra je ono sto brine (tj. nedostatak iste).Milanu je situacija bas nezavidna...

A ovo "satro" je cista provokacija,moram vas malo peckat,a ti si idiot ako to ne kapiras.....
    Provokacija je neprimjerena i jeftina, stoga je i moj odgovor na nju takav kakav jeste.A ti si idiot ako to ne kapiras

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja sam igrao 2q na manchestera sa 25e. i naravno dobio, a cale mi igrao 4 utakmice sa 5e, nzm sad koje ali igrao je lion 1 - 3 koeficijent i dodje mu i dobie 100 eura (kako mi to kazemo jednu zelenu) zz
    "We have got the best young player this country has seen for the past thirty years" SirAlexFerguson

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Rekao bih da mi je "pao" bolje nego nekima onaj od Atletica u proslom kolu

I prije ce biti da ne mozes da razumijes, nego da ne vjerujes.Sto mogu i da ti pojasnim, svakako
    brao brao :twist::lolblue::lolblue:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako mali vole da gledaju velike kako padaju.Vise zalim sto sa ovakvim ljudima zivim pod istim nebom nego sto je MILAN nocas izgubio.Zahvaljujemo se svim navijacima, koji vise pricaju o porazu suparnickog kluba nego o pobjedi svog, na besplatnom marketingu.Ovaj negativan rezultat je samo pojacao ljubav prema klubu.Kako se nesto o$ecam uzviseno, fala vam za vazda.

Manchester je iskoristio svoje sanse, mi nismo.CAO,KRAJ,GAS!Ima jos 90 minuta da se igra, imam pravo da se nadam.

Ono sto je mene nocas izbacilo iz takta je prebijanje Bonere od strane bivseg delikventa, kojeg postujem ko igracha i za kojeg sam reko da ce nocas dati 2 gola,tako da o subjektivnosti nema pomena.
    Nakon sto mu je Bonera uzeo loptu i poslao je u aut ,Runi umjesto da ga zaobidje bira dva krvnicka udarca koljenima u glavu, naravno, dok sudija gleda u pravcu lopte.Ne moze me niko ubjedit da ga nije namjerno udario.
    Potencijalni crveni karton Ferdinanda necu da komentarishem, jer se previdi u fudbalu tolerishu, ali ANTI FAIR PLAY je nesto najnize sto sportista moze da uradi.

Replay also shows that Rooney gave Bonera a proper English introduction with a few studs in the face.

Navijam za Inter protiv Chelzija.Nece mi Englezi kolo vodit ove godine.
    Last edited by Zodiac; 17-02-10 at 02:23.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Nino_pg View Post
    Ferguson je veceras trebao da nokautira grogiranog protivnika,napravio je gresku,ali dobro je i ovako
    Manchester United Manager Sir Alex Ferguson rues second AC Milan goal.
    Red Devils boss bitterly disappointed to let Rossoneri back into tie.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sinoc sam prvi put u zivotu u nekoj utakmici navijao za Milan. Navijacu i za Fiorentinu iako mislim da nema sanse da prodje. Za Inter se podrazumijeva. Nek' crknu Englezi! A i Njemci isto vala!
    "There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Stvarno, crkli engleski timovi. Dopada mi se solidarnost navijaca za talijanske klubove, al mrka kapa bojim se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by rain_wind_storm View Post
    Kakvo pospremanje Milana...Kakav šamar u sred Milana...
    može se sad pričat da je milan ima više od igre i tako to,ali rezultat govori sve 2-3...CIAO BELLO!!!
    o boze o madona...
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

smijali mi se neki za liona, ali sam bio siguran da će dobit, Real jeste bolja ekipa ali u gostima tesko da ista moze da uradi jer svi igrači imaju neku grč osim Cristijana, mada mislim da ce ih Real kuci ubit 3 ili 4:0, a Milan je za čudo dobro odigrao ali nije imao sreće, RONALDHINO RULES

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Mančester vrlo povoljan rezultat uoči revanša.
    Lion sa velikom nadom putuje na Bernabeu.
    Laciale, zašto baš 6:2? Opet provociraš, a onda ćeš meni nešto da nabijaš na nos.
    UFO, ne djeluješ kao loš momak, ali si zadojen mržnjom prema kraljevskom klubu. Šteta.
    afi, nemoj da me nerviraš. :mrgreen:
    AnotherWorld, rekao sam ti da je Lion kritičan Realu, bilo kad - bilo gdje.

Noćas JOVETIĆ - LJAJIĆ da prešegaju Bajern. :mrgreen:
    I ako bog da, taj Porto da izbači Arsenala.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

kako reche jedan moj drug: "Samo da vidim ocje li igrat par igracha, od toga sve zavisi. Naravno mislio sam da zavisi da li cje bit 2:0 ili petarda." mislecji na Bayern. Ja sam zadovoljan sa tri komada...
    He is a man of logic and should not be taken seriously.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    o boze o madona...

Kako god milan ispade...
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    Laciale, zašto baš 6:2? Opet provociraš, a onda ćeš meni nešto da nabijaš na nos.
    provociram? na osnovu cega to zakljuci? ja sam samo u pregledu prvog poluvremena gledao napade i suteve u gol reala. u drugom su bili jednaki.

AnotherWorld, ovaj poraz (ako se ne "popravi") boljece vise no poraz barse od atletika i jos 3 poraza u ligi zaredom. Ako Real ispadne od Liona mislim da ce se desit neka zesca frka u klubu.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,975
    Thanked in
    4,005 Posts

Osim u slučajevima kad se krade u ogromnoj mjeri (kao što su Njemci pokušali da pokradu Stalonea u filmu "Bijeg od slobode", mada je i film zasnovan na istinitom događaju, u istočnoj Evropi doduše), bolji (na toj konkretnoj utakmici) UVIJEK pobjeđuje. Nije bolji onaj tim koji ima veći posjed lopte, više prilika (100 postotnih ili drugih), 15 pogođenih stativa, 10 promašenih penala... Bolji je onaj tim koji je postigao više golova. To je osnovni princip igre. Sve ostalo je manje važno. Tako da se pobjedi Mančestera ne može prigovoriti. Utakmica je stvarno bila takva da je mogla da ima nekoliko različitih epiloga, i zbog toga je i bila dobra. Ne mislim da Milan može da prođe.

I ja volim da gledam kako padaju veliki. To je jedna od dobrih stvari sporta - nije sve matematika, niti je reciprocitet pravilo koje uvijek važi. U prevodu, to što je Real potrošio 300 miliona, ne znači da bi svi ostali trebalo da uporede svoje budžete sa njihovim i da, na osnovu rezultata, planiraju koje će ("odgovarajuće") mjesto da zauzmu. Kažem Real, ali se to odnosi na sve klubove. Kad već to kažem, svi klubovi u LŠ su velji i bogati, bilo na globalnom nivou, bilo u odnosu na klubove u svojim ligama, tako da se moja priča odnosi na sve njih.

A sve ovo se odnosi i na navijače. Baš me zanima kolika bi bila baza navijača da svi ovi "velikani" iz finansijskih, organizacionih i drugih (a ne kaznenih) razloga, završe u trećoj ili četvrtoj ligi na duže vrijeme. Da li bi onda milioni navijali za njih, ili bi se sve svelo na podršku zagriženih navijača koji preziru one koji za nekog navijaju zbog uspjeha koji klubovi ostvaruju (većina ih je takvih, u to sam siguran).
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by Zodiac View Post
    Navijam za Inter protiv Chelzija.Nece mi Englezi kolo vodit ove godine.
    Tja, i to poslije sve one priče o uzvišenosti i tudjim kompleksima.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Osim u slučajevima kad se krade u ogromnoj mjeri (kao što su Njemci pokušali da pokradu Stalonea u filmu "Bijeg od slobode", mada je i film zasnovan na istinitom događaju, u istočnoj Evropi doduše), bolji (na toj konkretnoj utakmici) UVIJEK pobjeđuje. Nije bolji onaj tim koji ima veći posjed lopte, više prilika (100 postotnih ili drugih), 15 pogođenih stativa, 10 promašenih penala... Bolji je onaj tim koji je postigao više golova. To je osnovni princip igre. Sve ostalo je manje važno. Tako da se pobjedi Mančestera ne može prigovoriti. Utakmica je stvarno bila takva da je mogla da ima nekoliko različitih epiloga, i zbog toga je i bila dobra. Ne mislim da Milan može da prođe.

I ja volim da gledam kako padaju veliki. To je jedna od dobrih stvari sporta - nije sve matematika, niti je reciprocitet pravilo koje uvijek važi. U prevodu, to što je Real potrošio 300 miliona, ne znači da bi svi ostali trebalo da uporede svoje budžete sa njihovim i da, na osnovu rezultata, planiraju koje će ("odgovarajuće") mjesto da zauzmu. Kažem Real, ali se to odnosi na sve klubove. Kad već to kažem, svi klubovi u LŠ su velji i bogati, bilo na globalnom nivou, bilo u odnosu na klubove u svojim ligama, tako da se moja priča odnosi na sve njih.

A sve ovo se odnosi i na navijače. Baš me zanima kolika bi bila baza navijača da svi ovi "velikani" iz finansijskih, organizacionih i drugih (a ne kaznenih) razloga, završe u trećoj ili četvrtoj ligi na duže vrijeme. Da li bi onda milioni navijali za njih, ili bi se sve svelo na podršku zagriženih navijača koji preziru one koji za nekog navijaju zbog uspjeha koji klubovi ostvaruju (većina ih je takvih, u to sam siguran).
    Leeds United - ogromna baza navijaca i u Engleskoj i u Svijetu i dalje...
    "There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Velika baza navijača u Engleskoj, ali u svijetu? Nisam baš siguran.

Eventualno u SAD ili Australiji, ljudi koji na ovaj ili onaj način imaju neke veze sa Lidsom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Velika baza navijača u Engleskoj, ali u svijetu? Nisam baš siguran.

Eventualno u SAD ili Australiji, ljudi koji na ovaj ili onaj način imaju neke veze sa Lidsom.
    Imaju u Srbiji, konkretno u Beogradu fan club koji broji preko 50 ljudi. Mozes mislit' koliko ih onda moze imati u Australiji, Novom Zelandu, Sjedinjenim Drzavama i Kanadi...a da ne govorimo o gradu Lidsu, koji je citav iza ovog klupa, kao sto je slucaj i sa Newcastleom, koji isto ima veliki broj navijaca i u svijetu.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,975
    Thanked in
    4,005 Posts

Engleska za Englesku. Liverpool je i dalje najpopularniji tamo, iako titulu nije 20godina osvajao.

A Nottingham Forest - boga pitaj šta se sa njihovim navijačima dešava. Možda i oni imaju istu bazu kao kada su Kup šampiona osvajali.

A i otkad je ta grupa od 50 navijača Leeds-a? Od prije 30 godina ili možda od prije 10 kad su igrali u LŠ?
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Page 90 of 284 FirstFirst ... 4080868788899091929394100140190 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)