moj Vlado znalo se da ce tako Davidenko igrati, samo mi je cudno da Federer vise ne rizikuje, jer on pravi iz bekenda greske iz lagane razmjene ne nekog pokusaja vinera,, i servis bi mogao malo cesce uz bocnu liniju terena slati , gotovo svaki mu je uz T liniju, ali dobro evo sacuva servis konacno dako malo sad krene i ka mrezi ...
Ja nemam osjećaj znajući kakav je Federer, da on uopšte igra ovaj meč.
Opet, ne smijemo se zalijetati sa tim 3:0 prognozama, ipak je to najbolji teniser u istoriji ovog sporta.
Sačekajmo, mada se slažem da su mu izgledi za to veliki...
Neiznuđene greške: Federer 25, Davidenko 9... A TEK JE POČETAK 2. SETA...
Pazi ako je ista karakterisalo Fedovu karijeru jesu dobri servisi,asevi i nevraceni, u ovom mecu jos nije imao lakog servis geejma Davideko je propustio vec 7 brejk lopti i kad sam vidio sa ovaj promasaj na mrezi iz beknda pocinjem da dobijam nadu da bi moga se prepasti pobjede, sto rece jakuza da ce proraditi choker u njemu![]()
Kao što sam i mislio, Federer vraća brejk.
Mislim da se krucijalan momenat dogodio kada Davydenko nije iskoristio onu brejk loptu na servis Federera, već pogodio mrežu. (ko je gledao, sjetiće se)
Sada je 3:3 i Federer polako, ali sigurno počinje da igra svoju igru.
da to sam i ja gore napisao da je ono pogodio za 4-1 i dupli brejk bilo bi to kljucno za njega ovako mi se cini da se usrao malo u gaceGO FED!!!
Ta loptica je bila definitivno mač sa dvije oštrice. :mrgreen:
Izgleda da je uništila samopouzdanje Davidenku, a Federeru ubrizgala ''injekciju sigurnosti'' jer nakon tog poena bukvalno uništava Davidenka, kojem sada ne funkcioniše ni ritern, a počeo je i da pravi neiznuđene greške.
Mislim da će ga pobijediti Federer. Malo srce ima ovaj Davidenko, to je fakat.
Evo Federera na 1:1, mislim da Davidenko danas završava učešće na AO. :mrgreen:
Jbt, šta znači jedna loptica u ovom tenisu... genijalno.![]()
chker ti je prepelica, onaj koji se usere od pobjede, koji dobro igra sve do trenutka kad treba da prelomi i osovji poen, mec gren slem, nesto poput Hasa, pa evo ti Kolja, momci koji imaju sve osim petlje da obezbjede sebi mjesto medju velikanim tenisainace vrlo pogrdan termin
![]()
evo je vec bruka, pa je li moguce da se covjeku ovako za sekund izgubi samopouzdanje, pa dje su sad one izjave da ga se svi boje itd...? 8 gejmova u nizu za Federera....
CHOKE,CHOKE Kolja,CHOKE,CHOKE
Ocekivano,sad je upao u MASINU,nikad od njega sampion
edit:Sto je Federer kako se samo prilagodjava situaciji,fenomenalno
Kolja sad kao da igra protiv ZIDA![]()
Last edited by Jakuza; 27-01-10 at 07:51.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
11:0 serija Federera!!!Nevjerovatno pa da je ne znam kakav protivnik...
deuscroix
Sve su prilike da će Đoković početi tačno u 9:30 kako je i planirano. :mrgreen:
I još četvrtfinale GS...mada je zanimljiva scena bila kod te spašene break loptice Davidenka pojavila se neka ptica u kadar pred glavnu kameru!!!Od tada...heh...izgleda će bit 13:0
deuscroix
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks