Ne mogu se tacno sjetit koliko je bio,ali 100% da je manja cifra bila u pitanju
Ne mogu se tacno sjetit koliko je bio,ali 100% da je manja cifra bila u pitanju
a koliko kosta kod nje, da presvuce siceve u eko koza-platno kombinaciju ?
i jes da je sitno, ali valjalo bi mi da mi jednu rucicu menjaca presvuce u kozu![]()
Rucice su od 30-40 eura.
Fabrika.
TAKUMI
Jbg, koza kosta 2 eura, oko toga ima pola sata posla, ajde da kazemo 8 eura...a ostalih 30 eura - znanje.
TAKUMI
Evo kako je Stanka odradila volan za mene, imate slike prije i poslije, dodao bih, da je volan bio oštećen, tj, imao je lufta ispod kože, i kaže da je razrezala "pjenu" koja oblaže okvir volana, zatim ulijepila bizon kitom ili čime već, i nakon toga zašila kožu. Sada je volan čvrst i nema nikakvog lufta.
Nekima na forumu je volan završavala za jedan dan, a meni je zbog ovog lijepljenja završen za dva dana.
Evo slike prije, a sledeći post, slike poslije.
............................
super je ovo odradila, samo je boja grdna![]()
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Sjebanih volana ima, konkurencije nema...posla ima...
TAKUMI
Ovaj na slici izgleda kao da nije kozha.....izgleda kao eko-kozha (na foru nauticka - za jahte bla bla)....+ sav mi se ne svidja...ima mnogo ljepsih savova za volane,upravo sijem sebi i siceve i volan,mjenjac...bice slika...
Ako je kozha ~50-70€ je prosjecna cijena za volan svudje
Kakav krov davora,sto kako a dje da znam ? .p
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Subota, nedelja, volan sam dobio u ponedeljak popodne. Što pitaš?
Baš tako, da imaš njih više koji rade ovaj posao cijena ne bi bila 60 eura, i grabili bi se da nabavljaju sto kvalitetniju kožu, pazili bi na šavove, samo zato da im konkurencija ne uzme posao.
Jeste koža, mada na slici ne izgleda da jeste, kriva je kamera sa telefona. Uostalom, meni se svidja, što je i najbitnije.
Pitam jer kad sam radio ovaj moj bio je tu isti volan.
TAKUMI
Dobro je ovo samo jel ovo koza nesto mi ne lici na kozu ili se varam?![]()
Tako izgleda nakon presvlacenja? nije lose, samo da potraje!
Da li mora da se skida volan (airbag)... ili oni to rade direktno na autu?
Naravno da mora da se skida volan, a ujedno sa tim i airbag, Fabia je cini mi se sam to skinuo, a ja nisam imao toliku gedoru da skinem saraf koji drzi volan, niti sam imao jos jedan alat koji "odlijepi" volan, tako da sam angazovao prijatelja automehanicara koji je to zavrsio za 3 min.
Mozes li postaviti sliku prije i poslije?
Ako nemas sliku "prije", onda barem ostavi sliku kako sada izgleda, i ako ti nije problem napisi kod kojeg obućara si odradio ručicu, i kako se dolazi do njega.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks