I ja mislim da ce nas Manchester tamo prosut. Runi ce dati 2 gola sigurno.
Ja nešto tipujem klasiku - Barsa, ako ne naleti na Čelzi. Pa tek onda Real i Mančester. Dodao bih i Bajern kao vrlo neugodnu ekipu, koja može do polufinala dogurat komotno, samo da ih mimoiđu povrede ključnih igrača. Stvarno im je navala ubitačna, mogu sa svima da se nose. Inter i dalje nema šanse za osvajanje, on se može provlačit al pitanje je do koje ure. Eto taj Čelzi mogu proć jedino što je to ekipa koja igra na fizičku snagu, al čim im dođe neka tehnička ekipa, ima da ih presavija da ne znaju đe su. Njima sve izgleda zavisi od Snajdera u ofanzivi i građenju igre, i čim njega zaustave, sve se svodi na neka ubacivanja lopte u prostor za napadače, i pozicione igre pa što naprave na ooooo-ruk.
Mila može u prvoj uitakmici napravit pozitivan rezultat, tipujem na malo golova. Al u dvomeču, ne znam. Tresnuće ih tamo Mančester, neće znat okle im puca.
Eto'o.
I ja mislim da ce nas Manchester tamo prosut. Runi ce dati 2 gola sigurno.
Samo sam te chekao,crna ptico zlosutnice. I neka to nego vazda pogodish. Pi.![]()
Slazem se.
Brate, tresnuce nas tamo, ali mi moramo da ih tresnemo ovamo
Ti znash da sam ja vjecni pesimista!
Milan bi i mogao možda, da im ne igra Favali. Stožer odbrane![]()
Kako reche ono shofro:"I sada kontra 3:3.... jedan od te 3 je favali"![]()
Slazem se.
hahahahaha kako ga sofro posere svaki put.
MIislim da moramo,ali moramo da u prvoj utakmici napadnemo,jer ova ekipa ima mnogo vise ofanzivnog potencijala,nego potencijala za pozicionu i takticku igru,uz nemamo ni trenera koji bi uspio da takticki nadmudri fergija.Mancesteru nema pola odbrane,nama su svi spicevi u formi,kao i pirlo...od prvog minuta naprijed pa sto bude.Naravno,mnogo bi bilo bolje da se igra na old trafordu,ali sta je tu je.Ja bi iskreno bio zadovoljan sa bilo kakvom pobjedom.Onda u revansu mozemo da taktiziramo.Sve u svemu io ci credo![]()
Raise my hammer,take my aim
Samo da ne primimo gol kuci i mozemo dje ocemo.
Misim da će prvi meč bit 0:0. A da će mančester dobit drugi. Uvaliće ga na silu. A u ovakve mečeve je sve moguće, pane neki crveni ili rani gol i sve se mijenja, nova situacija totlano!
S obzirom da sam na stranu Barse, navijaću da poispadaju engleski timovi. Ako bi čelsi arsenal i mančester ispali, šanse da Barsa osvoji bi porasle drastično.
Nesta i Tiago Silva mogu da se nose sa Runijem, jer onako nema nekog drugo ko može napravit razliku. Mančesteru kolko mi se čini fale i Vidić i Ferdinand, i to je velika šansa za Pata. Mada mi se čini da će tu Huntelar zavuć neki gubavac, pravi je Pipo Junior. Mančester po meni ne uliva toliki strah ko prošle godine, ipak je njima Ronaldo bio glavna karika.
Mančester ove godine nije ništa strašno. Bez Kristijana to je druga ekipa.
Huntelar je izmislio za Pipa.
Ipak je Pipo kraljica trotoara i gubavih golova. Huntelar će imat od koga da nauči.
Jes Man UTD drugi tim bez Kristijana, al je i Runi postao još veća životinja. Kakav maestro, buldog sa super tehnikom. Ako njega zaustave(što jes teško), mogu ih proć. Nekako. Izbacali su ih zadnja 2 puta, posebno kad su ih onomad svi otpisivali. Pa bucaaa, bucaa, majstorije Kake u gostima, i onda čuveno pospremanje na kiši.
Izbacili su ih svaki put do sad![]()
Slazem se.
Mančester je u zadnje vrijeme u dobroj formi. Ako to prenesu i na LS, neće bit mnogo bitno što nemaju Ronalda. Ferguson je makar dokazao da ekipa može da igra i kad promijeni fizionomiju. I ja mislim da će bit X sa malo golova.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ma jedinica ljudi, pazite što vam kaže navijač Intera :P
ja sam siguran u milanovu pobjedu, ko se razumije u futbal malo taj zna da ova igra koju milan ima zna da ne lezi mancesteru nikako, steta sto pato nije povratio formu jos... lagano bi ih isprasili, ovako tipujem 2-0
Ja se bojim da ce tu X da pane, iako se, naravno nadam u pobjedu Milana. I licno mislim da Milan ima blagu prednost sjutra vece, ali ne znam je li to dovoljno da se dobije. Vidjecemo. Jos nisu sigurni ni sastavi.
DICIOTTO
Što je sa Ferdinanom i Vidićem, ne pratim taj engleski fudbal đao popio.
Ajde Patak pokazi od chega si napravljen!
Huntelar ce biti cho'ek odluke, pazite sta vam kazhem!
milanu svi spremini osm Mansinija...
mancesteru povredjeni:vidic,anderson,gigs...ali se vrace ferdinand...
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Tu je Evans da zamjeni Vidića. I prošli put je bio nešto povrijeđen protiv Milana, pa se vratio rofit(a bolje da nije).
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks