14-6 greshka u cukanju,nemoj samo da me tuchesh
14-6 greshka u cukanju,nemoj samo da me tuchesh
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Evo nas u cetvrtfinalu!!!Za sad 3-1-0 u grupi smrti,sad jos samo da bar remiziramo sa jugom,dobijemo panionios i to je to
o kako dobro je...
Raise my hammer,take my aim
Ima li dje da se skinu utakmice Primorca ili uopste utakmice Evrolige?
Release Yourself
Kataro protiv Špandaua
04. februar 2010.
Protivnik najmlađeg crnogorskog vaterpolo kluba, Kataro Maksimusa, u polufinalu LEN kupa, biće njemački Špandau.
Nakon sinošnje utakmice na Rijeci, u kojoj je naš klub ubilježio minus dva gola od domaćeg Primorja, ali je, zahvaljući pobjedi u svom bazenu od četiri razlike, ostvario istorijski uspjeh za sebe, za Kotor i crnogorski vaterpolo, kako je nakon susreta rekao kapiten Marko Kordić.
Za protivnika će imati njemačku ekipu koja je u sezoni 1988/89. osvojila titulu evropskog klupskog prvaka.
Prvi polufinalni meč igraće se u Kotoru 13. ili 14. februara, a revanš u Njemačkoj 3. marta.
ruzan i pogresan![]()
Raise my hammer,take my aim
nemoj takve osjecaje pred kotoranima da djelis, odma ce im doc muka![]()
Please alowe me to introduce myself.......
Finale: Primorac- Partizan
Jadran HN zasluženo treći
Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga
Koja bi banja bila da imamo 3 tima na final 4.....![]()
Ajde djaole srce me prekide...........i to u ove kasne sate,mrkli mi mrak u sobu....![]()
Znaci udahnuo sam i izbrojao do deset jer bi me banovali da sam napisao sto sam htio![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
A ja mislio neka pjesma Bestija navijaca........e qq.......![]()
Banujte perpera!!!
ko zna - zna, a ko neće da zna neće ni da čuje
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks