Ilija Kapičić - Ministrant duše
Are you suggesting coconuts migrate?
Poslije raznorazne fantastike, filozofije i beletristike, upustio sam se u horor knjige.
Stephen King - Dreamcatcher. Nisam puno odmakao,ali za sad mi se 'dja.
DICIOTTO
Oduševljen Sidartom, uzeh Heseovo drugo remek djelo da čitam, a to je Stepski vuk.
upravo zavrsio Jean Genet - Our Lady of the Flowers (1942) (u odlicnom eng prevodu) Poeticno, perverzno, duhovito remek-djelo. nije cudo sto ga je Sartre proglasio Svecem.
Michelangelo Antonioni - "Fare un film č per me vivere"
Toliko iskreno covjek prica o sebi, o filmu, o umjetnosti... da je mene sramota sto citam toA jos me veca sramota sto mi je tako dobra knjiga materijal za ispit
![]()
I am the one who locks.
Andžej Sapkovski -Posljednja želja
"Screening modernism" (autor neki madjar Kovacs) preporuka onima koje interesuje mozda najznacajnije razdoblje 7e umjetnosti. odlicno stivo. btw procitah ponovo poslije sto godina mog cjenjenog H. Ibsena i njegovu Divlju Patku
Miodrag Perunovic(da,bokser)-Stit i mac,kupio uz vijesti.vrijedi procitati ima i par zanimljivih fotografija i disk sa borbama included.sto ces vise...
http://nebojsacelebic.b0x.me/
Rudolf Arnhajm - Prilog psihologiji umetnosti (sabrani eseji)
..otišao je ovaj semestar k vragu :/..
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Stiven Donaldson - Kob poglavara kletnika
cool , ali ako nastavim cjeli serijal o Kovenantu necu u skorije vrijeme zavrsit![]()
Ja sad chitam Charobni brijeg - Tomas Man.. Prochitao sam nekih 80 strana i za sad jakoo dosadnoo![]()
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Pročitao Devojku s pomorandžama - Justejn Gorder; simpatična, lijepo pisana, ali ništa posebno.
Poslije nje Mulej - Erlend Lu; slično njegovim ostalim romanima, priča o djevojci na ivici.
Patrijarhova jesen - G. G. Markez; priča o usamljenom, ljutom, preplašenom despotu.
Sad čitam Freni i Zui - Selindžer; za sad mi se čini da su likovi odlično zamišljeni.
Bijeli zamak - Orphan Pamuk
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Bernhard Šlink - Čitač
Are you suggesting coconuts migrate?
Carobni Brijeg- Tomas Man
danas je umro covek koji je napisao jedan od najboljih romana XX veka "lovac u zitu", J.D. Selindzer
RIP
Last edited by liquido; 29-01-10 at 00:48.
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
Po preporuci uzeh da čitam "Norveška šuma"
Irvin Jalom : "Kad je Niče plakao"
You know the first rule of combat? Shoot them before they shoot you.
hesse - sidarta
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks