Barcelona
Real Madrid
Almería
Malaga
Atlético Madrid
Deportivo La Coruńa
Villarreal
Tenerife
Real Zaragoza
Sporting Gijón
Valencia
Espanyol
Xerez
Real Valladolid
Osasuna
Athletic Bilbao
Racing Santander
Sevilla
Getafe
Mallorca
citam sad postove i gledam sva prica je glupa...robben je sjajan igrac niko to ne spori ali u realu bi dosta vremena proveo na klupi i to se ne isplati ni njemu ni realu..iako je on molio da ostane...kao i snajder -koji je reko da oce da ostane i po cijenu da grije klupu!
ribery ne dolazi ,to je bila prica i prosla....kao i za fabregasa ....real ne treba da mjenja nista u napadu i sredini...hvali samo 1 dobar odbrambeni...i ne znam ko je od vas rekao da marselo pokriva poziciju robbena ,to je velika greska prvo sto je robben igro desno krilo i drugo sto tu poziciju pokriva granero...
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Ma ne spominjite Barselonu, u zalosti su...
Saznali su da im protiv Stutgarta ne sudi...
...ovaj covjek.![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Slažem se da Kaka ne igra onako kako se mislilo da će igrati, ali ko je to mogao da pretpostavi ljetos? Svi navijači Reala su jedva čekali Kaku, jer je on već odavno dokazana klasa.
Vjerovatno, da se znalo da će biti ovako loš, ne bi bio ni dovođen - složićeš se.
Ni Ronaldo ne gazi kao u Mančesteru, ali igra dobro.
Jedino Iguain rastura... i ja sam zbog toga srećan.
A Robena nikad nisam osporavao, i bilo mi je mnogo žao kad je otišao. Volio sam tog igrača i još uvijek ga volim. I milo mi je što igra dobro, i što mu ide - isto kao što mi je bilo milo danas kad sam vidio da je Nistelroj dao dva gola.
**** ga, da se ja što pitam, to bi išlo malo drugačije, ali... mora se sagledati i finansijski aspekat svega toga. O svemu voditi računa, samo ne pretjerivati.
Umjerenost je ključ svega u životu, a ja priznajem da Perez pomalo pretjeruje.
Ma samo neka usputna sala, zna se da mislim na upravu. Real je Kraljevski klub ipak, i miljama ispred Barselone i Ovreba. Trenutna situacija u Realu je da je to profitabilna organizacija, vise li nego fudbalski klub.
Ovo ljeto je to dokazalo. Perez je nesto najgore sto se Realu ikada moglo desiti, sa fudbalskog gledista stvari. Sa ekonomskog je dobar.
Kad ga nijesi pogledao, kako mozes zakljuciti da je glupost?
Da si ga pogledao, cuo bi u nekom trenutno Roberto Baggioooooo tre a unoooooooo!
I vidio bi tokom cijelog trajanja Ronalda kako se sere po odbrani Reala. U jednom trenutku je na njega bilo 5 igraca, i provuka im je loptu.
Kako sam zao.![]()
to koliko ja imam godina nije tvoja stvar...ali mogu da ti drzim casove i teorije i prakse fudbala pa ti kako oces
i najlakse je uzet prozivat i vrijedjat onoga ko ti kaze istinu koja tebi ne odgovara...ne znam ko je vece dijete a i to se vidi kad se uporede komentari...
hahahahahne mogu se na tebe "ljutit" kad ovako nesto kazes
gledao sam ja te klipove prije nego sto si ih ti postaviopa majku mu pratim ja fudbala vise nego sto ti mislis
gledo sam ja i cijelu tu utakmicu(snimak)
a ronaldo je ronaldo -po meni najbolji igrac svih vremena!
citam postove i sa nekima se slazem a sa nekima ne...real je veliki klub u redu to niko ne moze da ospori....real je klub sa velikom istorijomi to je tacno...ja bih postavio jedno pitanje sta je u zadnij 5 godina uradio real uligi sampiona a sta barsa??Kaka je placen 65 miliona a to nije opravdao sto se ne moze rec za ronalda..placen je puno ali za sada to opravdava...nije barsa klub koji ce kupiti 5-6 igraca po 30 i vise mil to nije nasa politika i to je to
svaki klub ima razicitu politiku kupovine rada i ostaloga
Potpis. Perez igra pametno. Na kartu imena i trenutka. On prikupi simpatije navijaca za vrijeme transfer marketa, a kad to vrijeme prodje, onda se vidi cijela slika, i nije to sve bas sjajno i bajno. Na momente je Real izgledao kao sala, zbog akcija ovakve uprave, a i Kalderonove. To je klub najveceg renomea, i takav treba uvijek da bude. Meni se ova Barcelonina uprava bas svidja, i takva treba da bude i Realova. Takva je bila, ali, na zalost, nije vise. Ja ne mogu da mrzim Real, jer sam rastao slusajuci kako je to najveci klub ikad. Ali oni to evo nekoliko godina ne pokazuju. To su kroz maglu pokazali za vrijeme Zidanove ere, i prvih galaktikosa, sa Del Bosqueom na klupi. Ali oni mogu i moraju mnogo bolje od toga.
DICIOTTO
Evo ga dade Arbeloa i prekide ovu agoniju...
ne znam kako iko od vash moze da raspravlja sa crnim biserom ovog foruma ...jel vam je bas dosadno pa nemate sto da radite,osim da spustate case-a na ovakve nacine,nego on da shvata to,prestao bi da pise,svaki post na koji su ti odg su te posrali opasno,i ti i dalje nastavljash raspravku bez argumenata,nekakvom pricom o marketingu i glupostima,kako to klinac? mani se fudbala znalce sa googla i iz fotelje,prijace ti![]()
0-3 2 komada ronaldo 1 arbeloa
Prešega ih Real na kraju lagano.
Arbeloa, i dva puta Ronaldo, za sad. Ima još 15 minuta.
Kaka - dvije asistencije... Hmmmm, Case?![]()
Sad smo na 2 od barse sa utakmicom vise...Barsa sutra kuci ne ide sa sva 3 boda ako bude X na 3 boda smo ako izgube na 2 boda smo...sjajno...i onda ide kantanje na Bernabeu...ugazicemo ih...
A ja bih uzvratio adekvatnim protiv-pitanjem: Sta je Barsa uradila u LS od 1955 do 1992. a sta Real?To je malo duzi period od 5 godina
Koliko je placen Anri?nije barsa klub koji ce kupiti 5-6 igraca po 30 i vise mil to nije nasa politika i to je to
Koliko je placen Dani Alves?
Koliko je placen jedan CIGRINSKI?
Da ne pominjem Ibrahimovica
Dakle, informisi se...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks