a kad ce kod nas arena sport 4, oce li ovijah dana![]()
Ne moras da restartujes STB, dobices onscreen notification kada se zavrsi aktivacija (traje oko 5 minuta). Nije problem sto je besplatno i sto je nedjelja, moze biti nesto drugo, provjericu. Mozes da mi javis broj na private.
@clapton
Da li si prijavio na 1500?
a kad ce kod nas arena sport 4, oce li ovijah dana![]()
Naravno![]()
ali za 4.99e u paketu sa 2,3,4 jel?
Mislis 4.9 EUR
Besplatno u februaru.
sale stigao mi je prvi racun za extra trio i pise da koristim HBO paket, a ne koristim i sto je najgore pise da treba da platim 4.19e; onda HBO (Cinemax i Digital) a za placanje 2.74e.
pojasni mi ovo malo, molim te!?
kad sam dobio opremu tj otkad sam poceo da koristim extra trio (31.jan) trebao sam imati HBO, Cinemax i HBO Comedy besplatno prvi mjesec (to tada nisam znao) ali tako nije bilo. onda sam saznao (posle 15 dana) od druga da moram imati to prvi mjesec. zvao sam 1500 i rekao o cemu se radi i rekli su mi da ce biti ukljucen do 15tog u sledecem mjesecu a vec prvog u feb ga nije bilo, medjutim nisam tada bio prisutan kuci, pa niko to nije primjetio... vise uopste nisam zvao.
sta da radim sad s ovim racunom, je l' "normalno" ovo ili...
pitanje: Zašto jednostavno ne prenosite ligu šampiona na neki od ostala 3 programa ako već pola nas još nema arena sport 4?
To bi bilo sasvim logično...
odgovor: Nažalost nismo u mogućnosti da prenosimo ligu šampiona na nekom od preostala kanala jer jedino četvrti kanal ispunjava tehničke uslove koje UEFA zahteva za ovaj deo takmičenja. Hvala na razumevanju
@clapton
Kao sto je Emil rekao, samo prigovor se mora podnijeti u T-Shopu u pisanoj formi, ako je neka greska, bice ispravljeno i dobices novi racun.
nadam se da ce nam do sjutra vece u 20 i 45 bit pustena arena sport 4 e nas ima sto volimo real da gledamo![]()
oće li se desit što drugo od novija kanala osim loptanja?
kad je muka đe si duka
Nemojte više ništa ubačivat , svako malo moramo preslagat kanale, više mi je preko rakcu od silnog ubacivanja novih kanala, dosta nam je ovo, i previše , možete slobodno skinut dvadesetak, ma maknite ih sve da ne dolazimo u dilemu što ćemo gledati. Znači TVCG1 i 2, Elmag , i DM sat nam je sasvim dovoljno. Može ajde i jedan crtani za djecu. Elmag radio obavezno! I još jedan narodnjački radio ako može, turbo , rakiju ćemo si sami kupit. Vidi stvarno, mogao bi T-com uz opremu umjesto promo HBO da daje po paket loze, ide odlično sa programskom listom. I dignite pretplatu za još 2-3 €, hoću veću dividendu , malo mi je ovo što uzimam.
Last edited by MisterNo; 15-02-10 at 21:08.
Bice Arena sport 4. A sto se tice nekih dodatnih kanala - sportskih, filmskih, muzickih, dokumentarnih, djecijih - uvjek ima prostora da se uvedu neki kvalitetni kanali, a koliko vidim ni jedan operater u Crnoj Gori ih nema u ponudi. Pitanje je da li operateri zele da ulazu dalje u ponudu kanala - koliko im finansijska pozicija u ovom trenutku omogucava da mozda potpisu eskluzivne ugovore sa nekim atraktivnim kanalima.
kako nema sportskih, filmskih, muzickih, dokumentarnih i djecijih kod drugih operatera, kad imas u npr. Totalu u osnovnom paketu TV1000, Film+, SciFi, AXN, MGM, FOX Life, FOX Crime, Discovery ID, Viasat Explorer, Viasat History, Disney XD, MiniMax, Ultru, Sport Klub, Sport Klub + itd.... (ovo su samo kanali kojih nema u Extra TV-u)
Ta utakmica na Extra TV ide na arena2, jer arena4 jos nije spremna, pa su prebacili feed.
Last edited by Sale; 16-02-10 at 22:14.
A kod vas nista nije spremno, vazda kasnite, najgoru ponudu kanala imate, lopovi jedni hehe
Srećom imam u kuću i ovaj total tv, pa se ne nerviram toliko![]()
kako ne cus prsla Arena, nocas na Arenu 1 dali mi utakmicu Engleska Brazil
@Astral
hehe
kad ce arena 4 startovat na extra tv i ima li sto novo u vezi predloga da novim korisnicima uz besplatan hbo bude i arena sport besplatna mjesec dana?
Smetlari su opet zacrnili ekran na FOX-u iako još nije počela emisija na koju PROliv Tv ima otkupljena prava! Znači ne smijemo gledati ništa što u EPG stoji ispred Survival.
FILIP-ANDREJ i STRAHINjA tatini sinovi :)
Pa za to imaš podešavanje snimanja, i podesiš da prekine 30 min kasnije. Tragedija je što i oni imaju podešavanje gašenja programa pa mogu da namjeste da se program prekine 30 min kasnije. Velika stvar ako ide 5 ili 10 min ****** od survivala na fox. Pih , koji nesposobnjakovići.
mislim da nema smisla da ni za vikend ne ukljuce arenasport 4...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks