View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 345 of 2251 FirstFirst ... 2452953353413423433443453463473483493553954458451345 ... LastLast
Results 8,601 to 8,625 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    9,329
    Thanks Thanks Received 
    6,806
    Thanked in
    2,679 Posts

drugi idu u baraz osim najboljeg drugog koji ide direktno

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

dobra grupa...mozemo dalje...uz malo srce koje nismo imali prosle kvalifikacije...

sarabubasara Guest

Nije nam grupa toliko teska koliko je zeznuto to sto samo prvi ide direktno...
    Vels mozemo da pobijedimo...ako smo ih pobijedili sa Filipovicem, vala mozemo sa selektorom koji je , nadamo se, bolji.
    Bugarska i nije nesto teska, izgubili smo bodove zbog Filipoviceve gluposti.
    Svajcarska...hm...oni su dobri, ali mislim da imamo vise individualnog kvaliteta.Oni doduse, imaju dobrog, jako dobrog trenera.
    Engleze...pa nemamo sanse. Sa Italijanima smo imali jos sanse da osvojimo bod ili tako nesto,JER su Italijani poznati po kiksanju, ali sa Englezima-jedino ako ono bude...''lopta je okrugla sve se moze desit''.

Mogli smo dobit i lakse i teze, samo je glupo sto smo dobili grupu od 5 reprezentacija.
    Pozdrav

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Grupa jeste teska, ali malo podcjenjujete nasu reprezentaciju...
    Nije ovo reprezentacija Crne Gore sa pocetka proslih kvalifikacija. Momci su iskusniji, uigraniji... A pitanje je koji bi smo zavrsili na kraju, da nijesmo primili onaj nesrecni gol od Bugara na kraju prvog meca. Trebalo se vratit' nakon onog sHoka. Smijesno je pricati da ne mozemo da igramo protiv jedne Svajcarske, Bugarske, Velsa... Kad mozemo protiv prvaka svijeta da igramo ravnopravno, mozemo protiv svih!! Pod Goricom jedino od Engleza mozemo da izgubimo...
    Pogledajte Svajcarskoj grupu preko koje je posla na SP! 3 reprezentacije za sprdacinu, malo bolji Izrael i najgori prvak evrope ikad - Grcka! Bez obzira na to, za nijansu su jaci od nas. Imaju veci fond igraca i uigraniji su. Imaju sve pozicije pokrivene, ali isto tako nemaju ni 'zvijezde' poput Vucinica, Jovetica, Vukcevica... A mislim da ce upravo individualni kvalitet presuditi!
    Bugarska - Ne vidim razlog zasto bi se bojali od njih! Bez obzira na medjusobne rezultate, smatram da smo bolji od njh. U prvoj utakmici smo nesrecno ispustili pobjedu. U drugoj smo na isti nacin ispustili vodjstvo na poluvremenu u kojem smo ih razbili... Poslije je bilo tesko vratiti se u mec.
    Vels - Iako nemaju kvalitet kao prije nekoliko godina, nijesu za podcjenjivanje. To je ekipa sa ostrva i to je dovoljno! Jaci smo od njih. Kod nas nemaju sto da traze, ali kuci ce svima da prave probleme.
    O Engleskoj necu ni da pricam. Ako kljuknemo bod, da zapucamo!
    Doma smo jaci od svih osim Engleza! Kad bi startovali pobjedom, tu bi vec odradili pola posla.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Svajcarska:
    Diego Benaglio (Vofsburg)
    Philipp Degen (Liverpul)
    Stephan Lichtsteiner (Lazio)
    Philippe Senderos (Arsenal)
    Johan Djourou (Arsenal)
    Gokhan Inler (Udineze)
    Fernandes Gelson (Man. City)
    Marco Padalino (Djenova)
    Valon Behrami (Vest Hem)
    Tranquilo Barneta (Leverkuzen)
    E. Derdiyok (Leverkuzen)

Super tim, nisu za nijansu jaci, nego su mnogo, mnogo jaci. Izuzev Vucinica i Jovetica mi nemamo igraca koji nesto vrijedi, ostali su smijesni.
    Bugari imaju Berbatova, Stilijana Petrova, Martina Petrova, Jankova... opet vise kvalitetnih igraca od nas, a i iskusniji su.
    Vels isto nema neke zvijezde, ali i oni relano gledano imaju bolje fudbalere, jer svi igraju u prvoj i drugoj engleskoj ligi

Zato kazem ne treba nista posebno ocekivati od nase repke, a nikako ne 2. mjesto... svaki bod bice zlata vrijedan
    Last edited by Astral_Projection; 07-02-10 at 14:33.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Kad bi nas Bog pogledao i kad bi imali srece pa da napravimo istorijski uspjeh pa da se plasiramo , ja sam se vec dogovorio sa drugovima da se ide za polsku i ukrajinu ako se plasiramo .....

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

dobra nam je grupa ljudi. englezi prvi a mi sa svajcarcima da se koljemo do zadnje ure.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Astral_Projection View Post
    Svajcarska:
    Diego Benaglio (Vofsburg)
    Philipp Degen (Liverpul)
    Stephan Lichtsteiner (Lazio)
    Philippe Senderos (Arsenal)
    Johan Djourou (Arsenal)
    Gokhan Inler (Udineze)
    Fernandes Gelson (Man. City)
    Marco Padalino (Djenova)
    Valon Behrami (Vest Hem)
    Tranquilo Barneta (Leverkuzen)
    E. Derdiyok (Leverkuzen)

Super tim, nisu za nijansu jaci, nego su mnogo, mnogo jaci. Izuzev Vucinica i Jovetica mi nemamo igraca koji nesto vrijedi, ostali su smijesni.
    Bugari imaju Berbatova, Stilijana Petrova, Martina Petrova, Jankova... opet vise kvalitetnih igraca od nas, a i iskusniji su.
    Vels isto nema neke zvijezde, ali i oni relano gledano imaju bolje fudbalere, jer svi igraju u prvoj i drugoj engleskoj ligi

Zato kazem ne treba nista posebno ocekivati od nase repke, a nikako ne 2. mjesto... svaki bod bice zlata vrijedan
    Slazem se da imaju super tim, ali mislim da malo podcjenjujes nasu ekipu. Ne kazem ni ja da treba ocekivati od nasih da izbore prolaz, ali mislim da imaju kolike-toliko sanse i da ih ne treba otpisivati tako lako.
    Ja za Bugare pricam na osnovu dva duela s njima.
    Mislim da nije presudno ko dje igra... Npr. Berbatov igra u Man Utd, a Vucinic u Romu, koja je duplo slabiji klub, a smatram da je Vucinic bolji igrac od njega. Vjerovatno se neces slozit' sa mnom, ali... Tako je!
    Opet kazem... Kad mozemo s 'Talijanima, mozemo sa svima! A oni su bolje rezultate pravili nego ti svemoguci Englezi.
    Jos sad imamo krstenog selektora...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ljudi ne treba da pricamo da smo vec prosli grupu! U kvalifikacijama uvijek ima i skokova i padova, mi smo u prednosti u odnosu na sve ostale ekipe jer se od nas najmanje ocekuje, ali vjerujte da imamo kvalitet za prolaz ove grupe. Isto tako vjerujte da se pod godricom niko nece naigrat fudbala, pa ni ta Engledska koja je ove godine odigrala dobro u kvalifikacijama ali su ih isto tako za evropsko prvenstvo hrvati isprasili u sred engleske, a da ne pricam u hrvatskoj. Tako da sve zavisi od forme, jedino sto treba da budemo fanatici kao i sami hrvati koji su svi uz reprezentaciju i da svaku utakmicu bude krcat stadion,a nadam se da ce Kranjcar uozbiljiti i napraviti kostur ekipe a ne kao file svaku utakmicu debituje neko Bice dobro imamo kvaliteta !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Svidja mi se se sto nam Vels zapade. Mislim da cemo bolje proc nego da smo neke istocnjake izvukli. Mislim da nam leze. Jos i na gostovanju ce bit fin stadion, trava , trebalo bi da nam taj ambijent ostrvski vise odgovara gledajuci mec sa Irskom, a ne u neke chuke da igraju u Litvaniji ili Bjelorusiji.

Irci su nam lezali ali su bili pretvrdi, ali protiv Velsa vala mozemo tih 4 boda da racunmao bez problema!

Dobra stvar u vezi Bugara je sto su nam ostali duzni, i sto se poznajemo. Mada su oni i dalje u prednosti u odnosu na nas...

A Svajcarci kao fudbalska zemlja nisu neki vanzemaljci, tako da smo mogli gore proc.

Englezi, na te bodove treba zaboravit i skoncentirsat se na dobijat ove utakmice sa direktnim konkurentima. I vise nema kiksanja doma, Wels se mora dobit, a protiv Svajcarske i Bugarske minimum nekih 4 boda ako se misli uc u neku trku za drugo mjesto, mada ce to tesko bit.

Realno da budemo ispred Velsa definitivno, a sve ostalo bi po meni bio uspjeh... Ipak bit bolji od Bugara ce bit tesko ali trebalo bi ovaj put pokusat ih dobit doma i popravit utisak na strani.
    Last edited by kamei; 07-02-10 at 15:21.
    Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Rave92 View Post
    Pa i Srbija je dosta slicna tome. To su takodje veoma homogene drzave (posebno Hrvatska), ali i mi bismo bili kada bi pustili podjele po politickom i religijskoj osnovi, ali dobro .
    U Srbiji je za prosle kvalifikacije bila euforicna atmosfera, ljudi su zivjeli za reprezentaciju, ponajvise zahvaljujuci Anticu i dobrim igrama otpocetka

Prije je cesto bilo obrnuto, sve nesto "mlitavo", nerasprodani stadioni, malodusnost nekakva u ekipi, u zadnjem mecu protiv Poljske je Srbija jos bila u igri za prolaz, a na tribinama vise Poljaka nego Srba?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vukasin Micunovic View Post
    U Srbiji je za prosle kvalifikacije bila euforicna atmosfera, ljudi su zivjeli za reprezentaciju, ponajvise zahvaljujuci Anticu i dobrim igrama otpocetka

Prije je cesto bilo obrnuto, sve nesto "mlitavo", nerasprodani stadioni, malodusnost nekakva u ekipi, u zadnjem mecu protiv Poljske je Srbija jos bila u igri za prolaz, a na tribinama vise Poljaka nego Srba?
    Ne pricamo o Srbiji niti nas zanima iko osim Crna Gora!

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Quote Originally Posted by good View Post
    Crna i bijela kravata idu dalje )))))))))))))
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Idemo u baraz.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

trolist: Stevan Jovetić - Simon Vukčević - Mirko Vučinić

i nek ostale U RED dovede Cico... Crna Gora će pomrsiti račune svima u grupi!

samo neka svi igraju SRCEM za Crnu Goru, onako nešto kako Hrvati za svoju zemlju.

e i:

Za Crnu Goru - SPREMNI!!!

Zlobno, pokvareno i pakosno stvorenje. Zmija :D

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Iskreno se nadam da ce prvi Cicov potez bit vracanje Simona na svoju prirodnu poziciju.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Grupa je masu zajebana. Nemamo u grupi selekcija da se kaze - ove macamo lagano.

Mozda je to, sa druge strane i bolje, da se u svaki mec udje ozbiljno i odigra dobro.
    Makedonci su Engleze namucili kuci (ne pamtim tacno rezultat, ali mislim da je bio remi)... Sa svim ostalim reprezentacijama se mozemo nositi.

Mi imamo strashan shpic, i zato je logicno da igramo napadacki. Nas najvishe ubija odbrana, a konkretno - spoljnji bekovi, koji treba da se prikljucuju napadima. To je sa Filipovicem izgledalo mnogo loshe.

Vjerujem da ce Cico nesto napraviti po tom pitanju...recimo formacija 3-4-1-2...to mislim da je pravo rjesenje.

I naravno, da Mirku stavi do znanja ko je shef, i da ga, ako krene da se *****ishe i ugrozhava atmosveru u timu - da ga odma shalje na klupu. Tako jedino mozemo nesto napravit...

Srecno nam biiilo!!!
    Kad me neko pita sto sam ja bez tebe sam,
    sigurno cu tada reci : kakva kuca, kakav stan...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zasto podcenjujete nasu repku..dva najbolja meca smo odigrali upravo protiv italije....u gostima smo ih trebali dobiti...pri rezultatu 1-1 bila je sansa za vucinica za 2-1 itd....daj ne precerujte i ponizavajte nasu zemlju
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by smena|generacija View Post
    trolist: Stevan Jovetić - Simon Vukčević - Mirko Vučinić

i nek ostale U RED dovede Cico... Crna Gora će pomrsiti račune svima u grupi!

samo neka svi igraju SRCEM za Crnu Goru, onako nešto kako Hrvati za svoju zemlju.

e i:

Za Crnu Goru - SPREMNI!!!

po stilu pisanja mislim da ti nisi iz cg ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by elektrick View Post
    Makedonci su Engleze namucili kuci (ne pamtim tacno rezultat, ali mislim da je bio remi)...
    Makedonci su njih u nekoliko navrata o jadu zabavili...

HARI KRISNA JE MOJ IDOL! HARI, NABAVI MI JEDNU ANIMACIJU STO MASE BARJAKOM, HOCU DA BUDEM KAO TI!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by methodman View Post
    po stilu pisanja mislim da ti nisi iz cg ?
    to je bitno na ovoj temi zašto?
    Zlobno, pokvareno i pakosno stvorenje. Zmija :D

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by smena|generacija View Post
    to je bitno na ovoj temi zašto?
    nije bitno samo pitam

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Realno gledano, kad se sve sabere - postoje izgledne šanse da se borimo za to drugo mjesto u grupi.

Recimo da Engleskoj ne možemo ništa. Ta ekipa će uzeti svih 6 bodova protiv Crne Gore, iz prostog razloga što su najjača reprezentacija (za mene) na svijetu, u ovom trenutku.

Kad mi nismo mogli jednu Italiju u onakvom sastavu i sa onako ružnom i lošom igrom da pobijedimo, i kad je nama ALBERTO AKVILANI dao 2 gola... mi nemamo pravo da prijetimo niti da se nadamo bilo čemu protiv ekipa iz prvog šešira.

Što se tiče ostatka grupe - objektivno, mi jesmo kvalitetnija reprezentacija od Bugarske. Sam Filipović (onako loš, kakav stvarno jeste kao trener) imao je veliku šansu da im uzme 3 boda... da nisu Burzanović, a kasnije i Poleksić, napravili one amaterske greške u finišu utakmice. Da jedan otpadak Crvene Zvezde - Georgijev, nama daje gol u posljednjem minutu... Stvarno sramota

BUGARI NE MOGU DA NAS POBIJEDE. Pobijedićemo ih u Podgorici, pazite šta vam kažem.. A u Sofiji uzimamo bod. To je ono što MORA da se dogodi ako Crna Gora misli da napreduje u bilo kojem smislu.
    Takođe, mislim da ni Švajcarci nisu toliki bauk. Treba igrati muški i srcem. Stegnuti zube i boriti se upravo onako kako su se Hrvati borili za svoj grb na posljednjem evropskom prvenstvu. Ako Cico Kranjčar našim momcima usadi taj mentalitet, i ako navijači Crne Gore budu oni koji će sve to ispoštovati i pokazati tim momcima da naša srca kucaju zajedno sa njihovima kad god igraju - imamo veliku, da ne kažem istorijsku šansu.

Vels neću ni da komentarišem. 6 bodova i tačka.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

teska grupa
    FILIP-ANDREJ i STRAHINjA tatini sinovi :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    Realno gledano, kad se sve sabere - postoje izgledne šanse da se borimo za to drugo mjesto u grupi.

Recimo da Engleskoj ne možemo ništa. Ta ekipa će uzeti svih 6 bodova protiv Crne Gore, iz prostog razloga što su najjača reprezentacija (za mene) na svijetu, u ovom trenutku.

Kad mi nismo mogli jednu Italiju u onakvom sastavu i sa onako ružnom i lošom igrom da pobijedimo, i kad je nama ALBERTO AKVILANI dao 2 gola... mi nemamo pravo da prijetimo niti da se nadamo bilo čemu protiv ekipa iz prvog šešira.

Što se tiče ostatka grupe - objektivno, mi jesmo kvalitetnija reprezentacija od Bugarske. Sam Filipović (onako loš, kakav stvarno jeste kao trener) imao je veliku šansu da im uzme 3 boda... da nisu Burzanović, a kasnije i Poleksić, napravili one amaterske greške u finišu utakmice. Da jedan otpadak Crvene Zvezde - Georgijev, nama daje gol u posljednjem minutu... Stvarno sramota

BUGARI NE MOGU DA NAS POBIJEDE. Pobijedićemo ih u Podgorici, pazite šta vam kažem.. A u Sofiji uzimamo bod. To je ono što MORA da se dogodi ako Crna Gora misli da napreduje u bilo kojem smislu.
    Takođe, mislim da ni Švajcarci nisu toliki bauk. Treba igrati muški i srcem. Stegnuti zube i boriti se upravo onako kako su se Hrvati borili za svoj grb na posljednjem evropskom prvenstvu. Ako Cico Kranjčar našim momcima usadi taj mentalitet, i ako navijači Crne Gore budu oni koji će sve to ispoštovati i pokazati tim momcima da naša srca kucaju zajedno sa njihovima kad god igraju - imamo veliku, da ne kažem istorijsku šansu.

Vels neću ni da komentarišem. 6 bodova i tačka.

Dovla prvi put u potpunosti da se slozim sa tobom, i ja mislim da je tako realno ako budemo igrali kako mozemo! I ja sam isto tako napisao pogledaj dvije stranice ranije, sa tih 14 ili 16 bodova lagano idemo cak i kao najbolja drugoplasirana ekipa

Page 345 of 2251 FirstFirst ... 2452953353413423433443453463473483493553954458451345 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)