View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 350 of 2251 FirstFirst ... 2503003403463473483493503513523533543604004508501350 ... LastLast
Results 8,726 to 8,750 of 56252

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ako se nevaram bio je taj sal poklon za mec protiv italije od T-Com

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by denxho View Post
    ako se nevaram bio je taj sal poklon za mec protiv italije od T-Com
    jeste to je taj...inace kvalitet totalno bzvz, a toliko mi iritira kozu kad ga stavim da je to bruka...
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Default ..

jes haha :lolblue::lolblue::lolblue: ne bi bio besplatan da valja sto .. [/QUOTE]
    BISOGNA VINCERE !

Thanks Thanks Given 
    151
    Thanks Thanks Received 
    1,655
    Thanked in
    1,036 Posts

A neeee,to je šal pravljen da se vidi ko je pravi crnogorac.Kome ne valja,loš dizajn,iritira kožu odma se oda

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja bik prvo da igramo sa bugarima u gostima ili velsom nanas stadion...
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

po meni bi najbolje bilo da igramo zadnja dva meca na nasem stadionu, nema veze protiv koga, samo da smo domacini u zadnja 2 meca...
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    9,166
    Thanks Thanks Received 
    6,618
    Thanked in
    2,594 Posts

bugari prva u goste pa vels doma to je to odlicno dzonis

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Po meni bi idealan raspored utakmica izgledao ovako:

Švajcarska - Crna Gora - zbog debija Cica Kranjčara u kvalifikacijama, biće sigurno dobra atmosfera u taboru reprezentacije, napaliće ih Cico... pa da pregrmimo ovo (po meni najnezgodnije gostovanje, ne računajući Englesku) dok ima te startne želje i napaljenosti - uzmemo bod, i na konja smo!

Crna Gora - Vels - sigurna 3 boda, koji dođu ''ka' kec na desetku'' odmah poslije Švajcaraca, i u prva dva meča budemo neporaženi - SAMOPOUZDANJE OGROMNO

Bugarska - Crna Gora - sa ogromnim samopouzdanjem se ode u Sofiju, odigra se na rezultat sa Bugarima. Budemo vjerovali u sebe, i uzmemo bod! Možda čak i sva 3, jer nije nerealno ako igra bude na onom nivou za koji svi znamo da može!

Engleska - Crna Gora - sa ogromnim samopouzdanjem i kvalitetnim rezultatima protiv ostatka grupe koji se bori za 2. mjesto, odigramo rasterećeno sa Engleskom. Vjerovatno izgubimo, ali zbog prethodno učinjenog, samopouzdanje ne opada, već možemo spremno da se posvetimo nastavku kvalifikacija sa velikim šansama!

Crna Gora - Švajcarska - u dobrom raspoloženju, uz pun stadion, dočekamo Švajcarce i probamo da im uzmemo mjeru. Ako se uzme kojim slučajem bod u prvom meču, to će značiti da možemo da igramo sa njima, što će biti veliki + sa psihološkog aspekta. Veeeeelike šanse za pobjedu uz kvalitetnu navijačku atmosferu!

Vels - Crna Gora - ako se ne pobijede ni Švajcarci ni Bugari u gostima, onda će sigurno crnogorska javnost, a i sam Cico Kranjčar ZAHTIJEVATI pobjedu na strani protiv slabašnog Velsa. Plus, što će to Crnoj Gori onda u ovom trenutku možda biti i jedni od ključnih bodova za eventualan plasman! Zlata vrijedna tri boda, koja bi došla u pravom trenutku za Crnu Goru!

Crna Gora - Bugarska, stari dužnici. I prošle godine su bili na rubu poraza da ne bi što bi, i skoro 100% sam siguran da u Podgorici možemo do pobjede protiv ovih seljačića!

Crna Gora - Engleska, ako sve bude po planu, potpuno nebitan meč. Motivacija u svakom slučaju velika, pun stadion, stiže Engleska. Još ako Englezima ne bude trebalo, a mi mognemo tada da uzmemo možda, nekom pukom srećom bod, koji nam bude na kraju možda i od krucijalnog značaja, eto nas na EURU 2012!

Naravno, sve je ovo idealan plan. Teško da će do ovoga doći, ali evo... sačekajmo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Eh... To bi bilo savršeno! Ja bih samo da se startuje pobjedom... Često mi pane na um onaj nesrećni rezultat sa bugarima 2:2, stalno mislim da smo taj meč nekako dobili, da bi sve bilo drugačije tj bolje!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ovo bi bio stvarno extra raspored! ali prva pobjeda bi nam znacila vise nego ista!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mislim da mozemo u grupi svakog dobiti osim ovih engleza Nas najveci problem sto nemamo dugu klupu i odbrana i nije bas bolja strana.Ali opet dako ovaj nas satavi ono sto file nije mogao dobru odbranu A samo mi kazite ko u grupi(ne racunajte na engleze) ima klase kao sto je Vucinic i Jovetic,igraci koji mogu rijesiti mec u jednom potezu!
    A Berbatov je penzioner kad igra za repku a i u klubu nije blistav....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    Crna Gora - Engleska, ako sve bude po planu, potpuno nebitan meč. Motivacija u svakom slučaju velika, pun stadion, stiže Engleska. Još ako Englezima ne bude trebalo, a mi mognemo tada da uzmemo možda, nekom pukom srećom bod, koji nam bude na kraju možda i od krucijalnog značaja, eto nas na EURU 2010
    Dobar ti plan osim ove zadnje utakmice. Bude li ovakav raspored utakmica Englezima sigurno neće trebat bodovi, ali Englezi nemaju nikakvog razloga da odigraju bez motivacije, pogotovo što svaki bod igra ulogu za neko slijedeće nogometno natjecanje pod UEFA-om. Ona utakmica protiv Ukrajine u kvalifikacijama za SP u Južnoj Africi je bilo nešto drugo. To je bila čista pakost i osveta Hrvatskoj za eliminaciju iz kvalifikacija za EP 2008

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bracodubrovnik View Post
    Dobar ti plan osim ove zadnje utakmice. Bude li ovakav raspored utakmica Englezima sigurno neće trebat bodovi, ali Englezi nemaju nikakvog razloga da odigraju bez motivacije, pogotovo što svaki bod igra ulogu za neko slijedeće nogometno natjecanje pod UEFA-om. Ona utakmica protiv Ukrajine u kvalifikacijama za SP u Južnoj Africi je bilo nešto drugo. To je bila čista pakost i osveta Hrvatskoj za eliminaciju iz kvalifikacija za EP 2008

http://www.index.hr/sport/clanak/vid...u-/454595.aspx

toliko o teoriji zavjere

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Insua View Post
    Ti čitaš Index čiji sportski novinari ne znaju ni ono najosnovnije o sportu. Bravo

Ako si gledao tu utakmicu onda si mogao sve vidjet. Englezi su odigrali sa otprilike 50 % snage, a zna se zašto (Ja ne tražim opravdanje jer mi smo sami sebi jedini krivci što nećemo u JAR)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

znam da mozda nije tema da ovo ostavim pa posto zivim u svajcarskoj voljeo bi da znam dali ko zeli dolazit navijat iz crne gore u svajcarsku posto imam jedan hotel dje je 15 evra prenociste a i svakako bi bilo zanimljivije bit vise nas no ko avetinja da navijam sam kad bi mogao neko mi odgovorit bio bi mu zahvalan hvala unaprijed

Thanks Thanks Given 
    9,166
    Thanks Thanks Received 
    6,618
    Thanked in
    2,594 Posts

doce stari samo da vidimo kad se igra, ja se nadam da ce nas dosta doc. Iskreno nadam se da cu barem u svicu i bugarsku poc

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a eto svica nije daleko...ocekujem dosta crnogorskih svajcaraca,a i bar stotinjak nas odavde...sve u svemu jednu solidnu podrsku
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Need2rock View Post
    a eto svica nije daleko...ocekujem dosta crnogorskih svajcaraca,a i bar stotinjak nas odavde...sve u svemu jednu solidnu podrsku
    Ja cekam info kad cjemo igrati protiv Shvice ... Jer sam vecj poceo da se dogovoram s mojima - to mi se cini da cje biti najljepshe gostovanje (ako zanemarim Englesq) .. Podgorica - Cirih
    BISOGNA VINCERE !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bracodubrovnik View Post
    Ti čitaš Index čiji sportski novinari ne znaju ni ono najosnovnije o sportu. Bravo

Ako si gledao tu utakmicu onda si mogao sve vidjet. Englezi su odigrali sa otprilike 50 % snage, a zna se zašto (Ja ne tražim opravdanje jer mi smo sami sebi jedini krivci što nećemo u JAR)
    ja mislim da su englezi grizli..dovoljno i da je jednostavno uslijedila kazna..nista vise..teorija zavjere i sl pada u vodu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by HELVETICO-SANGRIA View Post
    znam da mozda nije tema da ovo ostavim pa posto zivim u svajcarskoj voljeo bi da znam dali ko zeli dolazit navijat iz crne gore u svajcarsku posto imam jedan hotel dje je 15 evra prenociste a i svakako bi bilo zanimljivije bit vise nas no ko avetinja da navijam sam kad bi mogao neko mi odgovorit bio bi mu zahvalan hvala unaprijed
    javicemo ti se na vrijeme

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Slazem se sa Vladom za raspored.....

A u Svajcarku svi svi svi.......

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Ne bih sastavljao sad čitav raspored - ali ajmo ovako.

Ukoliko ne budemo odigrali katastrofalno kao u prošlim kvalifikacijama, i ne izgubimo sve šanse na pola puta, velika je vjerovatnoća da će upravo zadnje kolo odlučivati o eventualnom plasmanu. Zbog toga bih ja u zadnjem kolu radje dočekao Švajcarce nego Engleze, gdje bi uz tada nevidjenu euforiju i maksimalni naboj (jedna pobjeda do cilja!) imali po meni više šanse za pobjedu, a protivnici bi nam bili neuporedivo slabija reprezentacija od Engleza - i što je mnogo važnije, najvjerovatnije direktni konkurenti za drugo mjesto.

Sa druge strane, zamislite situaciju u kojoj nam treba pobjeda u zadnjem meču, a igramo upravo sa Englezima - tako blizu, a tako daleko.

Isto tako bih volio da Englezi u zadnjem kolu gostuju u Sofiji. To bi nam pomoglo u eventualnoj borbi za treće mjesto na kraju, ili ako se kojim slučajem (ne mnogo vjerovatno, ali ajde) upravo sa Bugarima budemo borili za drugo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Isto tako bih volio da Englezi u zadnjem kolu gostuju u Sofiji. To bi nam pomoglo u eventualnoj borbi za treće mjesto na kraju, ili ako se kojim slučajem (ne mnogo vjerovatno, ali ajde) upravo sa Bugarima budemo borili za drugo.
    Budu li Englezi osigurali 1 mjesto prije zadnjeg kola, valjda bi to prije odmoglo nego pomoglo

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Bugari u svakom slučaju Englezima neće uzet 3 boda, a i onako ne vjerujem previše u te prognoze da ekipa koja obezbijedi prolaz neće odigrati solidno na kraju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

englezi bi,ako obezbijede plasman prije zadnjeg kola izveli u zadnjem kolu rezerve.Ko su te rezerve?Cahil,richards,lescott,king,brown,nevil,br idge,walcott,milner,wright fillips,lenon,bent,crouch,agbonlahor.Vi stvarno mislite da mi mozemo da remiziramo sa ovakvim timom?Uz to svi ce oni dat 100 % da bi se dokazali kapelu,i pokazali kvalitet za prvih 11
    Raise my hammer,take my aim

Page 350 of 2251 FirstFirst ... 2503003403463473483493503513523533543604004508501350 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)