Nocas dobar mec u 19:30, Davidenko-Bagdatis![]()
Rutinski Novak odradjuje mec protiv Federerovog najboljeg druga
DRUGI IGRAC SVIJETA
Samo jos da popravi iskoriscenost brejk sansi,servis je masu poboljsao u odnosu na AO!
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Nocas dobar mec u 19:30, Davidenko-Bagdatis![]()
Kakva partija Novaka, kakva klasa, kakva tehnika!!! Trenutno mu nema ravnog na svijetu!
Koliko mi se chini,nju neshto to mnogo ne brine.A i zashto bi?Djevojka je sa svoje 22 godine zaradila i novca i ugleda o kojem velika vecina stanovnika ove planete mozhe samo da sanja.I oce malo da uzhiva,i da igra opushteno.Kad joj neshto malo zasmeta povlaci se,kad joj se ne igra gubi mech ekspresno,i gotovo.Mlada je,slatka,ima sharma,puna para,i mozhe da radi shta hoce.Potpuno je shvatljivo shto joj GSovi i rang liste vishe nisu na prvom mjestu.Iskreno,da sam na njenom mjestu,ja bih isto tako razmishljao...
Deserve's got nothing to do with it.
Svaka čast tebi i njoj (ako je i ona postala takva a izgeda da jeste) na takvom razmišljanju...
Jedan sam od onih koji ne mjeri veličinu sportiste po tome koliko mu je koštao transfer ili koliko je miliona uzeo na nekom turniru.
Zato će mi, dok sam živ, ovakve stvari biti tužne. Stvari koje ubijaju i ono malo preostalog viteštva i želje da se bude najbolji. Ne najbogatiji.
Hvala.
A jel ti nekad palo na pamet da je za nju (i josh ogroman broj sportista) "sportska velicina" na drugom mjestu u odnosu na kvalitetan zhivot i zaradu od posla koji najbolje znaju da rade? A naravno,iznos transfera i broj osvojenih miliona nije jedino mjerilo sportskog uspjeha.
Ni najbogatiji,ni najbolji,nego spokojan i srecan.Ukratko,uzhivanje u zhivotu.
Last edited by Recordare88; 11-02-10 at 18:01.
Da je njoj do para vise nego do sporta ne bi se onoliko nervirala na terenu. U njoj se vidi zelja, ali ona ima toliko problema koji joj ne dozvoljavaju da igrao kao nekada. Daj boze da se vrati, jer je njen tenis bio za uzivanje, ali ja nesto ne vjerujem u to.
Nijednog sportistu pare ne cine srecnim, vec pobjede.
Last edited by OCTAVIAN; 11-02-10 at 18:15.
Mayer odustao zbog povrede, tako da je Nole vec u polufinalu.
Nisu toliko pare u pitanju,koliko zasicenost,ja mislim.Ubijala se od tenisa do 2008,sad oce malo da qlira i da odmara.
A pobjede jesu vazhne,i prirodno je da se nervira,niko ne voli da gubi.Ja se iznerviram kad izgubim partiju shaha preko neta,a ne ona u drugo kolo AO,ili tako nekako...![]()
Ana je odustala od turnira u Dubaiu koji pocinje u ponedeljak zbog povrede ramena..
Ona jos od kraja 2008. ima problem sa ramenom,morala je i servis jedno vrijeme da promijeni...Tako da nije samo problem u tome da je ona zasicena od tenisa,nego je imala i ozbiljnih povreda![]()
Jes rame joj je nagrdjeno...i koljena...od savijanja![]()
Novak odlican,napreduje iz turnira u turnir,na AO cetvrtfinale,sad polufinale,dize formu malo po malo,bice ovo strasna sezona za njega!
Jes da je do sad odigrao dva meca protiv igraca iz TOP 50 i oba izgubio,ali sve je to taktika.
BRAVO NOLE!!!
Djokovic je danas bio odlican, ali nije imao srece jer je Juznji odigrao mec karijere!
e pa bas ce to biti zasluzeno onda. kako ne volim takticare kao sto je on.zasto ne ide protiv svakog na pobjedu pa briga ga je li 50 igrac svijeta ili 1 ...onaj otac mu je velika barijera cini mi se...
Djokovic je i pored drugog mjesta na ATP listi unazadio svoju igru. Medju prvih 100 igraca on je jedini koji nema svoju prepoznatljivu igru, svoj prepoznatljiv stil. Cak ni njegovi najvatreniji navijaci ne mogu sa sigurnoscu reci kakav ce izaci na teren. U dva dana odigra dva potpuno razlicita meca u kojima ne lici sam na sebe. On je igrac bez identiteta, a kad ce ga pronaci, ili povratiti onaj stari - ko zna.
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks