Jos jednom da pita, osim HBO, ima li jos koji kanal 5.1 zvuk?
da slazem se mada mogu da dodaju neke cisto u start paket i ok
a kad smo vedc kod paketa ovo je namrtvo glupo plus arena i sl
daj neki sport paket i u njemu sportske programe ili film i sl
ovako jedva cekam kraj februara da pogasim sve osim arene ostalo niti imam vremena niti me zanima da gledam osim diskoveri i n geografiju
mada ja sam usamljen po ovom pitanju((
...i carobni lik mlade zene u srcu sacuv'o sam svom...
Jos jednom da pita, osim HBO, ima li jos koji kanal 5.1 zvuk?
Ne dobijas ni na HBO 5.1 zvuk jer im fali protoka.Cijela platforma je poluimprovizacija.Dvije godine su guze sa bijednih 8Mbps po DSL portu, a ni tih 8Mbps cesto ne ispostuju...Samo ne znam u sta investiraju, a mozda i znam...
U ugovorima obično stoji (na primjer: protok do 3mb/s)znači čim stoji ono "DO",
to znači da protok može biti i 1 ili 2 mb/s, a vi plaćate 3mb/s...
Znači korisnik se ne može žaliti, jer su se oni kroz ugovor
"pravno ogradili", pomenutom taktikom...
Malo kvarna politika...:mad:
Mada neće se ni ostali izgubit....![]()
Last edited by podgoričanin: 21-12-2050 at 00:00
Mene zanima zašto u Mini paketu nemaju radio kanali. Mislim ne trošite puno dodavanjem njih, a ponekad mi odgovra da gledam TV (voditeljke ATLAS -a) a slušam radio..![]()
Ima li HD prenosa Zimskih olimpijskih igara?
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
Sto je 'greska u inicijalizaciji klijenta' i koliko treba da se to popravi...
Zbog cega se korisnici prave ludim pa na Arenu pise besplatno u februaru a one zatvorene?
Izvinjavam se ako je neko pitao.
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
Jutros na novu tv nije bilo slike i pisalo je screblovano , evo sad ima slike bice iz extra tv skinuli kljuceve pa "legano" preuzeli novu .....
ok ..
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
99 % postova na ovom topiku je čisto pljuvanje po T-comu, ali njima se živo hebe za to. Sve dok ostali provajderi pružaju uslugu kakvu pružaju, t-comovci neće prstom mrdnuti na poboljšanju usluge. I dalje ćemo imati programsku listu sastavljenu od lokal-seoskih televizija, kodiranog slo1 kojeg niko ne gleda i kad je free, 5-6 radio kanala ( u startu su najvljivali 50 !) i 1 usranni HD kanal zbog kojeg su povećali pretplatu i bukvalno ukrali 300-400.000 € ( do sada ). Ali što će nama Discovery ID, Viasatove i sve za što vrijedi platiti 10€ pretplate, imamo najbolju sliku i pauzu chat, oglase i vremensku prognozu, to nam treba biti dovoljno. Očigledno je da oni nemaju namjeru da popune listu sa kvalitetnim kanalima, jer ko će onda aktivirati HBO i iznajmljivati filmove iz Videoteke?
Last edited by MisterNo; 13-02-10 at 17:42.
Eto tako, jel ti sad' lakse?
+1 na komentar MiserNo.
Ziva istina!
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
Pa ne vjerujem da je 99 % postova pljuvanje na T-Com, a opet i da je tako, ne vjerujem to sad neko od glavnih prati ovo. Ostalo moze da prodje![]()
Ako izbacimo samoreklamu , T-spam i pitanja na koja nema odgovora ili je odgovor nazovi 1500, samo 1 % se odnosi na pohvale. A to što ne prate, pa to nije pohvalno već tragično, ako ne prate, ne znači i da ne znaju za ovaj topic. To govori samo o nebrizi "glavnih" i nezainteresovanosti da za DŽ anketiraju tržište i oslušnu potrebe korisnika.
Molim te prijavi na 1500
na Disney XD se gubi slika non stop
(ne)gleda moja mladja sestra pa...
Zvah prije sat vremena da mi ukljuce Arena 2 i 3,evo jos ne ukljucise.Veli da ne moram da restartujem uredjaj.Da vidimo kad ce mi upalit
Pa aktiviraj je sam preko daljinskog. Meni / Extra tv paketi. I bice ti aktivna za 5 minuta.
Ova operaterka rece da je odradila zahtjev,ali veli danas je nedelja pa je pitanje kad ce mi bit ukljucene![]()
Evo odradih sad zahtjev preko TV-a.I ovo mi javlja:
"Servis trenutno nije dostupan.Zahtjev koji ste ranije uputili nije obradjen.Molimo provjerite kasnije."
Odma bi ga obradili da nije besplatno ovaj mjesec:mad:tragedija
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks