Kakve molim te ima veze to sa ovim o cemu ja pricam? Cuvaj komplekse za nesto drugo, pusti mene.
@big giant head
Naravno da je i to sport. Kad si vec spomenuo KK, imas primjer protiv Tau prije 2 godine. A jesi gledao Partizan - Jug u Bg-u prosle sezone? Nije to bila jedna odluka. Zbog zrijeba i revansa u Dubrovniku znalo se da je Partizanu potrebno makar 4,5 razlike i on je zasluzio tu razliku, to ce reci svako ko je gledao utakmicu.
Ja sam siguran da jesam u pravu za ovo, tako uvijek pise, Srbija je pravni naslednik sfrj, srj i scg u svemu, pa i u sportu. Nadji negdje zvanicni podatak ko je osvajao koliko trofeja i vidjeces. Evo citat sa fina.org:
Among men, Serbia can be considered the most successful nation in the history of the FINA World Championships: as Yugoslavia, it won the tournaments in 1986 and 1991 (Perth) and as Serbia-Montenegro, it got the gold in 2005 (Montreal).

Reply With Quote

. Ja ne bih mogao od srama okitit se nečim što nije moje, iako sam jako ponosan na ondašnje uspjehe Jugoslavije, a još ponosniji na hrvatske medalje od 1991. do danas 

Bookmarks