Jesi razmisljao da 'podjes' s njim? Tako se nekako.. fino slazete.
Jesi razmisljao da 'podjes' s njim? Tako se nekako.. fino slazete.
Claune, dobices kamen u bubregu od toliko nervoze. Molim te, smiri se...
Bjese li Mons-Lierse 2-2 ili cista dvojka? :P
i ja igram francuze drugu ligu qqq
Royal, postujem svcije misljenje, ali sto se ti ne oprobas malo s predlozima?
Lako je kritikovat, mozes li ti bolje?
Bijo si poziw koi se neodbija
Meni i nije cilj da tebe iznerviram, nego da podsjetim ljude da ti nije za vjerovat. Osim sto ti je prolaznost ispod 50% vidjeli smo i kako javljas dojave, sigurne za sebe - polovne u postove... Smijesan si, samo toliko. I ne koristi nepoznate rijeci (falus i slicne).. :P
ljudi da zanemarimo svadju meni je sjutra tip dana hrvati u rukomet protiv poljaka 1.90 kvota sto mislite???
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Ja sam vec rekla da ne pratim stampu, nemam vremena da gledam utakmice (except chelsea, of course), ne stizu mi dojave, ne znam ko s kakvim timom igra i dje je ko povrijedjen, tako da moji postovi, sa intuitivnim fiksevima, nece znacit nikome.. Ali ova histerija oko Clauna i njegovih predloga mi malo bode oci, pa eto, dam sebi slobodu da prokomentarisem..
ovako iskreno da ti kazem ...IZ NAVIJACKOG UGLA NARAVNO DA !!! MORAMO VREME JE :yipiiii:....ali iskreno ronaldo ne igra...higuain ne igra...uklopi u neki tiket sa vecim kvotama tu se valja i na manju uplatu...a na neki siguran nemoj bas rizikovat ali 3+ dolazi sigurno ....sad ce mi svi rec kaki sam ja navijac i ovo ono ..ali ja sam samo realan,ovo je kladionicarski stav...kao navijac naravno 2
hrvate igraj , juve igraj,viljareal igraj,atl madrid isto,ali city preskoci !!![]()
Ocemo li igrat Liverpula sjutra? :devil:
Sto vam ja zla ocu, ne protiv Boltona sjutra.
Na ovakav Liverpul ne bi igrao ni na 2 kvotu.
Seltik kunu mnogi evo mjesec dana, mozda su se momci pomirili sa sudbinom i onda odlucili da uzmu malo para od kladionica kad vec titulu ne mogu...
Ne kazem ja da nece dobit, ali na moj tiket nece, da ih ja cekam kad ce namjestit a kad ce igrat posteno...
momci ajmo malo zivljeda vidim neki predlog da sklopimo jedan "siguran" tiket kazu da je vise umova pametnije od jednog
ajmo probat nesto zajedno![]()
ja igram barsu hrvate bordo celsi bajern i treba mi 6 par
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks