View Poll Results: Prvak je...

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Barcelona

17 38.64%
  • Real Madrid

17 38.64%
  • Almería

0 0%
  • Malaga

0 0%
  • Atlético Madrid

5 11.36%
  • Deportivo La Coruńa

0 0%
  • Villarreal

0 0%
  • Tenerife

1 2.27%
  • Real Zaragoza

0 0%
  • Sporting Gijón

0 0%
  • Valencia

2 4.55%
  • Espanyol

0 0%
  • Xerez

0 0%
  • Real Valladolid

0 0%
  • Osasuna

0 0%
  • Athletic Bilbao

1 2.27%
  • Racing Santander

0 0%
  • Sevilla

1 2.27%
  • Getafe

0 0%
  • Mallorca

0 0%
Page 98 of 201 FirstFirst ... 4888949596979899100101102108148198 ... LastLast
Results 2,426 to 2,450 of 5016

Thread: Primera / Liga Espanola 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ibra je strasan igrac jedan od najboljih spiceva covjek je donio 3 titule interu rijesio toliko utakmica,,sjecate se parma-inter nije igrao dugo vremena udje da 2 gola i donese interu titulu...snasaose on u barsi da nije ne bi dao 12-13 golova...a mene je zauvijek kupio time sto je dao go realu i rijesio el klasiko...mozda nije bolji od cristiana ali zato jeste Leonel Messi i tu nema dileme

Thanks Thanks Given 
    798
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by povedilla View Post
    ibra je strasan igrac jedan od najboljih spiceva covjek je donio 3 titule interu rijesio toliko utakmica,,sjecate se parma-inter nije igrao dugo vremena udje da 2 gola i donese interu titulu...snasaose on u barsi da nije ne bi dao 12-13 golova...a mene je zauvijek kupio time sto je dao go realu i rijesio el klasiko...mozda nije bolji od cristiana ali zato jeste Leonel Messi i tu nema dileme
    druze cime je on tebe kupio skroz je nebitno..svaka cast njemu za igre u interu..ali u barseloni velika 0!! od cristiana je za klasu losiji...a messija odje niko nije spomenuo poredi se ibra sa cr9 tako da nemoj da pricas ono sto tebi odgovara nego budi realan... jos jednom bez uvrede ali si prava katalonska fukara :razz::mrgreen: veceras prilazimo na 2 boda
    No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Orgullo_Vikingo View Post
    druze cime je on tebe kupio skroz je nebitno..svaka cast njemu za igre u interu..ali u barseloni velika 0!! od cristiana je za klasu losiji...a messija odje niko nije spomenuo poredi se ibra sa cr9 tako da nemoj da pricas ono sto tebi odgovara nego budi realan... jos jednom bez uvrede ali si prava katalonska fukara :razz::mrgreen: veceras prilazimo na 2 boda
    pridjite nema veze ponovo ce barsa bit sampion i i treba i podsjecati na ovo http://upload.wikimedia.org/wikipedi...celona_2-6.jpg

Thanks Thanks Given 
    798
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

pridjite nema veze ponovo ce barsa bit sampion i i treba i podsjecati na ovo http://upload.wikimedia.org/wikipedi...celona_2-6.jpg

dobar si ti momak...nisi kriv ...znam ja da nije temperature ne bi prico ovako

EDIT:
    1943 Cup 2nd leg R.Madrid- F.C. Barcelona 11-1 ( JELI OVO VATERPOLO POVEDILLA BATE )
    Last edited by Orgullo; 14-02-10 at 15:10.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

dobar si ti momak...nisi kriv ...znam ja da nije temperature ne bi prico ovako
    nema veze temperatura s tim, ali mi smo za 1 sezonu osvojili vise trofeja nego vi u zadnjih 5 sezonabez ljutnje naravno i ti si dobar momak

Thanks Thanks Given 
    798
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

nema veze temperatura s tim, ali mi smo za 1 sezonu osvojili vise trofeja nego vi u zadnjih 5 sezonabez ljutnje naravno i ti si dobar momak

a nema ljutnje i mi od kad postoji klub 5 puta vise trofeja nego vi od vaseg nastanka

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

real je za vrijeme vladavine fransiska franka mogao da osvaja koiko oces titula spanske lige jer barsa to nije smjela...madrid je bio u svemu u boljem polozaju...prema tome ne treba gledat to vrijeme kad barselona bukvalno nije smjela da osvoji nista a real sto god hoces

Thanks Thanks Given 
    798
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

real je za vrijeme vladavine fransiska franka mogao da osvaja koiko oces titula spanske lige jer barsa to nije smjela...madrid je bio u svemu u boljem polozaju...prema tome ne treba gledat to vrijeme kad barselona bukvalno nije smjela da osvoji nista a real sto god hoces

to o cemu ti pricas je trajalo 5 godina i samo se tice lige i kupa....a reci mi ko je guzio po ligi shampiona??? da nije i to franko dobijo...makse kralju nabili smo vam kompleks!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

to o cemu ti pricas je trajalo 5 godina i samo se tice lige i kupa....a reci mi ko je guzio po ligi shampiona??? da nije i to franko dobijo...makse kralju nabili smo vam kompleks!
    u redu sve tone bih volio da se posvadjamo oko glupe stvari jednostavno i ja i ti smovatreni navijaci koji imaju drugacija misljenja i to je to!!!VISCA BARCA

Thanks Thanks Given 
    798
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

u redu sve tone bih volio da se posvadjamo oko glupe stvari jednostavno i ja i ti smovatreni navijaci koji imaju drugacija misljenja i to je to!!!VISCA BARCA
    ne svadjam se ja ne brini nemam potrebu znam da sam upravu

HALA MADRID!!!:yipiiii:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by CaseLogic View Post
    Odlicno 5-6 asistencija su placene 65 miliona, i jos je dobio dozivotnu povredu.

Vrh!

Ja cu za njegovu platu da imam 5-6 asistencija i nekolika gola iz penala. Ali sigurno.
    Recimo:

Kaka - 5 asistencija, 4 gola.

Inijesta - 3 asistencije, 0 golova.

Eto ucinka Kake u poredjenju sa Inijestom, koga vidim mnogi ovdje smatraju jednim od najboljih igraca na planeti.Pametnome dosta

Evo na temu poredjenja Ibrahima i Ronalda:

U Primeri:

Ibrahimovic - 11 golova

Ronaldo - 11 golova

U LIGI SAMPIONA:

Ronaldo - 6 golova, za odigranih 270 minuta (najbolji strijelac)

Ibrahimovic - 1 gol, za odigranih 455 minuta

Pogledajte ove brojeve.I imajte na umu da je Ronaldo bio povrijedjen mjesec dana...Ibrahimovicu je ucinak za 455 minuta kao DRENTEU za 114 u LS :lolblue:

Thanks Thanks Given 
    798
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by AnotherWorld View Post
    Recimo:

Kaka - 5 asistencija, 4 gola.

Inijesta - 3 asistencije, 0 golova.

Eto ucinka Kake u poredjenju sa Inijestom, koga vidim mnogi ovdje smatraju jednim od najboljih igraca na planeti.Pametnome dosta

Evo na temu poredjenja Ibrahima i Ronalda:

U Primeri:

Ibrahimovic - 11 golova

Ronaldo - 11 golova

U LIGI SAMPIONA:

Ronaldo - 6 golova, za odigranih 270 minuta (najbolji strijelac)

Ibrahimovic - 1 gol, za odigranih 455 minuta

Pogledajte ove brojeve.I imajte na umu da je Ronaldo bio povrijedjen mjesec dana...Ibrahimovicu je ucinak za 455 minuta kao DRENTEU za 114 u LS :lolblue:
    nema dalje ne treba vise nista pisat i spamat...sve je objasnjeno...mada normalni su to znali i ranije ,a ostali evo sad da naucite

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

treba napomenut da cR7 nije klasicni spic

Thanks Thanks Given 
    798
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by methodman View Post
    treba napomenut da cr7 nije klasicni spic

cr9 ............

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Snasao se, tako sto je postigao JEDAN gol u LS, a igrao je svo vrijeme.Pogledaj podatke iznad...

2-6 je ipak manje od 1-7 (na Kamp Nou) i 11-1 u Madridu

Od svih ljudi na forumu, ti si ubjedljivo najskloniji lupanju gluposti Jel znas koliko je trofeja Barsa osvojila za vrijeme Franka?Oces da ti ja kazem?

Franko je vladao u izolaciji i diktaturi, i bio je prilicno nepopularan u Evropi.A Real je za to vrijeme gazio u Evropskim takmicenjima kao ni jedna ekipa do sad.5 titula u nizu - pa izbacen naredne (1956) godine kradjom i zahvaljujuci cinjenici da je sudija ponistio 4 regularna gola u duelu protiv Barse - pa opet finale naredne godine.Razmisli malo kako je i zasto Real bio takav strah i trepet u Evropi gdje nije bilo Frankovog uticaja, kao i u Spaniji.Obrazuj se

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

imate ronalda koji je bolji od mesija, imate gutija koji je bolji od cavija, imate kaku koji je bolji od injeste, benzemu koji je bolji od ibrahimovica, bekovi koji su bolji od barsinih, golmana... u svemu ste bolji a opet gledate barsi u guzu. oooo jeee , to mnogoo boli.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by methodman View Post
    treba napomenut da cR7 nije klasicni spic
    Svakako...

nema dalje ne treba vise nista pisat i spamat...sve je objasnjeno...mada normalni su to znali i ranije ,a ostali evo sad da naucite
    Kad neko hoce da te pravi ludim, das mu brojeve i kraj je price.Stari recept

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

cr9 ............
    pogrijesih dugme

Thanks Thanks Given 
    798
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Snasao se, tako sto je postigao JEDAN gol u LS, a igrao je svo vrijeme.Pogledaj podatke iznad...

2-6 je ipak manje od 1-7 (na Kamp Nou) i 11-1 u Madridu

Od svih ljudi na forumu, ti si ubjedljivo najskloniji lupanju gluposti Jel znas koliko je trofeja Barsa osvojila za vrijeme Franka?Oces da ti ja kazem?

Franko je vladao u izolaciji i diktaturi, i bio je prilicno nepopularan u Evropi.A Real je za to vrijeme gazio u Evropskim takmicenjima kao ni jedna ekipa do sad.5 titula u nizu - pa izbacen naredne (1956) godine kradjom i zahvaljujuci cinjenici da je sudija ponistio 4 regularna gola u duelu protiv Barse - pa opet finale naredne godine.Razmisli malo kako je i zasto Real bio takav strah i trepet u Evropi gdje nije bilo Frankovog uticaja, kao i u Spaniji.Obrazuj se

citav zivot pookusavam da objasnim ljudima ovo...ali niko ne kapira (ili nece) samo prosipaju svoju pricu o kradjama...jbt imate google pogledajte malo potrazite...ovo se sve zna...samo sto ovi smjesni "katalonci" nece da priznaju...:hammer:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    imate ronalda koji je bolji od mesija, imate gutija koji je bolji od cavija, imate kaku koji je bolji od injeste, benzemu koji je bolji od ibrahimovica, bekovi koji su bolji od barsinih, golmana... u svemu ste bolji a opet gledate barsi u guzu. oooo jeee , to mnogoo boli.
    Ronaldo nije bolji od Mesija.Jeste kompletniji, ali je Mesi trenutno u boljoj formi.Vidjecemo do kad.Guti je 3 klase IZA Cavija.Kaka ima bolji ucinak od Inijeste, sto i brojevi govore.Benzema nije bolji od Ibrahimovica, Iguain jeste.Barsa ima bolje bekove.Alves je bolji kao bek od S.Ramosa (Ramos je bolji kao centralni bek), a Abidal je bolji od Arbeloe (malo).Kasiljas je institucija za Valdesa.Toliko...

Barsa nikada nece biti sto i Real Madrid.Makar dok smo mi zivi.To boli

Thanks Thanks Given 
    798
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Ronaldo nije bolji od Mesija.Jeste kompletniji, ali je Mesi trenutno u boljoj formi.Vidjecemo do kad.Guti je 3 klase IZA Cavija.Kaka ima bolji ucinak od Inijeste, sto i brojevi govore.Benzema nije bolji od Ibrahimovica, Iguain jeste.Barsa ima bolje bekove.Alves je bolji kao bek od S.Ramosa (Ramos je bolji kao centralni bek), a Abidal je bolji od Arbeloe (malo).Kasiljas je institucija za Valdesa.Toliko...

Barsa nikada nece biti sto i Real Madrid.Makar dok smo mi zivi.To boli
    Druze oprosti ali jos jednom moram da te QUOTE-ujem(ili kako god )
    ali i za ovo
    sve je tacno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Koliko se cijepate oko gluposti, brojite koliko je ko dao golova, imao asistencija, koliko je proveo na terenu, umije li bolje da primi loptu od onog drugog itd. Oni stavljaju milione u dzep, puca im ku*ac za vas.... a mi iz neke Crne Gore kao budale mlatimo praznu slamu i vadimo oci jedni drugima oko tih "magaraca" sto trce za loptom - opustite se ljudi, nemate leba od Kristijana Ronalda.

Aj pa da nocas na Atletiko-Barsu udje 4+ da uzmem fine pare, pa ko godj oce neka dava golove

Zivjeli!

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

blago se vama - kvotuju se dvoje madridista

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Astral_Projection View Post
    Koliko se cijepate oko gluposti, brojite koliko je ko dao golova, imao asistencija, koliko je proveo na terenu, umije li bolje da primi loptu od onog drugog itd. Oni stavljaju milione u dzep, puca im ku*ac za vas.... a mi iz neke Crne Gore kao budale mlatimo praznu slamu i vadimo oci jedni drugima oko tih "magaraca" sto trce za loptom - opustite se ljudi, nemate leba od Kristijana Ronalda.

Aj pa da nocas na Atletiko-Barsu udje 4+ da uzmem fine pare, pa ko godj oce neka dava golove

Zivjeli!
    Niko nikom odje ne "vadi oci", vec samo raspravljamo.Zato smo i ovdje, zar ne?

Da si igrao junacki (tj. jedinicu) drzao bih ti palceve da dobijes.Ovako necu

Thanks Thanks Given 
    798
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by Astral_Projection View Post

Zivjeli!

Za to ti nisi navijac a ja (i ostali koji pisu ove stvari) jesam,to je razlika...meni je to vazno a tebi nije ti gledas samo svoj dzep...neka ronaldo ne zna ko sam ja i ne zna ni dje je crna gora...ja volim real madrid!!!pa makar na svaki tiket samo na njih pao...to je velika razlika...

Page 98 of 201 FirstFirst ... 4888949596979899100101102108148198 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)