meni ni natasa ne moze pomoc![]()
`````````````
meni ni natasa ne moze pomoc![]()
I don't necessarily agree with everything I say.
Milo vec neko vrijeme radi po instrukcijama Milana Tarota. Srecom pa ga slusamo. Samo se tako mozemo spasit![]()
A što se radi ođe kod nas u CG?
Ovome iz Vlade javljaju kad će da ljulja,ovi ovamo za 31minut stiže do budve,a da oće zagrmjet ka što neće
ma jok,mora da su ovo albanci radili testiranja po ugledu na Irance pa su zahebali nesto u startu![]()
Bako, jebeš li što?
Zamislite scenu - Milo,Djaga,Vujica,Djurovićka,Roćko,Milan Tarot,Sv.Sonja za jedan taulin svi u one toge,drže se za ruke i mumlaju prizivajući ko zna što...
kako ko zna sto? pa oca vidovite Roske
cak norisa prizivaju. stanje je zapeto a evo prvi ja ne znam novi broj vatrogasne
f6
Evo je promonte uveo servis KAD ĆE?
Pošaljite sms na broj 1455 i javiće vam kad će zaljuljat
a znate li vi onaj vic o dva zemljotresa?
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
Ja sam pokusao da nadjem onu pjesmu 'Gore more' ali englesku verziju ne ne mogu kao da je u zemlju propala..
Sea is on fire... mountains are melting.. because of your beauty and your vicinity:lolblue:
Last edited by Fidel Castro; 11-02-10 at 18:12.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Ijao, prestravila sam se. Probudim se oko 3.20h, ljulja se onaj krevet kao ona mreza sto se veze izmedju dva drveta, ljulja ne patise. Precrkla sam. Vec sam razmisljala gdje treba da stanem i da se sakrijem. Da je jos sekund potrajalo istrcala bih na ulicu onako u pidzami. Uzasno je bilo.
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
zašto ja nikad ne osjetim te zemljotrese ?:mad:
The more things change, the more they stay the same.
ja mislim da je 0-100 zrtava sigurica...
sto se tice mogucih iznenadjenja trebalo bi pokusat-gine jedan ili vise clanova vlade![]()
Raise my hammer,take my aim
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks