UFO svaka cast za ove prognoze ls veceras, jedini koji se odvazio na to![]()
![]()
Jel imao ko iskustva sa dojavama i tako to?Al pravim,kupljenim?Neki prelazi,tako nesto?
Sjutra treba probat Fiorentinu X2 i Arsenal 2.
zasto bajerna x2?
arsenal moze 2 ali fiore mi vec nije jasno..
ko igra sjutra u LŠ muka mi provjeravat i UFO daj tvoje predloge za istu![]()
ko singluje neka proba arsenala 2 to mi je fiks dana.. a bajern moze gg sigurnije no jedinica i bolja kvota....
Ima li negdje da se igra hendikep preko 3 gola ili da ce domacin dati makar 4 gola i sl???
Mislim da ce Bajern da razmontira nesrecnu Fiorentinu minimum sa 4, 5 golova razlike, pa bih to i da naplatim![]()
AA kakva utakmica sinoc stvarno vrh ! Onaj go ostavlja nadu milanu da mogu nesto uradit tamo.....
Zar ti ne vidje kako su namuchili "starci" tu "instituciju" dok se nije javio Runi jedina svijetla tachka Manchestera, dobro je Sidorf reka da Manchester moze da priushti bezveznu igru kao sinoc samo zato shto ima Runija gore da dvije shanse koje je dobio pretvori u dva gola, ako jedna takva institucija se oslanja na 1 igracha svaka im chast! ja sam igra iz X-1 i kad je ushla ona lopta shto se odbila od Skolsa bio sam siguran da ce doc, ali iako je Milan zasluzio Runi je pokaza da je trenutno najjachi...
Ja mislim da teshko fiorentina moze da iznenadi bajerna vecheras, ali bi se slozio sa UFO da je mozda najbolje odigrat GG, a na arsenal probat 2 ili X-2
OI OI OI OI OI OI OI PIPPO INZAGHI SEGNA PER NOI!!!!!!
@ Alkatraz Hn ......Sto kenjas odje po forumu...kladili smo se,ja izgubio,dao sam ti pare...i kraj price....danas mi nisi puno prico i hvalio se manchester ,runi i ona kenjanja tvoja a odje mi se razbacujes iza ledja...bolje ti je cuti i pokrij se usima po glavi...
Last edited by Orgullo; 17-02-10 at 13:16.
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Kakvo gaženje Reala sinoć.Aoooo
Ja za nocas stavih bajern 1 i porto-arsenal 0-2.E onda treba udarit po ligi evrope,ako se tu nesto zestoko ne dobije bolje da batalim![]()
Raise my hammer,take my aim
ne kaki, LYON ahahaha :P
to sto pricate za arsenal svi 2, mozda da su kompletni, al njima hvali pola tima! ako prodje ovo sto cekam nocas, bayern 1 i porto 1x sutra cu mozda da singliram villareal protiv wolfsburga 1
po mom misljenu poklon kvota (1,8-1,9), nije villareal u najboljoj formi ali zato wolfsburg ne moze da se sastavi...
jel to neki osjecaj ili....? navijachki mozda?
ja sam navijach isto, ali preskochite ovo, ne igra arshavin, song, vela, mozda i nasri, eduardo i gallas, oni su pod znakom pitanja....
znachi malo opcija u napadu, samo bendtner, vidjecemo kako ce ih postavit...mozda rosicky-bendtner-walcott, mada bih volio da promijeni formaciju, jer iz kontri primaju masu golova.....
Xpp ili 0-2....
Vele mi ovaj Finac TPS da ide 2-2
Porto je ekipa poput Liona, i kući mogu da pobijede bilo koga.
Tako da Arsenal bez Eduarda, Galasa, Aršavina, Songa, Almunije; nema puno šta da traži.
1X u svakom slučaju (1.40).
Bajern šiša Violu kao ovce...
Meni ovo noćas miriše na 2 neriješene utakmice.
Primirisaću sa 5 eura, pa šta bude.![]()
Porto ce ubit arsenala. ulog je veliki, 1-inica ko vrata a fiorentina moze iznenadit, u ligi sampiona igra odlicno, moj tip x2.
Cus Arsenal nema sto da trazi........pfffBrao strucnjaci,posto je Porto prejak
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks