pa momak je rekao da je jadran kriv...i ja sam rekao za stanje u jadranu "ako imate bolje dovedite ih"...a ovo za vrhunac ne znam jesi li ironican,al se moras slozit da su svi ti igraci top klasa u svijetu....
Last edited by karacha; 27-01-10 at 11:03.
ne vjerujem da ih boli k za reprecentaciju, jer se i u malagi i u pekingu vidjela velika zelja za igrom, za pobjedom, za dokazivanjem...
mislim da u svemu ovome veliku ulogu (nagativnu) imaju mediji i selektor, jer ne moze covjek mrtav lad pred odlazak u Rim reci 'ne znam zasto idemo, mi bi trebali ici samo na finale', i mediji koji svaki dan pumpaju tu pricu, jer se onda u glavama igraca stvori jedna psihicka barijera da su bolji od svakog, da im niko nista ne moze, a kad se to jednom usadi u njihove glave, jako je tesko opet ih spustiti na zemlju...mislio sam da ce nakon ispadanja sa svjetskog krenuti malo na bolje, i jeste bilo, ali cini mi se da se opet ide po starom...
<--- leuk
a znaci ipak nije jadran kriv,nego pero ... a mozda nije ni pero nego mediji .. a mozda nisu ni klubovi trener ni igraci ni trener, nego evo imaju na svakoj malo vaznijoj utakmici u poslednjih pola godine los dan, lose sudije i i odlicnog protivnike kome sve ide..
ajte ljudi kazite nesto konkretno..
da treba ljude pitat igra li im se ili ne igra, jeli svrha reprezentaije da im guzica vidi puta ili da malo stisnu, pa da se okrecemo drugima, a ne ovako da cekamo i razocaravamo se..
ali koji ce majcin sin da postavi to pitanje, eee tu je frka, ko ga postavi otpjevo je svoju poslednju pjesmu..
smije li ko pitat milica sto cini u bazenu, jesu li smjeli piitat velja ili sad da pitaju ivanovskog , koja mu je svrha u reprezentaciji..???
Please alowe me to introduce myself.......
http://sportal.rs/news.php?id=19621
Gledajte kako bije Vanja kapiten![]()
meni je sve jasno, ali eto retoricko pitanje radi pojasnjavanja stavova...
Vaterpolisti Primorca su na današnjem sastanku odlučili da ne igraju utakmicu JL protiv Budve ukoliko ne prime jednu platu. Šta će i kako bit vidjećemo u subotu. Inače ne treniraju već treći dan, pa je pitanje i ako budu igrali koliko će moć pružit
znaci opet bruka i sramota... kao sto sam rekao , uprave su one koje nemaju prs obraza!!!!
ALI IPAK
Evo čujem štrajk u primorcu, i dalje nema plate...gasi li se to konačno Primorac pa da počinemo više![]()
Libertas
jel te sramota napisat ovo?
Sinisam rijecima se ne moze opisati koliki si ti jadov iskompleksirani.Pi!!!
Raise my hammer,take my aim
To je samo sinisa opushtite se
Dokazano nenormalan chovjek
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
a i to sto kazes,tek sam se odbanovo necu da me opet banuju zbog budala...
sinisam izvini,ako ti treba para za lijecenje slobodno reci
kad i dje se igra utakmica budva-primorac?
valjalo bi to pogledat,neka se ne ciganisu nego nek ulete u zenba
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
trebala se sjutra igrat,ali se izgleda nece igrat ako im ne daju plate danas(sto je malo vjerovatno)
a inace nije to nikakvo ciganisnje,jednostavno momci koji su sampioni evrope su platu za jul primili u decembar!?i pored toga dobili jadran,vasas u budimpesti,i bukvalno razbucali mladost.prekipjelo im je vise...
Puna podrska momcima, dovoljno su i oni imali razumijevanja...
I opet vode racuna o klubu, nije u pitanju evroliga, nego utakmica regionalne lige...
Bijo si poziw koi se neodbija
ja iskreno ne bi volio da se primorac ugasi, iz vise razloga...prvo, to bi bio veliki hendikep za dalji razvoj crnogorskog vaterpola, drugo ne bi bilo vise onakvih derbija izmedju jadrana i primorca, koji su ipak skoro pa stogodisnja tradicija, itd itd...
neki klub se voli tako sto iskreno volis i podrzavas taj klub, a ne mrznjom prema protivnickom klubu, jer onda nisi navijac, nego sovinista, ali ajde...to je samo moje misljenje...
a sto se ne primanja plata tice, potpuno podrzavam te momke, jer zamisli da 5-6 mjeseci doma ne placas struju. vidio bi koliko bi proslo prije nego bi ti je iskljucili, tako da su momci potpuno u pravu sto traze svoje posteno zaradjene pare.
Last edited by Fidimose; 29-01-10 at 12:43.
<--- leuk
Bila plata jedna igrau sutra !!!
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks