kakav bekhend smec federera, nevidjeno... ono unistava protivnika, poslije dobrog rezonskog loba...
Mozda je i on jeo pastu?
Originally Posted by Nk-001
kakav bekhend smec federera, nevidjeno... ono unistava protivnika, poslije dobrog rezonskog loba...
aoooo, sto bi ovo danas? a ja ocekivao mnooogoo jaci otpor conge. razbio ga je na komade.
ovom mecu ne treba komentar dovoljna je cinjenica da je trajao manje od 90 minuta i sve je jasno!
govorili smo o tome i ranije ali zaista je popuno opusten i nakon meca u ovim razgovorima punosale i svega, eto sad i sam rece da je onaj RG bio presudan!
Last edited by pumba; 29-01-10 at 10:16.
...,,kada me bude lobovao uzvratiću mu udarcem između nogu...Britanci već 15ooo godina čekaju grenslem...
Ovo je dio intervjua sa Federerom poslije pobjede nad Tsongom!
Toliko samohvalisanja, potcjenjivanja, čak i ismijavanja Britanaca mislim da nije ni malo duhovito.
...interesantno je kako Federer gubi smisao za humor i šalu kada ga ,,deru" kao što je to radio Nadal.Tada nije baš ne nekom nivou , uglavnom plače i ne dozvoljava drugome da se raduje pobjedi( prošlogodišnji Australian open kada je nesrećni Nadal morao da tješi Federera tako da nije imao vremena za svoje zasluženo slavlje).
Pravi sportista kada pobjedi treba za sebe da zadrži ,,ostatak" euforije da ne bi povrijedio protivnika.
Volio bih od sveg srca da ga Škot pobjedi i da mu kaže( ali znam da neće jer je on skroman momak-iako mi je fizički antipatičan) kako on više nije onaj stari federer, kako je bolje da se penzioniše, da se posveti Mirki i dječici...
Da ga neko spusti na zemlju i nauči lijepom ponašanju...
Libertas
Sinisa, opušteno.
..ajde baš me zanima da prokomentarišete intervju federera nakon meča sa Tsongom!
Da li je duhovito pominjati udarce kroz noge i 15000 godina bez grenslema...izležavanje a ne treniranje!
Za mene je to veoma nisko, a na kraju krajeva i da je bila šala zašto se tako ne ,,šali" kada gubi...
Libertas
extra je bio intervju![]()
You'll Never Smoke Alone..
Vrlo čudno da se Federer ''našalio'' na britansko čekanje na osvajanje Gran Slema s obzirom na popularnost i podršku koju ima u Britaniji kao višestruki Wimbledonski osvajač. Nije mu prvi put da daje tako teže izjave. Mislim da će Murray koliko sjutra okončati to čekanje a zna vrlo dobro kako se dobija Federer.
ahaha, davno sam ja rekao: kad Fedex igra lose i kad izgubi svi jedva cekaju da ga posalju u penziju i pisu kako pojma nema i kako je star. Kad ih demantuje onda vide da im ne preostaje nista drugo nego da pljuju po onome sto radi van terena. A intervju je bio skroz ok, opusteno se covjek salio. Ako znate mrvu engleskog valjda ste zakljucili da onih 150000 godina su metafora, covjek je samo rekao da je na Mareju veliki pritisak jer nisu odavno uzeli slem, i ne vidim nista lose u tome. No dobro, kad nemate za sta drugo da se uhvatite pricajte o intervjuima, a pravi poznavaoci i ljubitelji ovog prelijepog sporta ce pricati o samoj igri.
+1 za razliku od vecine ja ne smatram federera nekim sportistom jer nikad sportski nije podnio neuspjeh nego pocne daa vrijedja sve redom i naravno da cmizdri. A kad dobija med je pravi.
No za razliku od sinise ja ne mogu da navijam za onog premrznog mareja koji nece da plati prvu klasu jer tesko zaradjuje svoje pare i nece da ih olako prosipa i da naravno sa onom paucinom gadnom pih.
Inace skoti su mi simpa narod ali on je pregadan
Federer je meni totalno antipatican tip sa losim smislom za humor ali sa druge strane najbolji igrac kojeg sam gledao u zadnjih nekoliko godina!Toliko elegancije u igri nema nijedan igrac novije generacije!On je zivi primjer da dobro izuceni udarci i kefalo mogu nadjacati svaki napumpani misic i monstruozne treninge od kojih mladi organizmi 20-22 godine odu u ****...
Sta sam rekao
Nema Tsonga igru za Rogera,isto kao sto je ni Delpo nije imao,pa je odlucio da nesto promijeni i sad to mnogo bolje izgleda,ali nisam siguran koliko je Jo inteligentan i koliko moze da se prilagodjava igri protivnika,odnosno da ima neki plan B.Ni Nadal ga nikad nije imao,pa nece ni Francuz!
A sad finale,cini mi se da je Roger blizi tituli,ali ima i Marej svoje sanse,takodje Roger ce morati mnogo da pogadja,da ne ispucava kao sto zna to da radi ponekad,jer ce mu se mnogo toga vracati u teren.Ako Marej bude igrao,kao sto je igrao ono finale na USO protiv Rogera,moze slobodno da se pozdravi,nece ni seta gledati,opet!Ali nece Marej tako igrati,inteligntan je on,morace agresivnije,napadacki,s vremena na vrijeme na mrezu,pa sta bude.
Ipak,vjerujem i nadam se Rogerovoj pobjedi![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
sprdate li se ljudi ili zaista mislite da je federer toliko dobar? znate li sto bi njemu uradili djokovic, del potro ili nadal da nijesu izgubili. vidjeli bi vi. onome placku koji samo zna da prica ruzno o drugima a ne vidi sebe kad izgubi. pih. mlakonja pravi. nikad nece bit broj 1 za mene i nikad nece osvojit vise GS nego li djokovic, nadal, rodik, i del potro zajedno pa puta dva.
...brzo ću vas ja vratiti u stvarnost, pošto neki pokušavaju da budu duhoviti kao Federer.
Nadal je bio neprikosnoveni vladar tenisa dok nije zadobio, izgleda, hroničnu povredu koljena.
Federer nikada, nikada ne bi postao najbolji svih vremena, nikada ne bi osvojio Pariz da je veliki Španac bio spreman.
Da nije onako nadmen i prepotentan bilo bi sve ok, ali ,,prevelika" doza duhovitosti nije izbijala iz njega kada je Nadal brisao prašinu sa njim na Roland Garrosu prije povrede.
Tada je bio nekako drugačiji, nije se šalio, nije pominjao 15 hiljada godina, nije pominjao vraćanje loptica kroz noge, nije pominjao da se izležava...
Lako je dobar u dobru biti, na muci se poznaju junaci...
Kada bude velik u porazu kao i u pobjedi, tada ću mu čestitati, ovako...
Vidjeli ste ,,stomačnog" Novaka kako poslije poraza i nesrećnog peha, ipak nasmijano pruža ruku Tsongi, dijeli autograme, pozdravlja publiku sa osmijehom...slično radi i Nadal...
A Federer ili izjuri( naravno da zaobilazi autograme) ili prvo se malo ISPLAČE I NE DOZVOLI PROTIVNIKU RADOST( ono sa Australian opena 2009 treba stalno prikazivati kao primjer kako se ne treba ponašati)
Nadal je morao više da se posveti uplakanom Federeru, da ga tješi zbog poraza, nego da slavi svoju veličanstvenu pobjedu)
Nemojte mi reći da je i to DUHOVITO!
Libertas
sportske.net
Da pošaljemo Novaka u Hag?
Zašto imam osećaj da većina u ovoj zemlji smatra da im Đoković nešto duguje, da ima neku obavezu? Prešao je put od pljuvanja jer, navodno, predaje kad gubi do optužbe da folira i kad pobeđuje. Sledeće je da mu nakačimo epitet izdajnika jer nije potvrdio tezu o Srbima kao nebeskom narodu koji nikada ne gubi...
Izgleda da je javnost odlučila da Novaka uvalja u blato. Kao da nam svima nešto duguje, ili igra za našu čast i džep.
Slikanje sa pobednikom, ali i takmičenje ko će prvi da zamahne kamenom na nemoćnog su discipline u kojima dominiramo. Ni Kinezi (ne oni sa pijace u Pančevu), nisu tako nadmoćni u karateu i ping – pongu, kao Srbi u pomenutim veštinama.
Pri tom, kod nas ne postoji nikakav kriterijum u vrednovanju sportova i uspeha. Svaka čast svakome, ali, biti treći ili drugi na svetu u tenisu je „nešto teže“ nego biti šampion sveta u podvodnom ribolovu. Znam da zvuči surovo, ali je tako.
I na onom terenu, od šljake i betona, preko trave do tepiha, on je sam. Sa svojom glavom i telom koje može da bude prijatelj ili da odmogne. I svaka odluka je njegova, odraziće se na njegov rezultat i bankovni račun. Sa tim, mi nemamo nikakve veze.
Ako pobrojimo Đokovićeve „grehe“ videćemo da je prešao dug put u očima svojim saplemenika, koji naprosto obožavaju da izriču presude.
Prvo smo ga krivili što predaje kad gubi, sad izgleda počinjemo da verujemo da folira povrede i kad dobija.
Da se nije kladio protiv sebe? Ne bi me čudilo da se izlegne i takva zavera.
Mogu da kritikujem njegovu porodicu, da mi smeta što su oni u izlogu( sukob sa Viškovićem) a ne on. Mogu da komentarišem i njegovu igru, iako mi volej ne ide najbolje, to je demokratija, makar i stav bio klimav kao izgladneli srpski penzioner.
Ali, da nekog ko je iz jedne zemlje koja ima tenisku tradiciju sličnu onoj koju poseduje Avganistan u ritmičkoj gimnastici, stigao do vrha, optužujem da se ne trudi dovoljno i da glumi da je povređen, je odsustvo pristojnosti.
Šopenhauer je rekao jednom "da bi trebalo imati sopstvenu, kako bi se spoznala i prihvatila tuđa vrednost"..
Shvatite to kako hoćete...
Da je nadal onaj stari ubrzo bi federer u penziju otisao.
Federer gospodski danas.Uzima AO,bez problema.
Deserve's got nothing to do with it.
Da je Federer 2008 bio onaj stari nikad Nadal ne bi bio broj 1. Ili da kazem ovako: da Federer pocetkom te godine nije imao mononukleozu Djokovic jos uvijek ne bi imao slem. :kamikaza:
E pa kakvih pacenika ovdje ima, ovo je strasno. I vi treba njemu na prigovarate da nije veliki u porazu? Vi koji ovakve bljuvotine pisete kad vasi puleni izgube? Sta biste tek pricali da ste vi licno na terenu i da gubite, mogu samo da zamislim...
Last edited by OCTAVIAN; 29-01-10 at 14:46.
Eo ako dobije americhko drzhavljanstvo na vrijeme, mozhe upasti na us open, pa neka ga tamo oduchi...![]()
#fakenews
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks