ne znam ali znam da svi cekamo cudo koje ne postoji a to je jedinica![]()
Zna li ko kad je ova Bastia stvarno pocela?
ne znam ali znam da svi cekamo cudo koje ne postoji a to je jedinica![]()
nesto se bas cudno desava sa ovom utamicom...
EMpoli 2-0
tako mi je rasing sinoc donio pare, sumnjam da se to moze ponoviti tako cesto![]()
Evo sad 3:4
ja se taman ponadao, kad 3-4. ***** IM MATER!!!!!!!!!!
Kraj.......
Dođe iz 1 u 2 i 7+. Hahahaha
Baci me St.Pauli 1+p. samo......
Nmg.da vjerujem a kuci daju masu golova po mecu,dje danas zakazase.....:mad:
Uvatih:
Barton 2+p.
LASK 2+p.
Nortempton 1+p.
Cvole 1+p.
Milan 2+ cijeli mec.....
Kako nemam srece ovo je sprdnja....
Da se po***** na sred Wolfsburga u hokej. Dje je vodio 3:1 u trecu i primise 2 gola za 2 minuta i osta 3:3. Bacise me ta ***** za 150 i nesto eura. A nisam igrao glibavi hokej 2 mjeseca i nocas je 1 kao bila "sigurica". PI!.. :mad:
ceka li ko ovaj sporting? ima li dje preko thora da se gleda?
cekam njega 2 i imam hertu i bajern 1 za 223 eura sa 10 eura... no cisto sumnjam da ce sporting dobit kad nije dao gol do sad... doslo je ponesto nocas ali dzaba kad nije bastija![]()
ne vidi se najbolje,nemam svijetlo kod kompa...trenutno..uglavnom baci me rouen-cassis 2+ za 150 eura!!!:mad::mad::mad::mad:
:)
Konacno razbih maler.
Panem na St Pauli (1.35) i odem da odigram nesto cisto da pratim, stavim Milana 1-1 i Empolija.
Sa 10 uzeo 50, kvota tacno 5![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
sasuolo-galipoli
sasuolo je svakako mnogo iznad galipolia i veliki favorit,uz to galipoli je do guse u finansijskim problemima,igraci stalno protestuju,izgleda da ce namjestiti ovaj mec da izadju iz finansijske krize.Kvote na 3-1 su 5,a na 4-2 samo3!!!
Vi vidite sto cete,ja singlujem 1![]()
Raise my hammer,take my aim
Sutra su mi malo sumnjive kvote na Lecce, Bresciu i Cesenu. Previsoke za stanje na tabeli...
Bijo si poziw koi se neodbija
e **** nije valjda da su je i ove nase blokirale,ova mi je za vadjenje![]()
Raise my hammer,take my aim
ima li ko sto da predlozi
...i carobni lik mlade zene u srcu sacuv'o sam svom...
evo ko nema srece u ovom pravom nek se oproba malo u virtuelnom kladjenusve kao i druge online kladionice samo bez para, svak idan dobijate po 100e na racun za kladjenje a svakog mjeseca najbolji dobijaju prave pare za kladjenje
http://www.bet-fantasy.com/?invite=3...f666032adf94dd
Mattersburg Wiener Neustadt 4+2.70 BSC Young Boys FC Luzern 4+2.60 Bayern München Borussia Dortmund 4+2.40 Lille OSC US Boulogne 3+1.90
Sporting Gijón Valencia CF 3+1.95
eo singlova
zna li ko sta se ovo desava sa kvotama za utakmicu groseto-citadela?
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks