Sto se toga tice, Ferdinand je pod stare dane sklon kixevima, sto se vidjelo u vise navrata. Nije ni on vise sto je nekad bio.
DICIOTTO
Prošle godine je Inter sve šanse pravio preko njega. Al mamlaz Ibrahimović je odlučio da se tog dana ispromašuje. Vidić je njima glavna snaga u odbrani, to je poznato. I onaj Evra koji nenormalno dobro šparta po lijevoj strani. Al mislim da je njima problem desna strana, ko tamo sad igra boga pitaj.
U svakom slučaju, biće tvrda utakmica. Fergi dolazi da odigra na rezultat, boli ga dupe na koji način.
Kazem,mislim da imamo previse dobar napad za odbranu mancestera.Dinho u formi,3 asista u petak,dunga ga nije pozvao u repku,bice maximalno napaljen da mu pokaze da nije u pravu.Jedna od njegovih prilika da pokaze da vrijedi dovoljno za WC.Patak je napaljen u svakom mecu,mozete misliti protiv mancestera u 1/8 finala CL?Uz to i on je u strasnoj formi.Huntelar?Moral mu je masu porastao sa 2 gola u petak,zna da je i njemu ovo jedna od zadnjih sansi da podje u juznu afriku,i da pokaze da nije samo za holandsku ligu.Borielo se na svakom mecu trudi,sad ce imat i motiv vise-hunter u formi.Pipo ako udje-maher za ovakve meceve.Uz to 2 stara vuka-pirlo i sedorf,kako su samo protiv reala odigrali,da ne pominjem demoliranje mancestera i bajerna 2007.Jednostavno ne mogu ih sve zaustavit.Evra je stvarno odlican,mada ce imat sigurno problema sa patom.Dinho protv brauna,nevolja na pomolu za van der sara.Evans je jos zelen za ovakav mec,ferdinand nije citavu sezonu igrao skoro,a i kad je igrao bolje da nije.Van der sar je po meni,kao i dida accident waiting to happen...uz to nisam siguran ni da sedorf i pirlo nece bar jednom zaebat flechera i kerika i eto velike sanse.
S druge strane mislim da runi nema previse sanse protiv neste i tiaga silve.Jeste trenutno najbolji na svijetu nakon cr9 i messia,ali ova dvojica su doktori.Nani(sem ako ne odigra strasan mec kako on umije,u prosjeku svaki deseti) i park mi iskreno ne ulivaju strah u kosti,i pored toga sto abate i antonini nisu nikakvi vrhunski bekovi(posebno abate).Kerik i fletcher ne bih rekao da su bas prevelika opasnost,skols ima 35,tako da...
Raise my hammer,take my aim
Bartolo Olegario Benquerenca sudi...
nikad nije sudio milanu, a samo jednom sudio manchesteru i to protiv Cska Moscowe kad je bilo 3-3 u novembru 2009......
AJMO CRNA GORO !!!
jes da mancester nema kristijana ronalda ali ima runija koji nikad nije bio u boljoj formi.
Viđeli smo Ronaldinjovu formu protiv Intera. Davao je nekim gubavcima golove, al čim stignu pravi koljači kao Zaneti i Kambjaso, zubonja može samo da se karnevališe. Al uvjek može da proigra majstorski Pata il Borijela/Huntelara, to stoji.
Pato je glavna uzdanica, i naravno čvrsta sredina i odbrana. Nesta i Tiago Silva su odličan tandem, samo da ne poigra Favali il Kaladze pa se i možete nadat nečemu
A Mančester je mašina, dugo igraju zajedno, imaju Runija koji je jači nego ikad. Biće to super meč, al ga je Milan utulio ako primi gol na Meaci.
sto mislite ima li lon ikakvih sansi protiv reala??sanse za titulu u francuskoj su izgubili pa sad mogu da se usresrede na ligu sampiona prosle godine kada su bil u goroj formi nego sad igrali su sa barsom 1 1 pabi sad po men mozda mogli i dat go realu...sto se tice milan-manchester mislim da bi milan morao da iskoristi ta odsustva u odbrani manchestera al ne smiju da dozvole da im oni drze loptu...jer man utd ma rooney-a ovoga trenutka najboljeg spica
mancester ce proc milana ne znam kako ce sjutra bit ali ja mislim da ipak ce proc ovaj put. Rinu igra odlicno protiv malih ali sa velikima se nije nesto naigrao ove godine
Ogromna je prednost što United ima revanš kući. Milanu čak ni pobjeda od 1-0 ne znači praktično ništa (2-1 još manje), jer je skoro nezamislivo da se to odbrani na Old Traffordu. Mogu se nadati prolasku tek uz pobjedu od 2-0 ili 3-0 / 3-1.
A ne zezaj madgod,kao da je old traford neka nezamisliva prednost mancetsera.ja ne sticem dojam o ikakvom pritisku na old trafordu,skoro pa kao da se igra na neutralnom terenu
Raise my hammer,take my aim
nije machester nepobjediv na old traffordu prema tome milan-man utd je mozda najtezi mec osmine finala za prognozu bar po meni
Nije milan neka trecerazredna ekipa pa da se usere kad dodje da igra na old traford ili bilo koji drugi teren,tu ce zivci odigrat svoje,ko bude imao vise strpljenja i ne bude srljao ide dalje,jer obije ekipe posjeduju kvalitet za narednu rundu
Ne bi ja otpisiva Bilan prije vremena. Ako im se sloze kockice, ravnopravni su.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Kad su mogli na Bernabeu mogu i na Old Trafordu.
Real ce napuniti Lion do vrha.To treba na golove igrat.
Dace ga Utd. Bar jedan.
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
real ide na zerlan koji je po njih uvijek bio fatalan - lion im nije lezao nikako mada ovaj lion nema nikakve veze s onim lionom od proslih sezona.
pogledajte samo zadnja 4 meca kako su se zavrsila:
2006-07 R. Madrid O. Lyon 2-2
2006-07 O. Lyon R. Madrid 2-0
2005-06 R. Madrid O. Lyon 1-1
2005-06 O. Lyon R. Madrid 3-0
Mancester ce dobit milana sa 2-0i mislim da fiorentina protiv onakvog bajerna nema sansi.
Polako sa Fiorentinom, jos treba da se vidi koliko je jak Italijanski fudbal, a i mislim da su Njemci precijenjeni.
Biće da su se zato posprdali sa najvećim italijanskim klubom.
Neka to, nego što su ih ubili u pojam i poslije onih 1-4 su potpuno pogubljeni u Juventusu.
Koji u ovom trenutku nije ni u zoni Lige Shampiona. Ne osporavam ja kvalitet Bajerna, ali mislim da se ove godine igra kvalitetniji fudbal u Italiji nego u Njemackoj.Vidjecemo kako ce proci zatvaranje Robbena i Riberija. Moguce je i da presudi mentalitet velikog kluba, odnosno manjeg.
Predictions:
Milan - Manchester 1 ( Ako Milan bude na svom nivou, a nadam se da oce ) Rezultat 2-1 (Pato, Huntelar-Runi)
Lion - Real 4+ , 2
Bayern - Fiorentina 1 ( Kvota 1.4 je nerealna )
Porto - Arsenal ( Odje su u igri sva 3 znaka, s obzirom da Porto propisno namuchi sve Engleske ekipe. 2-2 sa mnogo jachim Manchesterom + glupo primljeni gol kad je stoper poklonio loptu Runiju.Arsenal izgledao dominantno protiv Liverpula. X, uz blagu prednost na strani Porta. El Dragao)
Last edited by Zodiac; 16-02-10 at 09:18.
Bajern ima strašnu navalu, al ja sve zaboravljam da im u odbrani igraju nekakvi Bujteni i Demikelisi. Imali su i onog lepog Brena, najavili ga ka veliko čudo, al ne znam jel ga zapinja kolko.
Fiorentina je neugodna, Vargas ce ih propisno namuciti, a Gilardino ima dovoljno kvaliteta da Bajernovoj odbrani da gol.Mislim da ce Firenca probati kontranapadima preko Jovetica i Vargasa na lijevoj strani, jer im je to najjace oruzje,a Bajernu slabija tacka. Sa druge strane, Bajern ce ici preko krila standardno.Mozda se napravi prostor za Robbena po desnoj, ako Firenca bude forsirala Vargasa i lijevu stranu.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks