View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 339 of 2251 FirstFirst ... 2392893293353363373383393403413423433493894398391339 ... LastLast
Results 8,451 to 8,475 of 56252

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Quote Originally Posted by Vukasin Micunovic View Post
    Nije da su bas prestrasni komentari na CDM, par budala

Ima i gorih:
    http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=409197
    Taman reko doce Jokan i pocecu malo da se interesujem za reprezentaciju CG kad ono ovaj Hrvat!!! Sad me vise nikad nece interesovati!!! SRBIN do groba!!!!
    (Srpska Podgorica, 5. februar 2010 20:19)

Od sada i zvanicno mi Srbi iz Crne Gore imamo samo jednu reprezentaciju a to je Srbija! Ne samo to vec od sada cemo kao nasa braca iz R Srpske da navijamo protiv reprezentacije drzave u kojoj formalno zivimo. Zivela Srbija i neka je sramota svih Srba iz CG i Srbije koji obuku dres selektora Kranjcara poput M Vucinica, Jovetica i njima slicnih.
    (Srb iz CG, 5. februar 2010 20:28)

PS: Predlazem da debituje kao selektor u prijateljskom susretu protiv reprezentacije Albanije. Gde ces vece srece nego 3 bratska naroda na okupu - Hrvat, Crnogorci i Albanci
    (pfc, 5. februar 2010 19:23)

Nijesu srpski treneri odbili CG, nego CG njih. Tako je to ovdje. Moze Albanac moze Hrvat moze Bosanac al samo Srbin ne. Nazalost.
    (Niksicko pivo, 5. februar 2010 20:35)

Moraju maleni crnogorci sve antisrpsko, pa makar i na svoju stetu...
    (Aco, 5. februar 2010 20:40)

Kranjcar je novi selektor Djukanistana, a ne Crne Gore...Pravi Crnogorci imaju samo 1 maticu, a to je Srbija...Uostalom zna se kad igra reprezentacija na Marakani da je najvise ljudi iz CG,Srpske i Sumadije...Volio bih da ispadnemo sa njima u grupu, pa da se vidi koliko Crnogoraca navija za Srbiju, a koliko za Djukanistan...P.S. Moram nesto da kazem, a ne tice se ove teme...Od kad je Nikola Drincic(ex mlada reprezentacija Srbije, rodjen u BG, dijete Partizana) poceo da igra za Djukanistan, covjek se non-stop teze povredjuje...
    (Crna_Gora-Srpska_Sparta, 5. februar 2010 21:10)
    Fora je shto su sve ovo ljudi odavde... Zbog ovih i ovakvih mi je milo shto je HRVAT(kakvo glupiranje,mnogo bitno koje je nacionalnosti). U svakom sluchaju bolje rjeshenje od ovih NJIHOVIH struchnjaka.
    Ne znam kakve veze ima shto je vodio klubove u uae,izrael i sl. Po meni je to veci uspjeh nego vodit' jbni partizan. Uveo je ekipu iz 2. lige,osvojio titulu,ushao u LS,pdveo reprezentaciju Hrvatske na Sp... Polako. Mislim da je ovo pun pogodak. Jedva chekam da pochnu utakmice,josh ako izvuchemo Srbiju,pa da ih chisto onako pred 12 hiljada manijaka oderemo... Iz inanta
    Last edited by El_NiNhO; 06-02-10 at 12:37.
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nije da su bas prestrasni komentari na CDM, par budala

Ima i gorih:
    http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=409197
    Taman reko doce Jokan i pocecu malo da se interesujem za reprezentaciju CG kad ono ovaj Hrvat!!! Sad me vise nikad nece interesovati!!! SRBIN do groba!!!!
    (Srpska Podgorica, 5. februar 2010 20:19)

Od sada i zvanicno mi Srbi iz Crne Gore imamo samo jednu reprezentaciju a to je Srbija! Ne samo to vec od sada cemo kao nasa braca iz R Srpske da navijamo protiv reprezentacije drzave u kojoj formalno zivimo. Zivela Srbija i neka je sramota svih Srba iz CG i Srbije koji obuku dres selektora Kranjcara poput M Vucinica, Jovetica i njima slicnih.
    (Srb iz CG, 5. februar 2010 20:28)

PS: Predlazem da debituje kao selektor u prijateljskom susretu protiv reprezentacije Albanije. Gde ces vece srece nego 3 bratska naroda na okupu - Hrvat, Crnogorci i Albanci
    (pfc, 5. februar 2010 19:23)

Nijesu srpski treneri odbili CG, nego CG njih. Tako je to ovdje. Moze Albanac moze Hrvat moze Bosanac al samo Srbin ne. Nazalost.
    (Niksicko pivo, 5. februar 2010 20:35)

Moraju maleni crnogorci sve antisrpsko, pa makar i na svoju stetu...
    (Aco, 5. februar 2010 20:40)

Kranjcar je novi selektor Djukanistana, a ne Crne Gore...Pravi Crnogorci imaju samo 1 maticu, a to je Srbija...Uostalom zna se kad igra reprezentacija na Marakani da je najvise ljudi iz CG,Srpske i Sumadije...Volio bih da ispadnemo sa njima u grupu, pa da se vidi koliko Crnogoraca navija za Srbiju, a koliko za Djukanistan...P.S. Moram nesto da kazem, a ne tice se ove teme...Od kad je Nikola Drincic(ex mlada reprezentacija Srbije, rodjen u BG, dijete Partizana) poceo da igra za Djukanistan, covjek se non-stop teze povredjuje...
    (Crna_Gora-Srpska_Sparta, 5. februar 2010 21:10)
    idite da navijate za srbiju samo kad ima rezultata..prosle kvalifikacija vise poljaka je bilo u kavezu nego veliko-srpskih nacionalista na cijelom stadionu..sami poljaci su se zacudili kakvi su to navijaci kad im dodje poljska,koja ima navijace,ima ukupno dvoje na cijelom stadionu..a gle cuda kad su igrali ne znam ni ja protiv koga kad je bilo svih navijackih grupa koji su bili na kosovu,bio je pun stadion..ajte veliko-srbi ako vam smeta odje idite u srbiju..a ti veliko srbi su govorili da nikad nece doc,pa su dosli na nase primorje nego ce ic kod brace grka..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

krajnicar nije ne znam kakv trener ali je ocigledno najbolji kojeg mi mozemo priustiti.Bolji svakako od onih indijanaca tipa jokanopvic,tumbasevic,krcmarevic(krasnog li prezimena) i slicnih.Sto rece neko mislim da se dejo nece mijesat u posao,da je to htio doveo bi vukicevica ili tako nekog.Krajnicar ima iskustva sa reprezentacijama,zna kako motivisati igrace,i na posljetku odveo je jednu reprezentaciju na SP.Srecom ili bez srece to je uspjeh.U svakom slucaju mislim da cemo gledati mnogo organizovcaniju i normalniju ekipu na terena,i da ce se stvoriti onaj duh,kult reprezentacije kao u hrvatskoj i srbiji.
    A ovi sto se zale sto je hrvat trener neka su mi zdravo.I da vam kazem ne komentarisu to srbi iz srbije,nego srbi iz crne gore kojima je glavni posao dan po citav da seru drzavu u kojoj zive.Neka navijaju za srbiju ali neka ne mrze crnu goru
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by maksim View Post
    idite da navijate za srbiju samo kad ima rezultata..prosle kvalifikacija vise poljaka je bilo u kavezu nego veliko-srpskih nacionalista na cijelom stadionu..sami poljaci su se zacudili kakvi su to navijaci kad im dodje poljska,koja ima navijace,ima ukupno dvoje na cijelom stadionu..a gle cuda kad su igrali ne znam ni ja protiv koga kad je bilo svih navijackih grupa koji su bili na kosovu,bio je pun stadion..ajte veliko-srbi ako vam smeta odje idite u srbiju..a ti veliko srbi su govorili da nikad nece doc,pa su dosli na nase primorje nego ce ic kod brace grka..
    ti si sugurno neki navijac koji fura kezual i tako te fore

dobar je cico trener, samo zaključajte mu minibar

hahahahha

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Btw zna li ko sto ce bit sad sa filipovicem?Ozbiljno,srce me boli za njega,kad smjesti onu tuznu facu.Ajd bar da mu obezbijedimo da neki domaci klub trenira,tek da se moze prehranit

Thanks Thanks Given 
    151
    Thanks Thanks Received 
    1,655
    Thanked in
    1,036 Posts

Quote Originally Posted by Need2rock View Post
    Btw zna li ko sto ce bit sad sa filipovicem?Ozbiljno,srce me boli za njega,kad smjesti onu tuznu facu.Ajd bar da mu obezbijedimo da neki domaci klub trenira,tek da se moze prehranit
    Mislim da je Drezga ostala bez trenera u ovom prelaznom roku :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Ne znam ali taj Filipovic je sa ovom repkom maximum izvuka...No evo polako...
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    564
    Thanks Thanks Received 
    77
    Thanked in
    46 Posts

Quote Originally Posted by DzoniS View Post
    a i meni je zelja da budemo sa srbojom u grupi..da ih isprasimo...vise iz inata nego bilo cega drugog....
    bas su mi se svi odreda smucili vise....

:lolblue: ``````````
    You'll Never Smoke Alone..

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

sto se opterecujete oko komentara na b 92 sajtu- ko ih ****. neka nam je srecan ovaj novi selektor a sto se zrijeba tice ne bi volio ni srbe ni hrvate u grupi i to iz posebnih razloga (ne fudbalskih).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja bih najvise volio hrvate iz prvog sesira,mislim da su nam oni realno najlaksi protivnik,a vjerovatno bi se mogao iscupat i koji bod pod goricom,bila bi strasna atmosfera.A srbija da nam dodje iz drugog sesira,ne daj boze,najjaca su ekipa u drugom sesiru,nebi moglo crnje...

Thanks Thanks Given 
    151
    Thanks Thanks Received 
    1,655
    Thanked in
    1,036 Posts

ja bih najvise volio hrvate iz prvog sesira,mislim da su nam oni realno najlaksi protivnik,a vjerovatno bi se mogao iscupat i koji bod pod goricom,bila bi strasna atmosfera.A srbija da nam dodje iz drugog sesira,ne daj boze,najjaca su ekipa u drugom sesiru,nebi moglo crnje...
    Nikad ne znaš.Srbija bljesne pa se ugasi.Lagano se može desit da sve što su napravili rasprčkaju na svjetskom i da se tim rasturi,kao i mnogo puta dosad.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Cico Kranjcar je dobar izbor, maltene odlican (kad se vidi ko je sve bio u "igri")

Hrvatska je igrala jako dobro u kvalifikacijama za SP 2006, bolje od ocekivanja, prvo mjesto u grupi, bez poraza (remi na Malti nije odlucivao o nicemu)
    Jest da na SP to nije izgledalo bajno, ali u CG bi vjerujem svi bili prezadovoljni da se CG plasira na EP, o igri tamo bi se poslije razmisljalo

Crna Gora ima igrace, ako novi selektor napravi i pravu igru, bice svakome kuku lele ko izvuce CG u svoju grupu
    tada su mu najvise zamjerali da forsira nika, odje nema djece, pa nece imat koga forsrat

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Možeš ti bit ironičan koliko ti je volja, ali za naše standarde je i te kako kvalitetan.

Što se tiče kluba koji ga je šutnuo, on im je riješio par ključnih mečeva koliko me sjećanje služi, a za reprezentaciju još ni jednom loše nije odigrao. Tako da ne postoje fudbalski razlozi zbog kojih on ne bi bio u reprezentaciji.

A što se ostalih razloga tiče, ako Englezi mogu da žive sa Terijevim "privatnim" životom i odnosom prema saigračima, dako i mi preteknemo nekako sa Burzom.

nemoj uporedjivat terija sa burzom (tj. njihov vaznost i ucinak u reprezentacjama), uh
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kakva nam je prva liga..ljubitelj sam nizih liga...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Važno je kao i uvijek postavljati realne ciljeve.
    Prošle kvalifikacije smo bili ispred Gruzije ...sada kada bi bili ispred npr:Gruzije i Kipra mislim da bi Dejo trljao ruke a Cico bio proglašen za sjajnog selektora.
    Znači bili smo u poslednjem 6-om šeširu, pa smo se popeli u 5-ti ako sada dođemo do 4-tog bilo bi sjajno...
    Temeljitost je bitna, sve je proces...što će ti jedan bljesak pa onda sunovrat...bolje je konstantno rasti ...
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    151
    Thanks Thanks Received 
    1,655
    Thanked in
    1,036 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Važno je kao i uvijek postavljati realne ciljeve.
    Prošle kvalifikacije smo bili ispred Gruzije ...sada kada bi bili ispred npr:Gruzije i Kipra mislim da bi Dejo trljao ruke a Cico bio proglašen za sjajnog selektora.
    Znači bili smo u poslednjem 6-om šeširu, pa smo se popeli u 5-ti ako sada dođemo do 4-tog bilo bi sjajno...
    Temeljitost je bitna, sve je proces...što će ti jedan bljesak pa onda sunovrat...bolje je konstantno rasti ...
    Pazi,za dlaku nam je izmakao četvrti tj za jedan gol,a složićemo se da smo morali glatko to da imamo u onakvom odnosu snaga .Dakle,treći šešir ili ništa
    Znaćemo sjutra što se može očekivat od ovog ciklusa .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Dutch View Post
    Pazi,za dlaku nam je izmakao četvrti tj za jedan gol,a složićemo se da smo morali glatko to da imamo u onakvom odnosu snaga .Dakle,treći šešir ili ništa
    Znaćemo sjutra što se može očekivat od ovog ciklusa .
    jes, znacese uskoro

Prosla grupa za SP je bila dosta povoljna za CG
    Irska je ove godine u 3 sesiru, vec godinama ih nema ni na SP ni na EP
    Bugarska - daleko od one "stare" Bugarske, i oni su vec nekoliko ciklusa u "autu", to sta su za ove kvalifikacije i oni u 3 sesiru nesto govori
    Kipar, Gruzija - borbene ekipe ali ispod CG kvalitete

Ako se iz seiria izvuku neke grupe "smrti" kao npr ova dolje, tesko ce CG do 4-og a kamoli do 3-eg sesira

Engleska
    Danska
    Norveska
    Belgija
    Crna Gora

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Dutch View Post
    Sve je to super,al od kandidata koji su bili u opticaju opet je vjerovatno najbolja solucija.Grof,to svi dobro znamo,ne bi došao.Đukić ili možda Jokanović nemaju iskustva sa reprezentacijom i nošenjem sa "većim" fudbalskim imenima.
    .
    ne znam onda koga je to Đukić trenirao na A klupi Srbije - Islanđane ili Farane možda? takođe je Srbiju u-21 odveo do finala evropskog prvenstva (prošao cijele kvalifikacije, izvukao infarkt baraž protiv Šveđana: 5-0 pobjeda u gostima nakon što je Srbija u prvoj tekme kod kuće izgubila 0-3) sa Banetom Ivanovićem, Kolarovom, Boškom Jankovićem i Zoran Tošićem u timu (sve sami "mali" kurtoni koji nikad ništa u karijeri nisu napravili).

ne kažem da je Đukić Murinjo, ali je prilično porazno za Kranjčara da su skoro pa uporedivi po uspjesima iako Đukić ima 3 i kusur godine trenerskog iskustva, a Kranjčar 20.

"Halid Beslicu" nije samo plasman na SP jedini uspjeh u trenerskoj karijeri
    Sa Dinamom je usao u LŠ, jest Dinamo imao onda jake igrace, al za svaki klub iz ex-yu je fantastican uspjeh igranje tamo (a to pokazuje i to koliko je malo klubova iz ex-yu bilo u LŠ)

Jedini je trener koji je osvojio naslon prvaka Hrvatske mimo Dinama i Hajduka (sa NK Zagrebom)
    http://www.nacional.hr/clanak/12905/...stvorio-prvaka
    izvinjavam se, ima i ulazak u LŠ. dakle eto, dva relativna uspjeha (shodno okolnostima i veličini timova) za 20 godina.
    pa rekoh li, Halid je skoro pa hrvatski Ljupko Petrović.

Quote Originally Posted by M_O_D_E View Post
    Ili ti, jednostavno, mislis da nije uspjeh to sto je sa Zagrebom osvojio HNL? Ima on u svojoj karijeri mnooogo pozitivnih strana - ako nista drugo, barem sijaset vise u odnosu na sva druga rjesenja, koja su se pominjala proslih dana, zajedno.
    Sijaset vise od svih zajedno, ma odlicno...

i da, ne mislim da je osvojiti HNL neka nauka, pa cak iako nisu bili u pitanju Dinamo ili Hajduk. onda je i Obilićev Dragan Okuka car fudbala. a ako je HNL neko mudo onda su Kosan i Tumba visestruki "imperatori" srpske (lige sa visim koeficijentom od hrvatske) i kineske lige - Hidink i Lipi, lično.

Sto rece neko mislim da se dejo nece mijesat u posao,da je to htio doveo bi vukicevica ili tako nekog.
    jeste, zaziraće Genije od takve veličine poput Halida. neće se taj majčin sine usuditi da se takvom stručnjaku miješa u posa'.
    Last edited by mirkoislavko; 06-02-10 at 15:35.

Thanks Thanks Given 
    151
    Thanks Thanks Received 
    1,655
    Thanked in
    1,036 Posts

Quote Originally Posted by mirkoislavko View Post
    ne znam onda koga je to Đukić trenirao na A klupi Srbije - Islanđane ili Farane možda? takođe je Srbiju u-21 odveo do finala evropskog prvenstva (prošao cijele kvalifikacije, izvukao infarkt baraž protiv Šveđana: 5-0 pobjeda u gostima nakon što je Srbija u prvoj tekme kod kuće izgubila 0-3) sa Banetom Ivanovićem, Kolarovom, Boškom Jankovićem i Zoran Tošićem u timu (sve sami "mali" kurtoni koji nikad ništa u karijeri nisu napravili).
    Ako ćeš mi vjerovat nisam ni znao da je vodio Srbiju seniorsku .Mlada je druga stvar ipak.Kad počnu da igraju za veće klubove svi se ođe uzdignu i počnu da brljave.Na to sam mislio.A mladi momci uvijek više grizu jer znaju da se preko tih utakmica prodaju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

:lolblue:

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by cookie View Post
    nemoj uporedjivat terija sa burzom (tj. njihov vaznost i ucinak u reprezentacjama), uh
    Burzov učinak u ovoj reprezentaciji je sasvim zadovoljavajući - dovoljno je pogledat kako je funkcionisala sredina na mečevima protiv Norveške i Švedske, a koji su jadi bili protiv Gruzije i Kipra (daleko inferiornijih ekipa).

Poenta je u tome da je on odigrao u prosjeku bolje od većine ostalih reprezentativaca, prakitčno od svih osim Mirka, Stevana i Simona (a ni za Simona baš nisam siguran).

Thanks Thanks Given 
    9,168
    Thanks Thanks Received 
    6,619
    Thanked in
    2,595 Posts

Quote Originally Posted by methodman View Post
    :lolblue:
    I?
    poenta je?

davno svi vidjeli..........

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Kao da je Dejo Savićević čitao komentare na ovom forumu i odlučio da usliši vapaje za nekim selektorom koji ima iskustva sa vođenjem reprezentacije. Sudeći po sadašnjim komentarima njegov izbor je bio pun pogodak. I pravo da vam kažem, prijatno sam iznenađen reakcijom s obzirom na to koliko je ovdje ljude teško zadovoljiti. Moj favorit je do sada bio Jokanović, a kad sam čuo da je i Đukić u igri onda sam bio za njega. Očigledno su svi kandidati do sada tražili druge, finansijski prihvatljivije opcije. Ovo je već nešto što nijesmo očekivali a što je mnogo bolje. Ukoliko nekoga interesuje kako je Cico Kranjčar odradio kvalifikacije za Mundijal 2006, evo rezultata:

Hrvatska - Mađarska 3:0
    Švedska - Hrvatska 0:1
    Hrvatska - Bugarska 2:2
    Hrvatska - Island 4:0
    Hrvatska - Malta 3:0
    Bugarska - Hrvatska 1:3
    Island - Hrvatska 1:3
    Malta - Hrtvatska 1:1
    Hrvatska - Švedska 1:0
    Mađarska - Hrvatska 1:1

Tabela:

Hrvatska 24
    Švedska 24
    Bugarska 15
    Mađarska 14
    Island 4
    Malta 3

Tako da je Cico dobrodošao i treba ga dočekati po tradicionalnom crnogorskom običaju sa bocom domaće loze ili šljive zavisno iz kog ste kraja Crne Gore :-)
    Vidjelo se da čovjek gori od sreće što je postao selektor Crne Gore što svakako imponuje. Malo se zanio u izjavi da smo sličnog kvaliteta kao Hrvatska jer, iskreno, jako smo daleko od njih i od Srbije a i Bosna i Hercegovina je ,ipak, jača. Ostale dvije ex-Yu republike su skoro u našem rangu. Nadam se da ni Srbija ni Hrvatska neće biti u našoj grupi ne zato što su jače nego zbog nepotrebnih tenzija.
    I molio bih ostale da štede svoje živce i ne čitaju komentare na B92 jer sam to prestao da radim već neko vrijeme. Sjećam se kad smo osvojili Evropsko Prvenstvo u vaterpolu bilo je dosta komentara tipa : ''kako nije sramota komentatora rts-a da ne prokomentariše da su nas sudije pokrale''. I redakcija tog sajta je katastrofalna jer je recimo pogrešno i zlonamjerno prevodila izjave Federera da bi ljudi kasnije na osnovu netačnih navoda pjuvali po njemu (jedini na kugli zemaljskoj). Postali su klasična žuta štampa. Srećom, ogromna većina običnog naroda tamo poslije Srbije navija za Crnu Goru, na veliku žalost nekih koji ovdje žive. Tako da, samo lagano...
    Aj' uzdravlje!
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Bitno je da je Dejo prevazišao taj svoj "period"...

a neki su i dan danas ostali na tom stepenu mentalnog razvoja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mirkoislavko View Post
    i da, ne mislim da je osvojiti HNL neka nauka, pa cak iako nisu bili u pitanju Dinamo ili Hajduk. onda je i Obilićev Dragan Okuka car fudbala. a ako je HNL neko mudo onda su Kosan i Tumba visestruki "imperatori" srpske (lige sa visim koeficijentom od hrvatske) i kineske lige - Hidink i Lipi, lično.
    Bas lijepe i umjesne uporedbe... Tih godina, kada je Okuka 'harao' sa Obilicem, Partizan je u Zagrebu, recimo, umio popiti pet komada, sa sve Tumbom "visestrukim imperatorom"... Recimo to, ako cemo vec o konkurenciji...

Nemojmo mijesati babe i zabe

HARI KRISNA JE MOJ IDOL! HARI, NABAVI MI JEDNU ANIMACIJU STO MASE BARJAKOM, HOCU DA BUDEM KAO TI!

Page 339 of 2251 FirstFirst ... 2392893293353363373383393403413423433493894398391339 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)