Sedmica je bila benzinjara?
Sedmica je bila benzinjara?
TAKUMI
Ne mogu zamislit na sta lici tek taj golf mrceni...
Nikad ga nisi stisnuo od semafora do semafora? Ono po gasu od Vlade do Mase ili do Alpe bara? Da vozis clia ili corsu od 60KS to ne bi mogao raditi, to je poenta moje price... Taman posla da treba svako da se nagrdi ko ima manje od 30 god i vozi BMW-a... Ja pricam o stanju svijesti i masini ispod dupeta...
Originally Posted by Nk-001
Ako je istina ovo sto pisete da su isli blizu 200kmh, ne znam zasto se cudite izgledu kola, motor udari auto pri brzini 150kmh i auto se prevrne, a ne ovo ...
To ne pitah ovoga druga , nije mi palo na pamet a i glupo mi bilo da pitam u takvoj situacij...
Ništa strašno bili vjerovao! $utra gledaj dnevnik, biće snimak golfa-pukao je napred dosta ali ni približno koliko se sedmica raspala. Jer njoj je samo ostala vozačaveva strana djelimično zdrava, čak je i gepek odlatio od siline udara.
fizika tu igra glavnu ulogu...
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Staza i prazan poligon u 3-4 sata ujutru su potpuno druga stvar... Ovo boldovano se slazem, u potpunosti si upravu!
I da... Pri 150+ km/h najmanji kamencic na putu moze da te zezneee, da se ne pitas s autom, a u iducem treptaju oka... ni sa zivotom... (barem sto se toga tice imam neka osnovna iskustva)... Anyways: Point is: Bolje 5 minuta kasnije nego 50 godina ranije...
Sad, neko je zavisnik od narkotika, neko od alkohola, neko od duvana... A neko od brzine... ... Najbitnije sto treba svakome biti u svaki momenat u glavu: Javni put = ugrozavanje drugih (a to je ono sto NIKO sebi ne smije dozvoliti).Takodje, UVIJEK, ali UVIJEK moze da se desi nesto neocekivano (odron na izlasku iz krivine, ulje, shoder, neko pretice nekog na punu)... Zilion puta mi se desilo takva neka situacija, i postujuci neka moja pravila, izbjegao sam bash dosta udesa (ponavljam, ja sam bio u svojoj traci i postovao propise - eventualno par KM iznad ogranicenja brzine)...
Svrha moje price: Ako ko voli da jurca, nek radi to u kontrolisanim uslovima, onamo dje se moze i dje nema ljudi/drugih ucesnika u saobracajuNakon sto "izdushi", lakse ce moci da se kontrolise u svakodnevmom saobracaju i malo lakse stiska tu papuchicu gasa...
Last edited by cvxcomputers; 28-01-10 at 00:16.
Naravno da jesam kad nema saobraćaja i kad mi uslovi na putu to omogućavaju. Kad je kiša, ne prelazim 50 - to mogu da potvrde ljudi koje me znaju kojih ima na forumu. A da vozim clia ili corsu pa kad se zaleti neko sa velikim kolima na otvoreni put pojeo bi me u takva kola... one cure iz Bara poginuše prije dva mjeseca zbog malih kola... Nisu išle brzo nego je džip od dvije ipo tone naletio na toyotu ayga malog.
Treba znat dje i na kakve uslove se smije stisnut. Zasto cim pane kisa kod nas odma pogibija? Zato sto ljudi voze isto po kisi i po suvome a to ne moze tako.
Onda ljudi misle ako ga stisnu na kakav aerodrom ili neku sirinu da mu nista ne moze bit.
Prosle godine, ja mislim, momak se trkao sa kumom kod aluminijskog , vozio 306 crveni, vjerovatno znate za ovu pricu. Izletio mu pas i ajde zdravo, kola su mu bila 40 metara od asfalta u livatu isprevrcao se. Poginuo, oko 20 godina jedinac
Pa shto mislis da ces postici kad nam to prichas, a isti ti si ga stiskao u nashim godinama iako su tebi isto prichali?
Ima neka skala nesto , ne znam tacno bas godine ali otprilike ovako:
18-22 losi vozaci ali polako voze boje se
22-24 misle da sve znaju i onda brzo voze
24- polako kapiraju da ne znaju sve i da treba usporit
Otprilike su neka istrazivanja ovako pokazala
Koliko Ja znam ovdasnje vozache bachi tu skalu...
Originally Posted by Nk-001
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Da,oni su isto bili sa sedmicom... ali su ga nategli od grada preko mosta pa koliko se sjećam prošli na crveno-to je stvarno krivičn djelo, ugrožavanje javnog saobraćaja ako ćemo precizno. U pravu si ti donekle ali ako ćemo realno i sa 50 konja se može napravit katastrofa neka.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks