grupa najgora moguca ....
Iskeno mozemo sa svima da se nosimo, zasto da ne i sa Engleskom. Bugarima da vratimo u PG a tamo moze i nerijeseno, Vels da dobijemo i tamo i odje, Svajcarce da dobijemo odje a tamo kako god, a sa Englezima nerijeseno odje a tamo ....od 24 moguca boda da skupimo 15 ili 16 i lagano prolazimo sto uopste nije nemoguce!!!
Donosi baraz,ili direktan plasman,zavisno od broj osvojenih bodova.Ekipama iz grupa koje imaju 6 timova se brisu bodovi sa zadnjeplasiranim.
Kakav kompleks nize vrijednosti imaju nasi ljudi,pa to je nevjerovatno.
Grgur:"U ovoj grupi ce svaka pobjeda bit ogroman uspjeh":mad:.
Ne znam ocemo li koga dobit,ali ako ne mozemo dobit Svajcarsku,Velsa i Bugarsku kuci,onda to nije uspjeh definitivno.
Da se čojek odere od smijeha...od muke...ali ako je već naša najbolja igra bila protiv Italije onda je možda ovo dobro![]()
deuscroix
Jedino mi je krivo shto ne izvukosmo shpance,kad smo vec morali. Moglo je i bolje,al dobro sad jbg.![]()
Slazem se.
Strasno,kakav tiiiiim:o.
http://en.wikipedia.org/wiki/Switzer..._football_team
Kako neki ljudi vole da mlate praznu slamu.Jakina i Freja cak i nasa odbrana moze zadrzat na vrlo malo golova-Luksemburg je uspio.
nisam ja rekao u mom postu da neko nema pojma, vec da ne mozes reci da je bolja...po cemu je bolja...kakve veze imaju prosle kvlaifikackvalifikacije...kvalifikovala se i slovenija...a u 3 sesiru je....i sta sad....onih -3-41 ekipe koje nisu su gore od nje jel??/
ne lupaj gluposti, budimo realni...zaista...mi smo imali loseg selektora, i to je jedini razlog nasih kikseva..ako cemo pravoo...repka smo koja ima najmanje poraza u kvalifikacijama...ne racunajuci naravno velesile evrope....samo 3 poraza tako da....slovenija je imala vise od cg a prosla dalje...itd...
zato samo gore glavu....bie bolje ove godine...
:)
Englezi... Ako ispadnu u grupi sa Slovencima, Amerikancima i Alzircima, a Kapela otjeraju sa klupe i onda dovedu nekog novog Meklarena, mozda da se nadamo da ih u jednoj utakmici mozemo iznenaditi...Salu na stranu, ne treba pretjerivati i gajiti megalomanska ocekivanja uoci utakmica sa njima.
Svajcarci imaju dobru ekipu i izuzetnog selektora. Medjutim, sjecamo se da su u proteklim kvalifikacijama kuci porazeni od Luksemburga.
Bugare znamo...
Vels smo vidjeli tu proslog ljeta... Naravno, kvalifikacije su nesto drugo, no, u Podgorici bi trebalo ocekivati tri boda. U Kardifu, utakmice se igraju uglavnom pred sablasno praznim stadionom, prosle godine su Finci tamo vrlo lako izvukli bodove, tako da imamo sansu sa njima.
U proteklim kvalifikacijama, za drugo mjesto u grupi sa pet ekipa bilo je dovoljno i 10 bodova (s tim sto drugoplasirani nije isao u baraz)...
me/zadovoljan
Cekam Cicov komentar !!
“people will judge you on what you can build, not what you destroy"
vazda li nam ovi Bugari dodju, sto je to...oba puta u grupu sa mladima i evo drugi put sa seniorima
grupa - po mjeri
Kakva nam je grupa, mozemo slobodno da otpisemo. Sta je vama? Dobro sto nam je dosla Svajcarska u grupi? Mislim da smo malo nerealni, sve su to jake reprezentacije. Sta se zna, mozda ovaj trener poboljsa situaciju u reprezentraciji, jer nam je to jedini nacin da ikog dobijemo iz ove grupe.
Treba imati nade na kraju svega.
Nadam se da si u pravu!
"Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson
Think different!
kad bi kako moglo bit da bude engleska kuci posljednja a recimo vels kuci prva da se startuje pobjedom...
kako je moglo bit nije ovo lose. jedino sto su dvije sa ostrva pa ce tesko bit poc tamo, sto zbog para sto zbog viza
ko zna - zna, a ko neće da zna neće ni da čuje
Realno za nas poteška grupa. Nadam se da Vels možemo dobiti, Bugare i Švajcarce možda dobijemo ovdje, u gostima je dobar i remi, a sa Englezima igramo pa šta bude.
e zbilja kada se odredjuje to kad igramo sa kim itd..raspored tekmi...zar se to ustvari ne radi odmah ili se opet ceka nekoliko dana mjeseci itd>>>>>zna li koo????
:)
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks