Page 10 of 44 FirstFirst ... 6789101112131420 ... LastLast
Results 226 to 250 of 1082

Thread: Waterpollo Euroleague 09/10

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo malo više i o utakmici jug-panionios 14:6 (link). nije mi jasno kako je vasas uspio izgubit od ovakve ekipe, što se isto dogodilo i barceloneti u novom sadu.
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    iskreno, mislim da partizan nije htio ni imao potrebe da se trosi puno jer su vec obezbjedili prolaz dalje...

sto se jadrana tice, definitivno je falilo srece u napadu, ali je odbrana sinoc bila na vrhuncu zadatka. mladostasi su u od druge polovine druge cetvrtine poceli vise da plutaju, nego da plivaju, kao da igraju 10 sati otprilike. jadran ih je definitivno potopio na fizickoj snazi i napokon su taj segment igre digli, jer su i u zadnjoj cetvrtini plivali i borili se s nekom svjezinom, kao da je pocetak meca. vidi se napredak otkad je tucak dosao na klupu i vide se njegove ideje, samo moraju jos malo neke stvari i akcije da uigraju. zlokovic i pavic definitivno centralne figure veceri.

primorcu svaka cast, pogotovo kisu koji je sva 3 peterca zabio, a kao sto je neko rekao, atmosfera je bila kao u finalu (barem koliko se moglo cuti na tv-u).

vidjelo se i u igri mladosti, a pogotovo u igri vasasa da je veliki ulog u pitanju i da imaju bas puno da izgube, s tim sto je mladost bolje prosla, jer joj je barceloneta pomogla masu, tj vojvodina. nazalost, baj baj vasas.

budva je deklasirala honved, i mozda ce me neki pogresno shvatiti i ne zelim nikog da potcjenjujem, ali imam osjecaj da budva samo s takvim klubovima moze da se nosi, i da je definitivno mnogo ispod nivoa jadrana, primorca, juga, itd.
    Po rezultatima se vidi da Partizan gazi, ali tako je zadnjih nekoliko godina. Onda dodje tekma u Hr, a oni gace skinu jos na BG aerodromu...
    I sad im se moze desit da se ukrste sa Jugom i opet bih se kladio na Juga.

Iako nisam gledao jadrana od Tucakovog dolaska mislim da precerujete. U sustini, velikoj ekipi nakon serije losih rezultata svaka promjena dobro dodje, pogotovo na klupi. I ne samo to, velicanjem Tucaka kritikuje se rad Mustura.
    A reci cu vam ono sto nidje necete procitat: jos nisam vidio da je neki vaterpolo trener dao svojim igracima toliko slobode u igri kao sto je to uradio Mustur. Katastrofalna forma Zlokovica, Jokica (njegova forma iz prvog dijela sezone je za duboku analizu), pa i Gojkovica je Mustura kostala klupe.
    Sad pomenuti igraci ulaze lagano u formu (odavno rekoh da je za jadranove pobjede najvazniji preduslov dobra igra Zlokovica) i hvali se Tucak. Jedva cekam da vidim sto je on to promijenio. Zonu na Hinica bismo postavili svi mi odje...

Vasas jos ima teoriskih sansi da prodje, bas kao i Jug za prvo mjesto. To je sve i dalje otvoreno. Imajuci u vidu da su Recco, Partizan i jadran gotovo sigurno 1. u grupama - za nas je prvo mjesto sada mnogo, mnogo vazno.

U vezi Budve... U neku ruku si u pravu. Ali, evidentno je da su podigli formu, taj Honved je tukao Oly-ja doma...
    I naravno, jako bih zelio budvane u 1/4 finalu. Mislim da nam u dvije tekme nista ne mogu.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne brate, pogresno si me shvatio.

taj isti mustur je donio titulu prvaka jadranu prosle godine i daleko od toga da ja kritikujem njegov rad i on je mogao da vodi ekipu jadrana prosle godine, kad su jedine zvijezde u timu bile ivovic, gojkovic i scepo. ali kad su dosli jokic, zlokovic, janovic...svako je vodio svoju politiku i bio glavni u bazenu, a mustur to nije uspio da iskontrolise i postavi autoritet nad njima. mustura znam puno bolje nego ivicu tucaka, i znam koliko je on blag covjek po prirodi, pogotovo sad kad je u godinama, i ne mozes ti ici okolo i tapsati igrace po ramenu non stop 'a ti si najbolji, nama niko nista ne moze', jer po meni to moze samo kontra efekat imati. ono u cemu se vidi napredak tucaka u odnosu na eru mustura, je sam pristup igri i ponasanje u bazenu. igraci vise ne sutiraju onako ne rezonski, vise su se podredili timu nego svojim individualnim kvalitetama, i cini mi se da je koliko toliko tucak uspio da nametne neki svoj autoritet i kontrolu nad igracima. komanduje u odbrani, komanduje u napadu...e sad, kao sto sam rekao kad je najavljena smjena trenera, vidjecemo da li su jadranovi igraci samo htjeli da se dokazu novom treneru ili je on stvarno odradio posao.

ok, budva je dobila honved 2 puta, doma i u gostima, ali do sada je svaki jaki mec izgubila (osim nerijeseno s jadranom). vidjecemo sad kad dodju jos jaci i vazniji mecevi koliko su ustvari digli formu i koliko mogu, ali ja mislim da ne mogu puno. 1/4 finale ce im biti maximum ja mislim, ali boze moj, nadam se da cu pogrijesiti pa da cemo imati 3 nasa tima na F4. a onda kao sto je neko rekao, istupicemo iz EL da se i drugi malo igraju.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

cattaro, ne zna jesi li gledo prvu utakmicu jadrana i mladosti ove sezone, kad je mladost dobila u igalu 10:8. evo što sam tada napisao o igri hinića:

To se ovdje nije dogodilo, za što je najzaslužniji Hinić. Zabio je 2 gola sa dva metra, izborio 3 peterca i 4 (od 5 ukupno) igrača više. Još se 2 puta oslobodio i dobio loptu na dva metra, ali je ili slabije opuco ili mu je lopta malo ispala u ključnom trenutku pa je Ivović uspio izbit prema golmanu. Držali su ga slično kao i Jokić jugaše u Rijeci, ali bi se on iz tog ležanja na njemu i konstantnog faula na granici isključenja redovito uspijevao oslobodit i odmaknut od beka (njegovo poznato bacanje u stranu na leđa) i primit loptu na ruku.

vidimo da mustur tu nije postavio zonu na hiniću - a slažem se da bi svi koji ođe pišu zaigrali zonu, a što se tiče da mu igrači nisu tada bili u formi - pa valjda je trenerova zadaća da dovede igrače u formu, a ne da im daje slobodu

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Uopste mi nije bila namjera da analiziram Tucka, rekoh da cu to radit kad budem vidio na djelu njegovu ekipu...
    Problem Mustura je bio sto mu Radovic sutira u 1/2 finale Kupa protiv Primorca 7/1, a sto je taj Radovic bio na svjetsko - to nije bila Porobiceva greska.
    I ovo sto sam vidio, naravno da je Mustur grijesio, pa svaki poraz koji ova ekipa jadrana dozivi moze se svest na poraz zbog taktike.

Edit:
    Losa forma je po meni posljedica katastrofe sa SP-a, a ne Musturovog nerada...
    Ne znam kako je bilo na treninzima, ali na utakmici mi se cinjelo da igraci rade ono sto im Mustur kaze, tj. dozvoli.
    Last edited by cattaro; 05-02-10 at 13:28.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa upravo to sam ti i rekao ako si procitao moj post. mustur nije imao autoritet nad njima i pustao im je da rade sta hoce (kao npr to da jedan radovic koji je odjednom postao pun sebe u kljucnim momentima sutira kao da je sapic oO)...tucak to ne dozvoljava, barem nije do sada. vidjecemo sta i kako ce biti dalje. nadam se da ce nastaviti ovim tempom.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Uopste mi nije bila namjera da analiziram Tucka, rekoh da cu to radit kad budem vidio na djelu njegovu ekipu...
    Problem Mustura je bio sto mu Radovic sutira u 1/2 finale Kupa protiv Primorca 7/1, a sto je taj Radovic bio na svjetsko - to nije bila Porobiceva greska.
    I ovo sto sam vidio, naravno da je Mustur grijesio, pa svaki poraz koji ova ekipa jadrana dozivi moze se svest na poraz zbog taktike.

Edit:
    Losa forma je po meni posljedica katastrofe sa SP-a, a ne Musturovog nerada...
    Ne znam kako je bilo na treninzima, ali na utakmici mi se cinjelo da igraci rade ono sto im Mustur kaze, tj. dozvoli.
    slažem se teško je komentirat rad nekog trenera s kojeg nisi previše gledao u živo tj njegove ekipe, a i ne poznaš ga previše od ranije. ali nisam ni spominjo tucka, nego kako je jadran uzgubio od mladosti pod musturom. a cijeli niz rezultata i igrara je pokazivao da tu nešto ne štima, meni je padalo na pamet da možda igrači namjerno bojkotiraju trenera.

a to što su neki igrači jadrana bili potpuno van forme može bit posljedica rima, ali ni obrana ni taktika nisu bile na nivou. pa ovogodišnja mladost je očajna ekipa, u napadu ne mogu ništa ako im zatvoriš hinića na dva, ali doslovno ništa. da im nikolić nije trener sad bi bili na 6. ili čak i nižem mjestu. i onda izgubit od njih i to na onakav način da hinić radi što hoće, mislim da je trener mogao na to utjecat bez obzira na formu igrača jer za igrat obranu ne treba neka forma.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Zna li se u koju je uru tekma sa Jugom?
    Samo da nije 20 i 30, prekasno mi je to, odje je tad 03 i 30...

I pominje li iko od klubova organizaciju F4?
    Svi su rezervisani po pitanju prolaska na F4?

Edit:
    dida, mi na pocetku i predvidjasmo da ce Mladost ove godine bit' ocajna obzirom na sastav, pa smo zacutali nakon te pobjede. Evidentno je da nemaju dobru ekipu, ali Emil u nekim utakmicama izvuce vise od maximuma (umalo i Kup da osvoje).
    Ako ispadnu iz EL na F4 JL mogu bit' zajebani, pogotovo ako tamo budu Primorac, Jug i jadran i svi budu i dalje u Evropi...
    Mladost je jedan od timova koji nikad ne smijes potcijenit.
    Last edited by cattaro; 05-02-10 at 18:04.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zna li se u koju je uru tekma sa Jugom?
    Samo da nije 20 i 30, prekasno mi je to, odje je tad 03 i 30...

I pominje li iko od klubova organizaciju F4?
    Svi su rezervisani po pitanju prolaska na F4?

Edit:
    dida, mi na pocetku i predvidjasmo da ce Mladost ove godine bit' ocajna obzirom na sastav, pa smo zacutali nakon te pobjede. Evidentno je da nemaju dobru ekipu, ali Emil u nekim utakmicama izvuce vise od maximuma (umalo i Kup da osvoje).
    Ako ispadnu iz EL na F4 JL mogu bit' zajebani, pogotovo ako tamo budu Primorac, Jug i jadran i svi budu i dalje u Evropi...
    Mladost je jedan od timova koji nikad ne smijes potcijenit.
    20.00h sa jugom !!!

big giant head Guest

ja sam prosle sezone u jednom momentu, kada su stvari po jadran bile veoma pozitivne, rekao ono sto sam chuo, a sto mislim da je bilo prilicno pouzdano - josh tada je atmosfera bila losha, ni tada nije bilo previshe povjerenja izmedju igraca i mustura. chak sam chuo, ne znam koliko je to pouzdano, da su u jadranu josh ljetos imali ideju da dovedu emila nikolica. mustur je, naravno, dobar trener, ali jednostavno su mu stvari iz nekog razloga u jednom momentu izmakle iz ruku i nije uspjeo da ih povrati. desava se i najvecima, desava se u fudbalu vrhunskim trenerima all the time.
    sto se tiche jadranovog uzasnog pocetka sezone, to je, kao i uvijek, kombinacija vise faktora. bez obzira sto se radi o strasnim igracima, mislim da se u prelaznom roku nije dovodilo planski vec su doveli te sve igrache zato sto su zvijezde i zato sto su iz jadrana [osim nikole] i zato sto na neki nachin 'pripadaju' tu zajedno. mozda su radije trebali dovesti nekog jakog za poziciju krila, gdje ni bebic [on je reprezentativac? wtf?!] ni sekulic naprosto nisu za ovaj nivo. em sto bi tako mozda i neki mladi dobili vise prostora.
    dalje, plate novih igracha su bile osjetno vece nego recimo gojkovica, ivovica ili scepanovica, a radi se o igrachima pribliznog rejtinga. naravno, oni su svi drugari, nema sigurno medju njima 'zle krvi', ali ako gojkovic zna da prima skoro 50% manje od zlokovica, to moze da utice na atmosferu. pogotovo kada se doda onome sto sam rekao o odnosu sa trenerom. plus kad dodju vec loshi rezultati.
    dalje, sto se rima tiche - mislim da to samo po sebi nije uticalo, makar ne odmah. ok, mozda je ovo vec nategnuta teorija, ali mislim da su igrachi, kada su se skupili u ovakvom timu, sezonu zapoceli arogantno, sa viskom samopouzdanja. onda su slijedila prizemljenja i samopouzdanje je palo, do dna. vjerovatno su pocele da se vracaju slike iz rima i tome slicno.
    nisam licno gledao treninge, ali drugar koji jeste, kaze da je poprilicna razlika u atmosferi i uopste radu sada pod tuckom i ranije pod musturom. na utakmicama to stvarno izgleda ozbiljnije, nema vishe praznog hoda. protiv mladosti se igrala, usudicu se reci - fenomenalna odbrana. da je scepo bio malo skoncentrisaniji i da je bilo malo srece u napadu, utakmica ne bi bila ni najmanje neizvjesna. ima tu i dalje problema, ali zlokovic, janovic i jokic su, chini mi se, poprilicno digli formu. tu trener mora da ima prilicne zasluge

Thanks Thanks Given 
    240
    Thanks Thanks Received 
    549
    Thanked in
    336 Posts

holyfuckinshit, Omar Little gleda crnogorski vaterpolo!

big giant head Guest

phuckyeah! all in the game

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ja sam prije pocetka sezone rekao da je jadran morao dovest Filipovica.
    Zaokruzili bi finu ekipicu. Ovako, imaju desnu stranu koja iskljucivo zavisi od raspolozenja i forme Gojkovica.
    To za plate je stara prica, pokusali su kroz medije da uvale pricu da igraci ne igraju za pare za koje se prica (+je i kriza), al' to niko nije progutao.
    I tu se vidi sposobnost Bora i druzine, produzise sa Ivovicem ugovor u momentu kad je jedan od najboljih bekova na svijetu za duplo manje para nego sto objektivno vrijedi.
    jadran ne da nije dovodio igrace planski, vec ih je dovodio na temelju crnogorskog sportskog drzavnog projekta, o tome smo pisali isuvise, a cak sam nedje i prenio Zlokovicevu izjavu sa talijanskog portala dje kaze da ga je licno premijer nagovorio da se vrati... Sve do pocetnih poraza svu tu pricu su pratili i svi crnogorski mediji, a onda se sve obrnulo i sad se pise sa rezervom.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by ClauN`vs`RaideR View Post
    20.00h sa jugom !!!
    Ne valja ni to.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

slažem se bg head-om. bebić je reprezentativac samo jer je sin od milivoja bebića, da nema jednu ruku, zvao bi ga bebić u reprezentaciju. ipak upitno je hoće li bit u natjecanju za neko natjecanje. vidim da ga tucak koristi samo kad je sve gotovo, pa tako nije ni ulazio protiv mladosti (ja ga ne viđoh na tv-u).
    čuo sam da je tucak oduševljen u herceg novom i kako jedino što mora mislit je vaterpolo i prva ekipa, za razliku od velikih problema u šibeniku.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja sam prije pocetka sezone rekao da je jadran morao dovest Filipovica.
    Zaokruzili bi finu ekipicu. Ovako, imaju desnu stranu koja iskljucivo zavisi od raspolozenja i forme Gojkovica.
    To za plate je stara prica, pokusali su kroz medije da uvale pricu da igraci ne igraju za pare za koje se prica (+je i kriza), al' to niko nije progutao.
    I tu se vidi sposobnost Bora i druzine, produzise sa Ivovicem ugovor u momentu kad je jedan od najboljih bekova na svijetu za duplo manje para nego sto objektivno vrijedi.
    jadran ne da nije dovodio igrace planski, vec ih je dovodio na temelju crnogorskog sportskog drzavnog projekta, o tome smo pisali isuvise, a cak sam nedje i prenio Zlokovicevu izjavu sa talijanskog portala dje kaze da ga je licno premijer nagovorio da se vrati... Sve do pocetnih poraza svu tu pricu su pratili i svi crnogorski mediji, a onda se sve obrnulo i sad se pise sa rezervom.
    potpuno si u pravu sto se filipovica tice, ali ne znam, on je odbio i mladost, insistirao je da ode iz partizana i jedini cilj mu je bio da ode u recco....pitanje je bi li uopste pristao da dodje u jadran. mada vrijedi otprilike koliko i 3 bebica+3 sekulica zajedno
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja sam čuo da nije filipović odbio mladost, nego je mladost u pregovorima rekla da im je kiss prva opcija, a ako im to propadne da bi onda uzeli njega. naravno da filipović nije htio čekat, a vjerojatno niti bit druga opcija. a da je filipović bio zainteresiran za dolazak u zagreb, samo su ga onda ovi s ovim stavom ohladili.
    a u mladosti su bili uvjereni da kiss dolazi, čak su pisali po novinama da je krenuo u zagreb na potpis ugovora (iz budimpešte sa priprema reprezentacije) i da je već bio odabrao vrtić za djete, ali da se u zadnji čas predomislio. to je čak debil od novinara bauer napisao da je kiss sjeo u auto i okrenuo se kad je već izašao iz budimpešte na putu u zagreb jer se tada čuo s nekim iz vodstva primorca i dobio garanciju ili čak i uplatu ugovora, ne sjećam se točno

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Filipovic je par dana bio u Ko i prosula se prica da je sve dogovorio sa novljanima, pa sam se iznenadio (i mnogo obradovao ) kad je otisao u Recco. Znao je da nece skupit vise od 10 utakmica u cijeloj sezoni... A nema on godina koliko Benedek da tako razmislja.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ajmo malo polemike

Primorac - Jug preksutra

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nema tu polemike,cistimo ih
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja vjerujem da ce biti dobra utakmica. nego, jel jug i teoretski obezbjedio plasman u 1/4 finale, pa ova utakmica odlucuje samo o prvom mjestu, ili im igra ulogu za prolaz dalje? u svakom slucaju, mislim da sigurno nece biti onako jaka kao u dubrovniku, ali losa ne moze biti u svakom slucaju.

u 20:00h je prenos?
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

daleko od toga da je jug vec u cetvrtfinalu...najvjerovatnije(ako izguve u subotu od nas) ce odlucivat poslednji mec u dubrovniku sa vasasem,koji ih je dobio u madjarskoj
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jugu ne igra ni remi. inače odlučili su doć već sutra u kotor i odradit 1 trening na bazenu nikša bućin. kaže fatović da je rasvjeta specifična pa će s obzirom na važnost utakmice dobro doć 1 trening za prilagodbu.
    očekujem odličnu utakmicu oba kluba, punu kvalitetnih poteza i neizvjesnost do kraja. jasno, navijat ću za juga ali najvažnije je da bolji pobjedi. čini mi se sudi neki neki azerbajdžanac!? i talijan bianchi
    inače dobra nam je serija protiv primorca 3 pobjede i remi zadnje 2 godine. je li bilo drugih susreta između nas nakon raspada juge?

Thanks Thanks Given 
    9,327
    Thanks Thanks Received 
    6,805
    Thanked in
    2,678 Posts

namjestice se to ja mislim nemojte igrat nista na kladionicu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    ja vjerujem da ce biti dobra utakmica. nego, jel jug i teoretski obezbjedio plasman u 1/4 finale, pa ova utakmica odlucuje samo o prvom mjestu, ili im igra ulogu za prolaz dalje? u svakom slucaju, mislim da sigurno nece biti onako jaka kao u dubrovniku, ali losa ne moze biti u svakom slucaju.

u 20:00h je prenos?
    Ne odlučuje ova utakmica ni prvo mjesto ni Jugov plasman. Jugu fale 3 boda da bude u 1/4 finalu. Primorac je već sigurno tamo. Dobije li Jug Primorca onda je i Jug sigurno tamo ali još uvijek ne znači da će na kraju biti prvoplasiran jer može izgubit od Vasasa zadnje kolo ili odigrat neriješeno, a Primorac može dobiti Panionisa pa je opet Primorac prvi u skupini.

Page 10 of 44 FirstFirst ... 6789101112131420 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)