trebao je milan da dobije sto da se radi pali su fizicki posle 2 gola i cao neko mora da prodje dalje u goste tesko da mogu dobit 2-0
Dobro krenu Milan no ga posle godine stigose![]()
Lion je čitavo vrijeme pokušavo očajnički van šesnesterca ( i tako su i dali gol ) , i na poneku kontru.Real je noćas sam sebe pobjedio.Znao sam da će se "ukočit" kad ne treba
Nije to što je Real noćas loše odigrao , nego ja mislim da Pelegrini nije trener za Real , treba tu neki veći autoritet
real samo na pes moze bit` najjaci![]()
Tim koji propada i kojem je danas odrzan cas fudbala pobijedio 2:3,nesto mi tu ne stima...
GLORY GLORY
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
jes vjerovatno je zbog toga..nino brate ti rece da je park los igrac. ljubim u celo. hahahaha.. ne znam ni sto se raspravljam sa tobom. aj zdravo.
Shame,shame man u !
Ne slazem se s Ninom da Park ne valja nista Mancesteru,naproptiv kad god igra,odlicno odradi svoj posao,a drugo je sto nema kontinuitet,a da ima sabijao bi......![]()
Kakvo pospremanje Milana...Kakav šamar u sred Milana...
može se sad pričat da je milan ima više od igre i tako to,ali rezultat govori sve 2-3...CIAO BELLO!!!
Kakva glupostZnaci strasno.Pazi, ja cu prvi reci da je Lion zasluzeno dobio i da je Real veceras bio OCAJAN, ali ovo boldovano ne da nema veze sa realnoscu, nego nema veze sa zivotom
Lion nije imao 10 gol sansi.Pogledaj statistiku, ona kaze da je Real cak imao vise udaraca u okvir gola.Lion je, doduse, imao stativu u prvom poluvremenu...
Ipak, Real je nocas bio ocajan (statican, nemotivisan, mrtav - impotentan), a Lion fenomenalan (jaka, bukvalno fizicka igra,neprestalan presing,jednostavna i vrlo efektna igra - narocito na sredini i u fazi kontranapada).To ce ti svako iole realan reci, ja prvi
I da - taj hvaljeni i prehvaljeni Iguain nocas skoro da nije takao loptu.Upropastio je idealnu sansu na genijalno dodavanje petom Ronalda, a kod kontre u koju ga je lansirao Ramos je mangup htio da lobuje golmana, iako mu je prostor za sut po zemlji bio prazan.A posle ja ispadam lud kad kazem da Iguain ima strasne probleme sa konstantnoscu, oscilacijama u formi, i u igrama na strani.Benzema je to malo sto je igrao nocas - odigrao duplo motivisanije i pokretljivije od njega.Svi su znali da Benz nocas ima poseban motiv, i umjesto da njega stavi od pocetka, ili makar da ga uvede u igru u neko pristojno vrijeme - Pelegrini OPET grijesi, po ko zna koji put...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks