Page 672 of 4707 FirstFirst ... 17257262266266866967067167267367467567668272277211721672 ... LastLast
Results 16,776 to 16,800 of 117660

Thread: Kladionioca

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Kotoranin View Post
    Ne mogu se navic na ovaj nik nema sanse uzas......
    Bolje da si stavio, Sale be$tija :hardrock:
    “people will judge you on what you can build, not what you destroy"

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by kotoranin View Post
    claun je,pregoreo mi hard disk na glavni komp pa sam se morao opet registrovat zaboravio sam pasvord i mejl na onaj uzas !!!!
    Đe si huligane
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by rain_wind_storm View Post
    Đe si huligane
    Alooooo :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by konta22 View Post
    Bolje da si stavio, Sale be$tija :hardrock:
    E jbg nisam razmisljao

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Alooooo :mrgreen:
    Što ćemo nocas?
    Đe si nosio tu mlataru da ti je poprave

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Što ćemo nocas?
    Đe si nosio tu mlataru da ti je poprave
    A u trony servis ovamo kod nas....muci masina od kompa jadan nego struja jebe odje oca im....:mad:

Eo jos gledam sto cu nocas imas sto ?!!?:eek:

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

imam 30e pa reči što ćemo
    ne nosi to tamo no ću ti ja reć dje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

imam 30e pa reči što ćemo
    ne nosi to tamo no ću ti ja reć dje
    Kasno ponjeo sam vec:hammer:

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Debrecin 2 @3,4 .Valjda im igra drugi tim.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Superhik View Post
    Debrecin 2 @3,4 .Valjda im igra drugi tim.
    Pada kvota na debrecin....a to je suprotno od toga sto kazes jer da im igra drugi tim rasla bi nenormalno

p.s. Dobio sam ove smajlije nisam ih imao na komp al sad na lap top imam :twist:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@rainwindstorm
    da nemas kakvi dobitni tiket

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sweden: Elitserien-Muski
    16.02.2010 19:00
    Guif - Lugi
    Tip: 1
    Odd: 2.10

obratite paznju na pad kvota !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hm izgleda da jeste svude 1.50 kvota

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

to je greska u kvotama

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

18:45 Everton-Sporting
    Igrači Evertona su puni samopouzdanja posle sjajne pobede nad Čelsijem a svi u klubu žele uspeh u Ligi Evrope jer je teško očekivati da Karamele ove sezone mogu nešto više u Premijer Ligi. Domaća ekipa će pokušati da iskoristi probleme Sportinga i sigurno će ići na to da postignu bar jedan gol u prvom delu utakmice, Steven Pienaar se vraća u sastav posle suspenzije ali je Marouane Fellaini i dalje odsutan zbog povrede skočnog zgloba. Dobra vest je da je Mikel Arteta izdržao skoro celu utakmicu protiv Čelsija pa će se ponovo naći u startnoj postavi, za koju ravnopravno konkuriše i Jack Rodwell posle oporavka od povrede. Posle dugo vremena David Moyes će imati na raspolaganju skoro sve svoje igrače, što sigurno posebno raduje domace navijace pred ovaj jako bitan mec. Dok sa druge strane Sporting ima veliki zaostatak za vodećom trojkom u domaćem prvenstvu, dok su takođe ispali iz oba Kupa pa trener Carlos Carvalhal ima težak zadatak da pripremi svoje igrace za ovaj jako bitan duel. Nedostatak samopouzdanja dosta utiče na igrače, što pokazuje i podatak da su lavovi poraženi na četiri od poslednjih pet utakmica pa tako ulaze u ovaj mec bez previse optimizam. U klub su tokom januarskog prelaznog roka između ostalih stigli Pedro Mendes i Florent Sinama-Pongolle ali Francuz nema pravo nastupa na ovom meču. Helder Postiga i Pedro Silva nisu ni krenuli u Englesku ali se zato u sastav vraćaju Miguel Veloso, Marat Izmailov i Tiago.Domaća ekipa je izuzetno motivisana pred ovaj meč jer oni žarko žele da se plasiraju u završnicu ovog takmičenja a nema sumnje da se nalaze u mnogo boljoj formi od Sportinga. Lavovi se nalaze u velikim problemima pa i pored toga što na papiru imaju izuzetno dobar sastav, ne verujemo da mogu da izbegnu poraz na Goodison Parku;pa tako uzimam za SREDNJI ulog pobedu domacina koji se placa tip1 kv.1.80.
    EUROPEAN CUPS: Europa League
    18:45 Everton-Sporting tip1 kv.1.80

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne znam sto da se igra danas nisam pametan svega mi sve uzas kvote velike....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zna li ko sastav bajerna i fiorentine?

Koliko su jedni uzasni u zadnje vrijeme, toliko su drugi prilicno dobri..cini se lagani kec, ali nesto me sigurice u zadnje vrijeme ubijaju:

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Milan-MU X2,0-2
    Lion-Real 3+
    M.Siti 2

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nakon poraza od Intera pre nesto manje od mesec dana Milan nije uspeo da ostvari pobedu sve do poslednje utakmice koju je igrao u petak kod kuce protiv Udinezea. Taj mec je svakako dobra uvertira za Milan pred ovaj vazan duel. Pato se vratio u tim i izgleda da je u potpunosti spreman (postigao je gol), Ronadinjo takodje veoma raspolozen , a Huntelaar je sa dva pogotka protiv Udina pokazao da je u odlicnoj formi.Ono sto moze da bude problem to je odbrana Milana koja u mnogome zavisi od veterana Neste. Thiago Silva je napstio ranije mec protiv Udinea zbog povrede ali on bi trebalo da je spreman za mec. Njegov eventualni izostanak bi bio veliki hendikep za odbranu Milana. Sedeerof je spreman ali mislimo da ga necemo videti u startnoj postavi. Napadac Borriello skoro sigurno nece nastupiti , ali
    ne mislimo da je to hendikep za ekipu Milana. Sumnjamo da ce Bechkam dobiti sansu od pocetka protiv svog bivseg klupa , umesto njega verovatno Gatusso.
    Verovatna postava Milana: Dida, Abate, Nesta, Thiago Silva, Favalli; Gattuso, Ambrosini, Pirlo; Pato, Huntelaar, Ronaldinho
    Manchester je u veoma dobroj formi u poslednje vreme . Pobede protiv Man.Cityja i Arsenala su vratile samopouzdanje ekipi Aleksa Fergusona. Na zadnjem mecu United je remizirao u gostima protiv Ville.
    Kada je Manchester ovog leta prodao Ronalda Realu niko im nije davao velike sanse da bi mogli nesto vise da urade ove sezone. Medjutim Manchester je trenutno drugi u Premijer Ligi i sa lakocom se plasirao u drugu fazu Lige sampiona.Medjutim Mancehster se u ovoj sezoni jos uvek nije sastao sa nekim vecim evropskim timom u Ligi Sampiona i ovo ce im biti verovatno i najtezi protivnik do sada. Nemanja Vidic, Ryan Giggs i Anderson su ostali u Manchesteru i nece igrati na ovom mecu.Rio Ferdinand se vraca u tim Manchestera za ovaj mec a takodje i Nani.
    Verovatna postava Manchestera:Van der Sar, Rafael, Brown, Ferdinand, Evra; Fletcher, Scholes, Nani, Carrick, Valencia; Rooney
    Tesko je praviti prognoze ali evo kako mi vidimo stvari. Milan ima dosta vece sanse ukoliko krene ofanzivnije u mec i uspe da drzi loptu na polovini Manchestera jer mislimo da je stanje u odbrani Milana prilicno zabrinjavajuce. S druge strane sigurno je da ni Manchester bez Vidica nema tu cvrstinu u odbrani kakvu bi inace imali sa njim u timu ,te bi to moglo da bude sansa za raspolozene napadace Milana. U svakom slucaju je za ocekivati da Milan krene ofanzivno na svom terenu tako da ce nas tip biti pobeda Milana. Mislimo takodje da bi lako moglo da se desi i da bude dosta golova a ne izgleda lose ni igra da oba tima daju gol.
    Milan jos nijednom nije ispao kada je igrao dvomec protiv engleskih klubova.
    Tip 1
    Last edited by Johny Knoxville; 16-02-10 at 16:50. Reason: da bude preglednije:)

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

A te analize OBOŽAVAM !!!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Aj ovako da probamo....

Plimout 0-2
    Wba GG
    Everton 1
    Milan GG
    Mancester GG
    Stoke GG

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Lyon u ociglednom padu forme ali su ipak na svom poslednjem mecu uspeli da dodju do pobede . Savladan je Lens ali igra Lyona sa tog mece na deluje ohrabrujuce pred ovaj duel. Pre tog meca Lyon je igrao mec protiv Tuluza i vise je nego zabrinjavajuca cinjenica da na tom mecu nisu imali niti jedan sut u okvir gola! Navijaci Lyona su poceli da se okrecu protiv trenera Puela i optuzuju da za previse defanzivan pristup igri.
    Reveillere i Makoun su spremni da se vrate u tim Lyona za ovaj mec. Francois Clerc, Mathieu Bodmer i Cleber Anderson nece nastupiti na ovom mecu ali ni jedan od njih nije standardan prvotimac.
    Verovatna postava Lyona:Lloris; Reveillere, Cris, Boumsong, Cissokho; Toulalan, Kallstrom; Govou, Pjanic, Delgado; Lisandro
    Real putuje u Francusku nakon jos jednog trijumfa u Primeri . Ovoga puta je savladan slabasni Xerez rezultatom 3:0 . Forma Reala je u usponu i u seriji su od tri pobede za redom. Ono sto se takodje primecuje kod njih je dosta cvrsca igra u odbrani. Primili su samo 2 gola na poslednjih 8 meceva.U timu Rela na ovom mecu nece biti Jerzy Dudek, Christoph Metzelder, Guti, Rafael van der Vaart i Pepe . Karim Benzema se oporavio i speman je da nastupi protiv svog bivseg kluba.Svi ostali su spremni za ovaj mec ukljucujuci i Ronalda , Kaku ,Higuaina. Dakle najjaci sastav Reala.
    Verovatna postava Reala: Casillas; Ramos, Albiol, Garay, Arbeloa; Granero, L. Diarra, X. Alonso; Kaka, Ronaldo; Higuain
    Verovatno ste i sami primetili da je kvota na pobedu Reala u padu i to svakako sa dobrim razlogom . A razlog je ocajna forma Lyona i ukoliko ne dodje do neke vece promene u njihovoj igri ne vidimo na koji nacin bi mogli da ugroze Real koji je u odlicnoj formi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Aj ovako da probamo....

Plimout 0-2
    Wba GG
    Everton 1
    Milan GG
    Mancester GG
    Stoke GG

da nisi sto pobrkao?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mrva View Post
    zna li ko sastav bajerna i fiorentine?

Koliko su jedni uzasni u zadnje vrijeme, toliko su drugi prilicno dobri..cini se lagani kec, ali nesto me sigurice u zadnje vrijeme ubijaju:

ja sada otvaram kvote, ja sam potpuno zaboravio da je bajern sjutra:

altrinkam-istburn 1
    stouk-man siti 2
    everton-sporting 3+
    queen of south- ayr 1
    lion-real 3+
    notingem f-sefild x2
    morekamb-barton 1,1x..

everton 1
    real 2

ovo cu da pokusam veceras..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Stoke's Matthew Etherington is out (knee), although a scan has revealed he did not damage his cruciate ligament in Saturday's FA Cup tie at Eastlands.
    Liam Lawrence and Andy Wilkinson should be fit despite picking up minor knocks.
    Manchester City again expect be without Carlos Tevez, who has travelled to Argentina for family reasons.
    Craig Bellamy (knee) and Vincent Kompany (groin) are out and Martin Petrov is doubtful, but Adam Johnson returns after being cup tied on Sunday.
    Stoke (from): Sorensen, Huth, Abdoulaye Faye, Wilkinson, Amdy Faye, Higginbotham, Collins, Lawrence, Sidibe, Whitehead, Delap, Diao, Kitson, Beattie, Fuller, Tuncay, Pugh, Whelan, Simonsen, Begovic.
    Doubtful: Lawrence (knee) & Wilkinson (ankle)
    Injured: Etherington (knee)

Man City (from): Given, Taylor, Richards, Zabaleta, Onuoha, Toure, Lescott, Boyata, Garrido, Sylvinho, Bridge, Wright-Phillips, Ireland, Adam Johnson, Vieira, Barry, De Jong, Petrov, Ibrahim, Adebayor, Santa Cruz.
    Doubtful: Petrov (knock), Richards (calf)
    Injured: Bellamy (knee), Kompany (groin), M. Johnson (knee)

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/foot...em/8510466.stm

Page 672 of 4707 FirstFirst ... 17257262266266866967067167267367467567668272277211721672 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks