oce li bit da se kupi komplet ulaznica za sjever za sve utakmice?i ako oce kad?
ma kakvi englezi, kakvi bakraci...
AJMO CRNA GORO !!!
Evo dijela iz emisije cg.sport đe je intervju sa Cicom Kranjčarom.
Dakle, u maju će biti organizovan kamp svih kandidata za reprezentaciju. Odlična stvar. Protiv Makedonije u martu, ne vjerujem da će biti većih odstupanja od sastava u prošlim kvalifikacijama.
Dick Laurent is dead!
Mislim da ce karte izac tek tamo jul-avgust...
“people will judge you on what you can build, not what you destroy"
Biće frke oko karata AGAIN ... !!! I opet će fukara doć' do karata putem j...... trebovanja ... i opet će da nalickani i prekrštenih nožica śede i aplaudiraju ... no sreća što nema plavih nota na dresu ( a, by the way, dresovi su nam posebna priča ) inače bi pred 5 hiljada engleza "skandirali" ... plavi, plavi .... ufffffff
Tri karte moram imat' pa makar Đurđevca kindapovao !
... a zna li se išta, oće li nam kukavni fudbalski savez kupovat' igračima Nike Puma ili Umbro opremu ..... OVO JE BRUKA ŠTO NOSE .... PONIŽENJE !!!
Ako za opremu kvalitetnu nemamo, bolje da se i ne pojavljujemo ....
I sad zamislite, tri godine od obnove nezavisnosti, tri godine nastupa selekcije i ne može se kupiti DRES niti ŠAL u sred Podgorice ...... Jaoooooooo majkooooo .... PIIIII
Ne kupuju je koliko znam,niti ijedan savez to radi.Imaju sponzorski ugovor i neka od firmi koje proizvode opremu je obezbjeđuje a oni nošenjem reklamiraju.Tako,ako Nike i ostale firme vide neki interes u saradnjim,možda i budu nosili te dresove a inače ostaje po starom![]()
treba da se donese zakon da mec protiv engleske mogu samo gledati najvatreniji navijaci...ne gospoda..i da karte dobiju samo vodje sa sjeverne tribine...i da oni prodaju karte na osnovu svog misljenja..a ne da dobijaju karte vodovod, distribucija itd.....neka ministarstva i sranja....koji ce mi **** navijaci koji jednom u 5 godina dodju na stadion....
sve 4 tribine da budu SJEVERNA
:)
Ima dres da se kupi u Elmag u centru, kosta 65e ali je takav kvalitet da je to sramota. Oni dresovi sa Tuske pjace su bolje odradjeni od ovih Legea..
Pogledajte smotanost Bugarske odbrane, to im je najslabiji dio ekpe, i to treba iskoristiti.:burp:
Stop the world I wanna get off.
E da, nije mi jasno kako neko iz saveza nije poradio ništa na tome da se nađe neki sportski sponzor reprezentacije?
Da se makne ovo LEGEA cigansko više, pih.
Onda ću kupit dres reprezentacije, a ovo ne mogu gledat... prije toga bilo ono daCapo.. PRELOŠE.
Ma katastrofa ljudi .... Ono smeće iz Elmagovog izloga LIŠE ORLA ZLATNOGA ne bih nosio pa da mi ga poklone sa sve potpisima igrača i oba selektora !!!
I nevjerovatno je da se na sajtu saveza nema mjesta za jedan forum đe bi se između ostalog i ova tema načela .... pa valjda nacija zna malo više od foteljaša ....
Oduševii su me dresovi ovih afrikanaca na ovom kupu .... ne zna se koji je bio bolji od koga !!! I nemojte mi reći da najbrže napredujuća reprezentacija na svijetu nije interes neke svjetske firme, tim prije što je sav svijet u g...... i bori se za kupca više !
... ja tipujem na UMBRO ... !
Aj' što dresa nema, a što šala krštenog ne moš' kupit' .... i niko ništa ... boli bilo koga k.... Bolje da su one nesreće iz Titexa sašile 5 000 šalova nego što su blejali po ulicama i rušili onu ogradu ....
Bitno je da su Cica okitili onom ponjavom od šala .... u jednom trenu mu se oči nijesu viđele .... Ufffff ..... naša posla
Sto rece neko, firme koje proizvode i distribuiraju opremu treba da nadju interes da nas sponzorisu...
Legea, mislim da je to i Bokelj izbacio iz upotrebe... Katastrofa i materijal i dizajn i sve...
A salovi, ako se ono go*no sto na njega pise T-com moze nazvat salom, to je tek posebna prica...
Ali zato su salovi Ultras CG kluba navijaca mnogo dobri...
Bijo si poziw koi se neodbija
Treba to nac sad po forumu, ima nedje na ovu temu.. Crno mi je slikat sad pa prebacat![]()
Uglavnom klasicni crveno zuti sal, samo izradjen od finog materijala (nisam siguran je li vuna) i izvezeno Ultra CG..
Mozda Didi ima.
Last edited by Mad_dog_KO; 09-02-10 at 14:53.
Ajde stavicu nocas sliku..
Ja sam kupio u prostorije kluba navijaca, ne znam rade li sad (posto mislim da to nije njihov prostor, nisam siguran) kad nema utakmica.
Uglavnom cim bude meceva u pg bice tamo valjda da se uzme ako ih ima jos...
Didi ce ti to bolje objasnit..
A sto mi radite..![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks