Hmm, Marković bi i mogao. Sigurno ga treba zvati, jer i onako smo vrlo vrlo tanki na njegovoj poziciji. Potpuno zaboravih na njega, nadam se da Kranjčar neće.
Savića treba zvat da odigra tih minut-dva da ga ovjerimo, ali mislim da nema što da traži još koju godinu dvije, dok ne stekne malo iskustva (što je presudno za njegovu poziciju). Venger bi od njega napravio kvalitetnog fudbalera sigurno, ali reprezentacija ne može razvijati fudbalera isto kao i klub u 15-ak utakmica godišnje, od kojih je svaka vrlo bitna.
Misliš na Radulovića, bivšeg igrača Dečića?
Postoji razlog zbog koga je Džudović kapiten prvoligaške ekipe u Rusiji, a Radulović ne može mrdnut odavde.
Neko je ranije pominjao Miloša Stojčeva(sad igra u Borcu) i ja sam mislio da je on Srbijanac al sad gledam i svuda stoji da je crnogorac(po netu naravno).Ne znam,ako je dobar kao prije par godina u menadžeru ... :mrgreen:
Ako ćemo po menadžeru, onda treba zvat Novovića iz Zete i Jelenića iz Mornara (čini mi se).Ali mislim da im skauting u ovim krajevima i nije naročito razvijen.
![]()
Poleksić
Pavićević - Baša - Fatic - Božović
Drinčić
Vukčević -Jovetic - Bošković
Delibasic - Vučinić
Po mom misljenju,ovo je ekipa za sigurno punjenje mreze(nase).Ne znam otkud kod nas ovolika zaljubljenost u onog Bozovica,koji je neposredno ili posredno kriv za vise golova(izanalizirajte malo utakmice,pa cete vidjet),on se mozda moze u sredini iskoristit,ali on nije igrac za odbranu(mada se ja nesto ne sjecam ni da je u napadu cuda cinio),jer je previse mek,slab u duelima i neborben.S druge strane,sta onaj momak Zverotic treba da uradi da ga se ne bi stalno s potcjenjivanjem uzimalo kod nas?On u ovoj ekipi mora imat mjesta i on je standardni prvotimac Lucerna,koji je treci u svajcarskoj ligi,koja je u rangu rumunske u svakom slucaju.Jovanovic,slicno kao Zverotic-vrlo borben igrac,a nama takvih definitivno hvali.
Takodje,sa ovom formacijom sumnjam da bi se golova nadavali,jer tesko da bi lopta dolazila do Vucinica i Jovetica.Ako ostane na Burzanovica i Boskovica da organizuju igru,onda cemo igrat sporije nego SRJ protiv Azerbejdzana,kad su igru organizovali isti taj Boskovic i Vukic.
-------------- Poleksic --------------
Pavicevic - Basa - Bojovic - Jovanovic
------- Drincic ----- Fatic -----------
--------------- Simon ---------------
Jovetic ---------------------- Vucinic
--------- Damjanovic/Delibasic -------
Ljudi vi sastavljate formacije ka da mi pozadi imamo bufona,terija,nestu,evru i maikona,a ispred njih lass diaru i esijena,pa da mozemo igrat sa 4 potpuna ofanzivca...
Raise my hammer,take my aim
Slazem se s Mad God-om da se treba odrec krila i igrat usko.
Po meni je najveci problem sto mi nemamo desnog ofanzivnog veznog. Simon improvizuje i trudi se ali to nije njegova pozicija..
E problem je sto kad bi njega vratili lijevo, Boskovic bi morao ili na klupu ili na prinudnu poziciju..
Bijo si poziw koi se neodbija
boskovic i ne treba da igra jer on u raspali rapid ne pinje. Ljudi ruku na srce odsvirao je onaj pjesak vuc se vise ne moze
odma ovako
Vucinic
Jovetic
Simon - Vesovic
Fatic - Drincic
Savic - Bojovic - Basa - Zverotic
Poleksic
ti odma savic i vesovic i protiv nekih skorupana igrali i sad runija da paze veselo![]()
Cico je trener poznat po ofanzivnom fudbalu i po meni tako je najbolje da igramo. Imamo slabu odbranu, i ako igramo 4-5-1 sa dva zadnja vezna, opet cemo primiti gol, a na sto jada cemo ga dat'. Mi nemamo sa kim da se branimo, dok nam je napad paklen. I bolje je iskoristiti taj napad pa da igras za gol vise, a ne braniti se cijeli mec i cekati da ga das iz kontre. Zbog defanzivnog fudbala smo imali 6 remija, jer smo se bojali da napadnemo.
Nadam se da cemo igrat sa dva spica, a Jovetic kao ofanzivni vezni jer mu ta pozicija najvise odgovara, a i nama je potrebniji na sredini jer ima ko naprijed da da gol.
Stoper nam je najveci problem, ali se nadam do septembra da ce Cico i taj problem rijesiti. Bekovi su prosjecni, mogu nekako da odrade posao iako bi i tu valjalo da se nadje neka alternativa.
Last edited by good; 12-02-10 at 22:43.
.......................................Poleksic... ........................................
Pavicevic...........Dzudovic....................Ba sa..................Zverotic..
.......................Drincic.................... ...Fatic...............................
Vukcevic.......................................... ........................Bozovic.....
.............................Jovetic.............. ........................................
...........................................Vucinic ........................................
Klupa: Boskovic, Jovanovic, Damjanovic, Delibasic, Bozovic
Ovo bi po meni bila najsigurnija formacija. Jedino me ovaj Dzudovic brine, ali jbg, trenutno
smo tu tanki. Ovo bi idalje bila dosta ofanzivna formacija s time sto bi krilni igraci morali da se vracaju u odbranu, slicno kao sto Roma sad igra. Mislim da bi funkcionisalo jer je Vukcevic borac i pokriva bi Pavicevica dobro, a na suprotnu stranu Bozovic je ofanzivni bek koji bi igra krilo. Fatic i Drincic bi bili cvrsti u sredinu, a i nisu losi s loptom. Pri ofanzivi bismo imali Vukcevica, Jovetica i Vucinica. Mislim da moramo da idemo po krilima, nemamo mi kvalitet da iznosimo loptu kroz sredinu. Tu bi nas na kontre nagrdili, pogotovo s dzudovicem od 100 kila koji nemoze nikudj...
Vukčević ne treba da igra na krilu više ni pod razno, ono je tragedija bila konstantno ga stavljat tamo. U sredinu, iza špiceva, eventualno na desnoj strani u sredini sa troje (ali ne kao krilo).
Krila samo razvlače igru i ne stvaraju dovoljno šansi, lako se zatvaraju, sredina ostaje prazna, čist gubitak 2 fudbalera na terenu. Sem toga, mi nemamo ni jednog jedinog klasičnog krilnog igrača na širem spisku reprezentacije (eventualno Božović koji je više wingback, i Djokaj).
Last edited by MadGod; 13-02-10 at 08:13.
niko ne pominje tomasevica
19 godina i igra dosta u portugalu
http://soccernet.espn.go.com/players/stats?id=138971
http://www.soccerway.com/players/zarko-tomasevic/89878/
http://en.wikipedia.org/wiki/%C5%BDa...C5%A1evi%C4%87
Po ovome ne izgleda los...
Sto znam ako nista drugo neka ga zovu za mlade ako vec ne igra...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks