Iskreno ja kod jhn-a nisam vidio neki poseban napredak, osim možda što je Zloković malo bolje odigrao, ostali igrači su mi na istom nivou.
Iskreno ja kod jhn-a nisam vidio neki poseban napredak, osim možda što je Zloković malo bolje odigrao, ostali igrači su mi na istom nivou.
sjutra vece Italija- Crna Gora, da nece bit prenosa dje ?
AJMO CRNA GORO !!!
bice prenos na rai sport piu od 19 sati
Ima na RTCG 2 prenos, by Dugo Đurković.
a oce, ka i rukomet i sve do sad sto su trebali da prenose kad repka igra na strani...
stave najavu 10 dana ranije, a posle puste neki koncert il neku glupost
AJMO CRNA GORO !!!
Je li Radic otputovao za Rim?
Ak Kotorani,sada mi jedan kaze,vidjeh jutros Radica ,pije kafu u jednom kaficu![]()
kad je budva - olimpijakos??
KATHE PATERAS PAOKTZIS EXEI POYTANA KORH, ALLA EXEI KAI ENAN POYSTH GIO POY TON GAMANE OLOI!!!
Izašao je u današnje Vijesti intervju sa Musturom.
Drvlje i kamenje po upravi Jadrana, a bogomi je i Porobića fino opra`!
Pa ako se ne vidi da je Jadran poceo da igra onda... Mozda je lakse ne vijeti ono sto je ocigledno ili se sport ne poznaje dovoljno dobro...
A vezano za interviju, tj otovreno pismo Mustura, mislim da je to velika sramota od strae rukovodilaca jadrana koji su ocigledno malo ili malo vise izgubili kompas pa se ponasaju u najmanju ruku bahato..
Otpustiti trofejnog trenera porukom preko rodjaka i ne udostojiti ga ni razgovora u prostorijama kluba, mislim da je krajnje prizemno , ali mozda budu nekada vvrli rukovodioci smogli snage da pogledaju u oci one kojima su nacinili lose.. MIslim da Zoz to nije zasluzio i da ce pokazati da je iznad svih ovih stvari.
Please alowe me to introduce myself.......
E da, zaboravih da iskomentarisem Porobica... HMM sta reci, covjek je postavio prava pitanja , ali postoje kod nas nedodirljivi, tako da, ocekujem jedan ostar demanti od strane saveza ali..
Uvijek ima ali, interesuje me vec sada, bude li se na ljeto u Zagrebu ponovio rezultat iz rima, i desi se ponovo neka NJemacka, d ali ce onda povesti pitanje odgovornosti , ili cemo opet da se sjecamo Malage..
Prosto divno...
Bijo si poziw koi se neodbija
Jesu li ,,ajkule" pojele mlade neiskusne žabare?
Libertas
Zamalo, 7-6 za Italiju...
http://www.cafemontenegro.com/index....42&news=104840
Last edited by Mad_dog_KO; 26-01-10 at 20:55.
Bijo si poziw koi se neodbija
e qq, definitivno sve losiji i losiji, nedopustivo je da izgubimo od jedne italije u vaterpolu...od koje nijesmo imali ni jedan poraz do sada i redovno ih laganice dobijali...
ne sumljam u to da cemo ih dobit u revansu, ali ipak ovo je veoma los rezultat...
po meni je jadran jedan od krivaca za ovo sto se desava u reprezentaciji, kupili su skoro cijelu repku i polako upropastavaju svakog igraca, neadekvatnim radom u klubu ili ko zna vec sa cim, ali primijetno je da su igraci sve slabiji...
Last edited by gatsbyy; 26-01-10 at 21:28.
AJMO CRNA GORO !!!
Ovaj Mustur mora da je čitao moje postove nakon Rima))
Zašto oni ne smiju, a da ne budu ućutkani (neko samo verbalno, a neko, kao ja otkazom) izreći kritiku za nerad onih koji vode crnogorski vaterpolo, a posebno selektora zbog čijeg se boravka u Rusiji poremetio cijeli sistem u našem vaterpolu, da se više ne zna ni ko pije ni ko plaća. Jer, selektor, umjesto da razvija vaterpolo u Crnoj Gori, kako je to obećavao i zašta, uostalom, još redovno prima ne baš skromnu platu, učinio je sve da sebi obezbijedi neometan boravak u Rusiji gdje trenira Šturm, tako što je svoj lik i djelo zaštitio do maksimuma, eliminacijom i diskriminacijom svih onih koji mu na bilo koji način ugrožavaju njegovu nedodirljivost i neprikosnovenost u vođenju crnogorskog vaterpola i crnogorske reprezentacije, vjerovali ili ne, isključivo preko telefona.
O boze mi oprosti kakav indus,jesi li gledao utakmicu?
Mi choche niodkoga vishe ne mozemo da izgubimo da se ne pokrene pricha o 'raspadanju' repke..
Istine ima da su neogranizovani u potonje vrijeme,ali to je po5rana sv.liga koju smo osvojili potonje godine,ne znam ni za koji qratz to postoji bez da se ovi nesretni umorni igrachi umore josh vishe..
Poslije 4-1,doci do 4-6 nije mala stvar,vidi se da fali uigranosti ali onaj talijanski golman je chuda chinjeo + nasha slaba realizacija igracha vishe = minimalan poraz..
Daako Pero vishe dodje u Bd,cg vaterpolo ce procvjetat osjecam![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Vidim da se ipak ponesto i desava, no zivo me interesuje sta ce napisati sutra novine..
POmak u igri reprezenatacije.. ne znam ko ga ja pomenuo, ja sam rekao pomak u igri jadrana, a jadran nije isto sto i reprezentacija, uz sve duzno postovanje. i da ne pominjem sada gdje je noces bio velicina od mladjana janovica koji je potpisao , jesenas na sva zvona oglasavan milionski ugovor , vidim bas je spreman i pokazao se, ajte ljudi, kad pare osjete, nema tu vise treninga ni nicega...
A kako su igrali nocas, dobro su i prosli, jer ako nas dragi selektor misli da sa pricom, jel tako on kaze da ce raditi sa igracima ovih dana , i radio je,esto napravi, nema sanse..
Izgubiti od italije, alo, koja u svom sastavu ima 3 krstena igraca ( tempestija, fighlolija i feluga) je blago receno sramotaa.. i sad nek neko kaze da su neuigrani, nemaju treninga ili nesto slicno, alo, garantujem da bi tu reprezentaciju , jadran, kotor , budva dobili po pet razlike na svakom bazenu!!!
tako da dragi moji , nije do igraca , nego je do trenera, motivacioni i takmicarski motiv nas dragi selektor vise ovim momcima ne moze da prenese,ali eto vidjecemo sto ce biti u blikoj buducnosti.
najbolje je bilo kada je djurkovic ( veliki poznavalac) rekao da momcima fali snage i d asu nespremni.. katastrofa, sta se moze cuti)
moram ovo da iskomentarisem...izvini druze ti nikad prije malage vjerovatno nisi pratio vaterpolo? cim tako indijanski kazes "od jedne italije" kao da je nigerija u pitanju...
e vjerovatno je jadran kriv i njegova uprava sto igrace boli kurrac za sve...sto im se ne trenira i sto misle svi da su dostigli vrhunac u svom zivotu i da im puca za sve ostale...i sto su u fazonu ako ima boljih vi ih dovedite...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks