ne znam sto ste svi zapeli za ovaj juventus...jos ima sad ovaj zakeroni ( mesar) sjedi na klupu ...vrijeme je i da lazio nekog dobije a juve je doso ko porucen![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Pa obrati mi se, slobodno, ne boj se. Tebe nemam zelju da opucham, poltroni mi nijesu interesantni. Samo retardi nadmeni...
Ne znas kakva je situacija, ali isto ne propustas priliku da ga potapses po ramenu kad zeni (ili bilo kome) kaze 'ne seri'... Ne nadje se niko durgi, do ti, nezainteresovani. Bolje ti je da cjutis!![]()
ooo jbm ti romu ne mogu ni 5 minuta da vode ,odma prime neki nesretni go...
Ovo mozda nije 100% ce doci, ali jest SINGLOVA sa !!!!
Sto se tebe tice, ne ucutkujem te, samo ti predlazem da se utisas i zadrzis makar mogucnost da si bistar, a ne da progovoris i otklonis svaku sumnju!
Moj tiket danasnji izgleda ovako:
Milan 1
City 1
Twente1
sa 100E. Mislis da bi to nekome znacilo da sam postavila? I ne bih nikad voljela da se neko drugi gricka sad, kao sto ja to radim zbog twente-a.
Pa pa
chievo izjednacio, caglari poveo![]()
koji si ti kralj...![]()
@ Royal
tek sad vidim...izgleda da te ocekuje dobitak twente vodi 2-0 i city takodje ,milan 1-0 nece to prokockat valjda![]()
e ***** ti milan raspali ....zakopace me danas izgleda a ni roma nissta bolja nije...
odlican nam Milan... Sad ce oni to, ne brigaj!
Tooo breee fiorentina 2 2Skeniracu tiket kasnije uglavnom fiorentina x2,cavese 1x,paganese 1x,Stutgart 1x,Tenerife 1x,Setubal 1x,Majorka x2,Atletiko 1 i Viljareal 1
sa 5e 69
![]()
PORTUGAL: Liga Sagres
31.01.2010 17:00
Setubal - Rio Ave
Tip:1
Kvot:2.40
Sigurnost:9|10
Mislim da bi trebalo obratiti paznju na utakmicu Setubal - Rio Ave. Iz statistike se vidi da ova dva tima vec godinama saradjuju. Pre ove sezone,4 sezone je svaki put domacin pobedjivao. I ove sezone u prvom delu Rio Ave je dobio kuci Setubala. Ako se prati ova logika, znaci sada u drugom delu sezone Setubal bi trebao kuci da dobije Rio Ave.
Evo info u vezi ovog meca
Sto se desava sa atletiko madridom i viljarealom ? Kvote skacu sa 1.50 na 1.70-1.80 qq
Gleda li ko Romu?? Mogu li do pobjede??!
Roma moze, Milan ne!
Bobby, milo mi je sto te zasmijah:PP
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks