Barcelona
Real Madrid
Almería
Malaga
Atlético Madrid
Deportivo La Coruńa
Villarreal
Tenerife
Real Zaragoza
Sporting Gijón
Valencia
Espanyol
Xerez
Real Valladolid
Osasuna
Athletic Bilbao
Racing Santander
Sevilla
Getafe
Mallorca
Još kad čovjek kaže - "to nije NAŠA politika".![]()
Marselu je plata prilicno manja od Robenove, a i povrijedjen je 160 puta rijedje nego Roben tokom sezone.Plus mu nije frka da bude rezerva, niti to stvara tenzije u ekipi.Plus je samo prelazno resenje do dovodjenja Riberija.Dakle, ima logike...
Ipak, slazem se da je prodaja Robena samo da bi se doveo Riberi nista drugo do ludost...
Mozda je lik vlasnik nekih dionica kluba, sta znas :lolblue:
Last edited by AnotherWorld; 13-02-10 at 21:16.
Drugarda te ja pitam nesto...sto mislis ti ovako ko navijac
zar nije bolje da mi uzmemo Silvu koji je jeftiniji i koji mora da ide iz Valensije(kao i Villa) jer je Valensija u finansijskoj krizi!!! Po meni za spansku ligu Silva jedan od najboljih igraca na toj poziciji...
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
silva ili riberi - jedan ce zavrsit u realu a drugi u barsi. i barsi treba krilni napadac.
dobiste 0-3 (i to u 5 minuta 3 gola, 2x konicanin strijelac).
sjutra barsa ima neugodno gostovanje jer kao sto veli gvardiola atletiko uvijek najbolje partije pruza protiv barse.
Drugar, Realu ne treba vise ofanzivnih igraca.I ovo je premnogo, talenat se trosi na klupi na sve strane.Pogledaj jednog Drentea i VD Varta, pa i Gaga i sve ce ti biti jasno...
Po meni samo treba kupiti nekog ekstra kvalitetnog lijevog beka (kao sto je Real nekada imao najboljeg na planeti, R. Karlosa).Nekog poput, recimo - Esli Kola.Marselo i Drente po meni nisu igraci za poziciju beka, preofanzivni su, a Arbeloa mi (ipak) nije kvalitet za Real Madrid, makar u ofanzivi (iako je nocas dao gol)...
http://www.realmadrid-fan.com/web/?p=7129
Čisto da laciale i opmne odmaraju oči
Kakav go dade Gabilondo (Bilbao), sramota...
Igrača kojeg ne bih volio da ikad uzme Reala jeste Vidić , taj čovjek nije za Špansku ligu.
Najveće blago Real Madrida!
![]()
najbolji golman na svijetu!
Vjerovatno zato što su svi zaboravili da on uopšte postoji.![]()
Ibra je Barsina najlosija trgovina u istoriji...samo nek tako nastave![]()
Eeee... A sad bi nam Case dosao da prica kako je on najbolji igrac na svijet. I kako smo mi veeeelike neznalice.
DICIOTTO
Samo neka Realovi igraci osvajaju individualne nagrade a Barsa ce trofeje....:-)
Sto li je bolje....![]()
Nadji mi jedan dje nijesam u pravu. Samo jedan post smaracu. Ako nadjes, post u ovoj zadnjo raspravi, ja cu zauvijek da se izlogujem. A sad mrs.
Odlicno 5-6 asistencija su placene 65 miliona, i jos je dobio dozivotnu povredu.
Vrh!
Ja cu za njegovu platu da imam 5-6 asistencija i nekolika gola iz penala. Ali sigurno.
Hahhahahahah!
Ibrahimovic je za mene najbolji, jer je najkompletniji igrac koji je ikada postojao. Ne lezi mu igra Barselone, ali je dao na pocetku dosta golova. Ako se privikne do pocetka iduce godine, vidjecete sto je masina..Vidjecete igre iz perioda Intera.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks