View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 348 of 2251 FirstFirst ... 2482983383443453463473483493503513523583984488481348 ... LastLast
Results 8,676 to 8,700 of 56252

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

oce li bit da se kupi komplet ulaznica za sjever za sve utakmice?i ako oce kad?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    Da li ti išta znače ovi podaci:

Jedini dribler je DŽO KOL, ali on i nije u nekoj formi da bi ga se posebno pribojavali. Sve u svemu, mnogo su i taktički i fizički jači od nas. + su uigraniji, + imaju nerealno dobrog trenera.

To je ta računica po kojoj NE MOŽEMO ni bod da uzmemo.
    uce on u formu do tad

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ma kakvi englezi, kakvi bakraci...
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Evo dijela iz emisije cg.sport đe je intervju sa Cicom Kranjčarom.

Dakle, u maju će biti organizovan kamp svih kandidata za reprezentaciju. Odlična stvar. Protiv Makedonije u martu, ne vjerujem da će biti većih odstupanja od sastava u prošlim kvalifikacijama.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mislim da ce karte izac tek tamo jul-avgust...
    “people will judge you on what you can build, not what you destroy"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Biće frke oko karata AGAIN ... !!! I opet će fukara doć' do karata putem j...... trebovanja ... i opet će da nalickani i prekrštenih nožica śede i aplaudiraju ... no sreća što nema plavih nota na dresu ( a, by the way, dresovi su nam posebna priča ) inače bi pred 5 hiljada engleza "skandirali" ... plavi, plavi .... ufffffff
    Tri karte moram imat' pa makar Đurđevca kindapovao !
    ... a zna li se išta, oće li nam kukavni fudbalski savez kupovat' igračima Nike Puma ili Umbro opremu ..... OVO JE BRUKA ŠTO NOSE .... PONIŽENJE !!!
    Ako za opremu kvalitetnu nemamo, bolje da se i ne pojavljujemo ....
    I sad zamislite, tri godine od obnove nezavisnosti, tri godine nastupa selekcije i ne može se kupiti DRES niti ŠAL u sred Podgorice ...... Jaoooooooo majkooooo .... PIIIII

Thanks Thanks Given 
    151
    Thanks Thanks Received 
    1,655
    Thanked in
    1,036 Posts

Quote Originally Posted by Rip Kirby View Post
    ... a zna li se išta, oće li nam kukavni fudbalski savez kupovat' igračima Nike Puma ili Umbro opremu ..... OVO JE BRUKA ŠTO NOSE .... PONIŽENJE !!!
    I sad zamislite, tri godine od obnove nezavisnosti, tri godine nastupa selekcije i ne može se kupiti DRES niti ŠAL u sred Podgorice ...... Jaoooooooo majkooooo .... PIIIII
    Ne kupuju je koliko znam,niti ijedan savez to radi.Imaju sponzorski ugovor i neka od firmi koje proizvode opremu je obezbjeđuje a oni nošenjem reklamiraju.Tako,ako Nike i ostale firme vide neki interes u saradnjim,možda i budu nosili te dresove a inače ostaje po starom

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Biće frke oko karata AGAIN ... !!! I opet će fukara doć' do karata putem j...... trebovanja ... i opet će da nalickani i prekrštenih nožica śede i aplaudiraju ... no sreća što nema plavih nota na dresu ( a, by the way, dresovi su nam posebna priča ) inače bi pred 5 hiljada engleza "skandirali" ... plavi, plavi .... ufffffff
    Tri karte moram imat' pa makar Đurđevca kindapovao !
    To je istina, mada ne vjerujem da se kupuje, vec se potpise neki sporazum sa npr.Pumom, i oni ne placaju to za igrace, ali zaradjuju na prodaji. Valjda to tako ide.
    "Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson

 Think different!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Dutch View Post
    Ne kupuju je koliko znam,niti ijedan savez to radi.Imaju sponzorski ugovor i neka od firmi koje proizvode opremu je obezbjeđuje a oni nošenjem reklamiraju.Tako,ako Nike i ostale firme vide neki interes u saradnjim,možda i budu nosili te dresove a inače ostaje po starom
    Eh, spor sam xD.

 Think different!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

treba da se donese zakon da mec protiv engleske mogu samo gledati najvatreniji navijaci...ne gospoda..i da karte dobiju samo vodje sa sjeverne tribine...i da oni prodaju karte na osnovu svog misljenja..a ne da dobijaju karte vodovod, distribucija itd.....neka ministarstva i sranja....koji ce mi **** navijaci koji jednom u 5 godina dodju na stadion....
    sve 4 tribine da budu SJEVERNA
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ima dres da se kupi u Elmag u centru, kosta 65e ali je takav kvalitet da je to sramota. Oni dresovi sa Tuske pjace su bolje odradjeni od ovih Legea..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Thumbs up

Pogledajte smotanost Bugarske odbrane, to im je najslabiji dio ekpe, i to treba iskoristiti.:burp:
    Stop the world I wanna get off.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

E da, nije mi jasno kako neko iz saveza nije poradio ništa na tome da se nađe neki sportski sponzor reprezentacije?
    Da se makne ovo LEGEA cigansko više, pih.
    Onda ću kupit dres reprezentacije, a ovo ne mogu gledat... prije toga bilo ono daCapo.. PRELOŠE.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ma katastrofa ljudi .... Ono smeće iz Elmagovog izloga LIŠE ORLA ZLATNOGA ne bih nosio pa da mi ga poklone sa sve potpisima igrača i oba selektora !!!
    I nevjerovatno je da se na sajtu saveza nema mjesta za jedan forum đe bi se između ostalog i ova tema načela .... pa valjda nacija zna malo više od foteljaša ....
    Oduševii su me dresovi ovih afrikanaca na ovom kupu .... ne zna se koji je bio bolji od koga !!! I nemojte mi reći da najbrže napredujuća reprezentacija na svijetu nije interes neke svjetske firme, tim prije što je sav svijet u g...... i bori se za kupca više !
    ... ja tipujem na UMBRO ... !
    Aj' što dresa nema, a što šala krštenog ne moš' kupit' .... i niko ništa ... boli bilo koga k.... Bolje da su one nesreće iz Titexa sašile 5 000 šalova nego što su blejali po ulicama i rušili onu ogradu ....
    Bitno je da su Cica okitili onom ponjavom od šala .... u jednom trenu mu se oči nijesu viđele .... Ufffff ..... naša posla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by gravesen90 View Post
    Pogledajte smotanost Bugarske odbrane, to im je najslabiji dio ekpe, i to treba iskoristiti.:burp:
    Mogu mislit koliko oni imaju materijala za postavljanje klipova po njihovim forumima o smotanosti nase odbrane.

A za dresove, dok god su crveno zuckasti, nije bitno koja su marka. :burp:
    Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;

Thanks Thanks Given 
    151
    Thanks Thanks Received 
    1,655
    Thanked in
    1,036 Posts

Aj' što dresa nema, a što šala krštenog ne moš' kupit' .... i niko ništa ... boli bilo koga k.... Bolje da su one nesreće iz Titexa sašile 5 000 šalova nego što su blejali po ulicama i rušili onu ogradu ....
    Bitno je da su Cica okitili onom ponjavom od šala .... u jednom trenu mu se oči nijesu viđele .... Ufffff ..... naša posla
    Jes no se tako neće ugradit pojedini na uvozu kineskog smeća .Tamo kupe za 0.5e a ođe prodaju za 20

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    E da, nije mi jasno kako neko iz saveza nije poradio ništa na tome da se nađe neki sportski sponzor reprezentacije?
    Da se makne ovo LEGEA cigansko više, pih.
    Onda ću kupit dres reprezentacije, a ovo ne mogu gledat... prije toga bilo ono daCapo.. PRELOŠE.
    Puma ili Nike .

Ma katastrofa ljudi .... Ono smeće iz Elmagovog izloga LIŠE ORLA ZLATNOGA ne bih nosio pa da mi ga poklone sa sve potpisima igrača i oba selektora !!!
    I nevjerovatno je da se na sajtu saveza nema mjesta za jedan forum đe bi se između ostalog i ova tema načela .... pa valjda nacija zna malo više od foteljaša ....
    Oduševii su me dresovi ovih afrikanaca na ovom kupu .... ne zna se koji je bio bolji od koga !!! I nemojte mi reći da najbrže napredujuća reprezentacija na svijetu nije interes neke svjetske firme, tim prije što je sav svijet u g...... i bori se za kupca više !
    Vecina dresova u Africi su Pumini, bar ovo sto sam vidjeo.
    Last edited by Rave92; 09-02-10 at 14:50.

 Think different!

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Potpuno se slažem sa svakom riječju.
    Meni bi ipak ADIDAS bio po mjeri, eto ni NIKE nije loš.
    Umbro mi je seljački malo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Sto rece neko, firme koje proizvode i distribuiraju opremu treba da nadju interes da nas sponzorisu...

Legea, mislim da je to i Bokelj izbacio iz upotrebe... Katastrofa i materijal i dizajn i sve...

A salovi, ako se ono go*no sto na njega pise T-com moze nazvat salom, to je tek posebna prica...

Ali zato su salovi Ultras CG kluba navijaca mnogo dobri...
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Sto rece neko, firme koje proizvode i distribuiraju opremu treba da nadju interes da nas sponzorisu...

Legea, mislim da je to i Bokelj izbacio iz upotrebe... Katastrofa i materijal i dizajn i sve...

A salovi, ako se ono go*no sto na njega pise T-com moze nazvat salom, to je tek posebna prica...

Ali zato su salovi Ultras CG kluba navijaca mnogo dobri...
    Slike...?

....

 Think different!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Treba to nac sad po forumu, ima nedje na ovu temu.. Crno mi je slikat sad pa prebacat
    Uglavnom klasicni crveno zuti sal, samo izradjen od finog materijala (nisam siguran je li vuna) i izvezeno Ultra CG..

Mozda Didi ima.
    Last edited by Mad_dog_KO; 09-02-10 at 14:53.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Treba to nac sad po forumu, ima nedje na ovu temu.. Crno mi je slikat sad pa prebacat
    Mozda Didi ima.
    Aha, ok u redu je . Mozda sam vidjeo. Sjecam se da je Didi (valjda) prodavao neke salove CG rep. pa moguce da je to to.

 Think different!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Uglavnom klasicni crveno zuti sal, samo izradjen od finog materijala (nisam siguran je li vuna) i izvezeno Ultra CG..

Mozda Didi ima.
    Ajd' slikaj i prebacuj za ovog gastarbajtera...

Reci mi dje to co'ek moze nac da kupi, koliko je para i sl.???

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ajde stavicu nocas sliku..

Ja sam kupio u prostorije kluba navijaca, ne znam rade li sad (posto mislim da to nije njihov prostor, nisam siguran) kad nema utakmica.
    Uglavnom cim bude meceva u pg bice tamo valjda da se uzme ako ih ima jos...

Didi ce ti to bolje objasnit..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

A sto mi radite..

Page 348 of 2251 FirstFirst ... 2482983383443453463473483493503513523583984488481348 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)