View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 341 of 2251 FirstFirst ... 2412913313373383393403413423433443453513914418411341 ... LastLast
Results 8,501 to 8,525 of 56252

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by GreatMontenegro View Post
    Ajde ne mlati casti ti.Sta ti u stvari oces da dokazes?Sta ti se zove ovo uporedjivanje sa Obilicem?Mislis da smo svi odje pali s marsa,pa ne znamo kako je Obilic osvajao sta je osvajao?Arkan-znaci li ti ovo sta,osim sto ti je doticni idol najvjerovatnije.
    Kako god okrenes,novi selektor je postizao bolje rezultate nego prethodni,sto je korak naprijed u svakom slucaju.
    Na kraju krajeva sve je to nevazno.Vazno je sta ce postic sa CG,pa sve da ranije nije pojma imao,ako nesto uradi sa CG nama ce bit najbolji na svijet.Napadat covjeka prije nego li je makar jednu utakmicu vodio,stvarno...
    To je to!
    Bude li nakon Kranjcara CG napredovala(po igri, po FIFA tabeli...), kapa dolje Cici

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Moracikus View Post
    Ajmo malo procjena:
    Rusija
    Svajcarska
    Irska
    Belgija
    Crna Gora
    Malta
    Realno, CG je tu tek peta po jacini, moze iznenadit nekog od prve 4. ali tesko da sve iznenadi,..

Malko laksa grupa:
    Rusija
    Slovacka
    Austrija
    Letonija/Litvanija
    Crna Gora

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Realno, koja god grupa nas zadesi mi smo 4-5 po kvalitetu. Mi imamo Vucinica, Jovetica, Basu i Vukcevica ali ostatak ekipe je jedan sivi evropski prosjek (cak se i Simon moze svrstati u ovu kategoriju). Ipak, postoji par reprezentacija za koje mislim da sa njima mozemo igrati misha u dobro poznatoj igri (Eng, ESP, ITA, Njem ...)
    Ako Cico uspije napraviti kolko-tolko pristojnu odbranu i srednji red, onda ce se nasa igra znatno popraviti i u nekoj laksoj grupi, spletom sretnih okolnosti mozda i mogao napraviti rezultat. Najbolji primjer su Slovenci. Oni vec treci put ucestvuju na velikom takmicenju.
    Ex-Yu grupa bi nam vjerovatno najvise odgovarala, jer bi se stvorila situacija tenzije SRB-HRV-BIH-SLO a mi bi tu nekako sa strane, kao autsajderi, u tom opstem haosu, mozda mogli dobro profitirati. Ipak, zbog dobrobiti naroda Balkana, molim boga da do te grupe ne dodje. Bilo bi nereda a vjerovatno i namjestanja. Pa bi svi popili novcane i jos gore kazne.
    Uglavnom, zelio bih izbjeci Englesku i Spaniju, jer sam siguran da bi popili petardu, i potpuno izgubili volju za dalje takmicenje
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    9,160
    Thanks Thanks Received 
    6,615
    Thanked in
    2,592 Posts

nemoj zaboravit i francuze a niholandjani nam ne trebaju nista iako su izmijenili tim masala. Ako on uspije da navre na njih da igraju jako i hrabro i malo im ulije one emocije koju imaju hrv fudbaleri kad igraju za repku onda mozda i bbude nesto. Dok god se oni okupljaju da to odrade vidimo se sa rezultatima

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Ima tu jos dosta ekipa koje bi nas "masakrirale", ali se za ESP i ENG sa 90% sigurnosti to moze reci. Vjerovatno bi nas i Portugal ponizio.
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Mi imamo Vucinica, Jovetica, Basu i Vukcevica ali ostatak ekipe je jedan sivi evropski prosjek (cak se i Simon moze svrstati u ovu kategoriju).
    Realno, "ostatak" većine reprezentacija van prvog šešira je sivi evropski prosjek, tako da to ne bi smio bit izgovor.

Na primjer, Bugarska iz prošle grupe - Berba, Stan i Martin Petrov, mislim da je bio još jedan momak što igra u Bundesligu i to je to. Kompletna odbrana im je sivi evropski prosjek (ako ne i ispod toga), i to iz domaće lige. I onaj nesrećnik Georgiev im igra. Gruziji je jedino Kaladze iznad prosjeka, što dovoljno govori. Kipar nema ni jednog fudbalera iznad tog prosjeka. Od reprezentacija koje su se kvalifikovale na SP Slovačka i Slovenija su apsolutno inferiorne po igračkom kadru.

Tako da u tome sigurno nije bio problem. Problem je bio što su oni igrali fudbal, a mi nismo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Problem je sto mi imamo i onoga "crnog evropskog prosjeka" vise od ostalih.
    Ili je File bio stvarno katastrofa.
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    9,160
    Thanks Thanks Received 
    6,615
    Thanked in
    2,592 Posts

ovako sto se tice toga da smo mi bas prescrni i nijesmo vec je to eve file majstorski nagrdio. Dakle moze da se sklapa tim ali ja mislim da je na posetku trebalo dovest dobrog covjeka i ne zalit para a saad koliko ce ovaj uspjet da im promijeni navike to je pitanje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    nemoj zaboravit i francuze a ni holandjani nam ne trebaju nista iako su izmijenili tim masala.
    Ima tu jos dosta ekipa koje bi nas "masakrirale", ali se za ESP i ENG sa 90% sigurnosti to moze reci. Vjerovatno bi nas i Portugal ponizio.
    Pa nek masakriraju i nek budu prvi u grupi, vjerovatno ce "masakrirat" i ostale
    Za CG prvi sesir i nije toliko vazan, svi su tu dosta jaci... vaznije je iz ostalih sesira izvuci neke s kojima bi Crna Gora mogla igrati manje vise ravnopravno
    Npr
    2 sesir - Grci (svaka cast Rehagelu, ali...) Slovacka (ispuvat ce se nakon SP), Rumuni (nema tu ni igre ni kvalitete kao prije koju godinu)
    3 sesir - Austrija, ni BIH nije bas toliko jaca, Izrael, Sj. Irska
    4 sesir - Belgija NE, ostali zasto NE

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Batak, Tanasijevic, Jovanovic... ovo je trojac koji nas je sasjekao u startu.
    Jos mi se moshnice stezu kad se sjetim njihovih intervencija.
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    9,160
    Thanks Thanks Received 
    6,615
    Thanked in
    2,592 Posts

odmah odstranit prvu dvojicu ovaj teeci jes da nas je omrcio nekoliko puta ali mnozda i moze ako je to onaj iz rapida. Treba odmah onoga bojovica i fatica ako nadje neki klub dje ce igrat na ljeto u prvi tim ubacit

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Quote Originally Posted by Vukasin Micunovic View Post
    Za CG prvi sesir i nije toliko vazan, svi su tu dosta jaci... vaznije je iz ostalih sesira izvuci neke s kojima bi Crna Gora mogla igrati manje vise ravnopravno
    A kako mislis da mladi Balkanci igraju nakon sto ih Spanija isprati sa 5-6 komada uz sve OLEEEE
    Pa i Farska Ostrva bi bila prevelik zalogaj poslije toga.
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Koliko je File bio katastrofa govori činjenica da za 3 godine nismo postigli ni jedan gol iz krštene, izradjene akcije. Ono što smo mi na terenu gledali je neorganizovan i nefunkcionalan tim, prje svega na sredini. U stvari, to nije ni bio tim, samo skup individualaca. E to ponekad prodje u fazi napada, ali zato u odbrani - imamo to što smo imali.

Tanasijević, Džudović i Batak su standardni prvotimci u Rusiji i Turskoj npr, znači igraju na prilično većem nivou od Bugarske lige, o Gruziji i Kipru da ne pričam. Takodje Peković je do skoro igrao u Bundesligi, Drinčić jedan od boljih fudbalera u Rusiji. Nimalo zanemarljivo iskustvo i karijera kad se neke druge reprezentacije uzmu u obzir (koje su bile mnogo uspješnije od nas na terenu). Ko je one prve godine gledao Tanasijevića u Dinamu (na Sport Klubu je bilo) i u reprezentaciji, nije mu bilo teško primijetiti razliku.

Jedini fudbaler koji je ispod prosjeka u našoj reprezentaciji je Luka Pejović. I mislim da bi Kranjčar trebao forsirati Božovića.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A kako mislis da mladi Balkanci igraju nakon sto ih Spanija isprati sa 5-6 komada uz sve OLEEEE
    Pa i Farska Ostrva bi bila prevelik zalogaj poslije toga.
    Zato je tu Deja, uz picence dogovori da se sa njima igra pred kraj kvalifikacija
    Nakon pobjede u Becu nad Austrijom ni poraz od 10:0 u Madridu ne bi tesko pao

Thanks Thanks Given 
    9,160
    Thanks Thanks Received 
    6,615
    Thanked in
    2,592 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Koliko je File bio katastrofa govori činjenica da za 3 godine nismo postigli ni jedan gol iz krštene, izradjene akcije. Ono što smo mi na terenu gledali je neorganizovan i nefunkcionalan tim, prje svega na sredini. U stvari, to nije ni bio tim, samo skup individualaca. E to ponekad prodje u fazi napada, ali zato u odbrani - imamo to što smo imali.

Tanasijević, Džudović i Batak su standardni prvotimci u Rusiji i Turskoj npr, znači igraju na prilično većem nivou od Bugarske lige, o Gruziji i Kipru da ne pričam. Takodje Peković je do skoro igrao u Bundesligi, Drinčić jedan od boljih fudbalera u Rusiji. Nimalo zanemarljivo iskustvo i karijera kad se neke druge reprezentacije uzmu u obzir (koje su bile mnogo uspješnije od nas na terenu). Ko je one prve godine gledao Tanasijevića u Dinamu (na Sport Klubu je bilo) i u reprezentaciji, nije mu bilo teško primijetiti razliku.

Jedini fudbaler koji je ispod prosjeka u našoj reprezentaciji je Luka Pejović. I mislim da bi Kranjčar trebao forsirati Božovića.
    iskreno u pravu si dzudovic je kapiten i jedan od bitnijih igraca tamo, kao i tanasijevic koji je bio kapiten jednog jakog tima i pored jednog odlicnog ruskog igraca kakav je kerzakov. Akciju ni jednu nijesmo napravili a sredina terena nam je bila svajcarski sir, naime cim pocne protivnicki tim akciju odmah nam je ispred gola. Mislim takodje da je branko boskovic odsvirao svoje jer vise nije standardan ni u raoidu i ja mislim da je to najsporiji fudbaler ikad vidjen

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Daj boze da je sve do Fileta bilo.
    Veoma brzo cemo to saznati.
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    9,160
    Thanks Thanks Received 
    6,615
    Thanked in
    2,592 Posts

e ali ne moze to odma treba sad i ovome vremena da vidi koga i sto ima

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

samo da rtcg ne bude imao problema oko prenosa zrijeba ka sto se uvijek dese neki problemi kad repka gostuje ..
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    590
    Thanks Thanks Received 
    577
    Thanked in
    324 Posts

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    samo da rtcg ne bude imao problema oko prenosa zrijeba ka sto se uvijek dese neki problemi kad repka gostuje ..
    hehehhe , fino je vrijeme , tako da ne bi trebalo biti problema :dring:

Thanks Thanks Given 
    9,160
    Thanks Thanks Received 
    6,615
    Thanked in
    2,592 Posts

vjerova ili ne pored sve lijepog vremena pola opstine niksic i cijela opstina kolasin su bez struje kakav uzas

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Samo da poželim zdravlje i sreću budućem treneru i selektoru a sam će vidjet kakvu je bazu ostavio Filopović i koliko će mu nerava trebat da bi napravio dobru ekipu!!!Taj odnos na relaciji selektor-igrač koji on kao Hrvat donosi u tim će biti ili vrh ili dno a sigurno neće biti sredina!!!Trebao nam je autoritet sa pokrićem i on to po rezultatima jeste tako da je potez saveza dobar a kako će on iskoristiti ugled i postavit se kao prijatelj igračima (pa i sa lošom kritikom) ostaje da vidimo!!!Meni je intresantno da njegov sin mijenja klubove po Engleskoj a nemoguće da on nije upetljan nego to i nije tema!!!
    Evo sad će ovaj žrijeb a ja bih volio da izbjegnemo:
    1.šešir Engleska
    2.šešir Švedska
    3.šešir R.Irska
    4.šešir Belgija
    i ovo ostalo je svejedno ako budu udarali loptu nogama.
    A ovo je želja:
    1.Njemačka
    2.Srbija
    3.Sjeverna Irska
    4.Madjarska
    5.Crna Gora
    6.San Marino
    ps:to bi bila VRH GRUPA
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    151
    Thanks Thanks Received 
    1,655
    Thanked in
    1,036 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    Samo da poželim zdravlje i sreću budućem treneru i selektoru a sam će vidjet kakvu je bazu ostavio Filopović i koliko će mu nerava trebat da bi napravio dobru ekipu!!!Taj odnos na relaciji selektor-igrač koji on kao Hrvat donosi u tim će biti ili vrh ili dno a sigurno neće biti sredina!!!Trebao nam je autoritet sa pokrićem i on to po rezultatima jeste tako da je potez saveza dobar a kako će on iskoristiti ugled i postavit se kao prijatelj igračima (pa i sa lošom kritikom) ostaje da vidimo!!!Meni je intresantno da njegov sin mijenja klubove po Engleskoj a nemoguće da on nije upetljan nego to i nije tema!!!
    Evo sad će ovaj žrijeb a ja bih volio da izbjegnemo:
    1.šešir Engleska
    2.šešir Švedska
    3.šešir R.Irska
    4.šešir Belgija
    i ovo ostalo je svejedno ako budu udarali loptu nogama.
    A ovo je želja:
    1.Njemačka
    2.Srbija
    3.Sjeverna Irska
    4.Madjarska
    5.Crna Gora
    6.San Marino
    ps:to bi bila VRH GRUPA
    Iz takve grupe bi bilo realno da imamo makar 15bodova a možda i 3-4 više.

Thanks Thanks Given 
    151
    Thanks Thanks Received 
    1,655
    Thanked in
    1,036 Posts

Počinje,nek nam je sa srećom

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hahahah kakvi penali ovi na drugi ...rts zakon

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dobra ova Ukrajinka, ajmo mala izvuci Slovacku, Austriju....

Page 341 of 2251 FirstFirst ... 2412913313373383393403413423433443453513914418411341 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)