Po rezultatima se vidi da Partizan gazi, ali tako je zadnjih nekoliko godina. Onda dodje tekma u Hr, a oni gace skinu jos na BG aerodromu...
I sad im se moze desit da se ukrste sa Jugom i opet bih se kladio na Juga.
Iako nisam gledao jadrana od Tucakovog dolaska mislim da precerujete. U sustini, velikoj ekipi nakon serije losih rezultata svaka promjena dobro dodje, pogotovo na klupi. I ne samo to, velicanjem Tucaka kritikuje se rad Mustura.
A reci cu vam ono sto nidje necete procitat: jos nisam vidio da je neki vaterpolo trener dao svojim igracima toliko slobode u igri kao sto je to uradio Mustur. Katastrofalna forma Zlokovica, Jokica (njegova forma iz prvog dijela sezone je za duboku analizu), pa i Gojkovica je Mustura kostala klupe.
Sad pomenuti igraci ulaze lagano u formu (odavno rekoh da je za jadranove pobjede najvazniji preduslov dobra igra Zlokovica) i hvali se Tucak. Jedva cekam da vidim sto je on to promijenio. Zonu na Hinica bismo postavili svi mi odje...
Vasas jos ima teoriskih sansi da prodje, bas kao i Jug za prvo mjesto. To je sve i dalje otvoreno. Imajuci u vidu da su Recco, Partizan i jadran gotovo sigurno 1. u grupama - za nas je prvo mjesto sada mnogo, mnogo vazno.
U vezi Budve... U neku ruku si u pravu. Ali, evidentno je da su podigli formu, taj Honved je tukao Oly-ja doma...
I naravno, jako bih zelio budvane u 1/4 finalu. Mislim da nam u dvije tekme nista ne mogu.

Reply With Quote

Bookmarks