ahahahaahahahahahhahahahahaahahahahahaha kakav CHOKER pa ovo je prosto za nevjerovati :lolblue:
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
o robin je plakao kad je ispao sa AO , i konacno 13 -0 je li ?
Jakuza, oli preživjet ako ga izbači Davidenko?![]()
Jesmo li ogrijesili dusu,mozda smo bili previse surovi prema Kolji,mozda se vrati i u stilu pravog sampiona dodje do pobjede![]()
ovo je namjesteno iz 2u1pa opet u2 moze li to da se igra sa velikim parama![]()
Last edited by Jakuza; 27-01-10 at 08:31.
Pumba gledas li ti ovo,ovo ti je skolski primjer CHOKERA![]()
vec sam se oglasio![]()
dje gledate prenos? na rts ka slajdshow da pustaju.
aaaaa moram reci spektakl od treceg seta konacno vrhunski tenis !!!
Koliko samo brejkova,ovo kao da zene igraju![]()
AHA, AHA
Kakva dva riterna... Sere Federer u gaće isto pomalo...
Ufffffffff kakav VOLEJ Kolje,bravo![]()
ajde vise poceo sam da brinem da nece Kolja nikad pogrijesiti , dako se zavrsi vise zivaca me kosta
edit, @laciale meni je slika normalna na RTS 2....
gotovo. fedex ide u polufinale. meni na extra tv na rts slika koci-ubija.
na eurosport sve super.
E dobar se tenis igrao u cetvrtom setu,ali vise nego ocekivana pobjeda Federera
Opusteno sam posmatrao ovaj mec,sad idem da gledam onog "mog" glavonjui da se nerviram,ka' po obicaju
![]()
http://atdhe.net/ uvijek ima, inace odlicno djokovic poceo!!!
fino ja rekoh da Fedex dobija lakse nego sto se ocekivaloKolja nikad nece biti veliki igrac, ovaj mec je mogao da bude prekretnica u njegovoj karijeri, ali je sam sebi zacementirao mjesto medju chokerima, i to onim najvecim. Sad ce se vratiti u Rusiju dje se svi boje susreta sa njim
Fedex je igrac trenutka, koga jedan poen spusta i dize. A Kolja ga je bas digao onim promasajem u drugom setu, i odmah se nakon toga vidjela promjena, i to kod obojice. Ostatak je bio rutina.
Mene brine sto Fedex u skoro svakom mecu gubi prvi set. Na GS se to jos i stize nekako, ali zato manje turnire nece lako osvajati. Mada, ako protiv Djokovica izgubi prvi set bice vraski tesko. Ocigledno da mu koncentracija vise nije na nivou, godine stizu polakoNekad je bio kao Veyron, a sad kao dizel, treba mu vremena da se zagrije.
Taman pomislih da je Nole uhvatio Tsohgu u masinu, ovaj vrati brejk. Bice gadno ako mu uzme prvi set, Tsongu ako ponese publika moze da ga oduva, on je za njega tezak match-up.
Sto me nervira ovaj Tsonga![]()
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks