Moj "pametni" "sveznajuci" drug upravo to radi za sebe od svog starog Suzukija![]()
Radi li ko ovo kod nas,postoji li covjek koji se bavi ovakvim poslom?
I ja to radim sa Suzuki GSXR 1100,i zavrsio sam dosta toga,ostale mi samo neke sitnice,pedanterija,donje male grudi i 2-3 plastikice,i da se dodaju kakvi sitni detalji,ali posto radim po citav dan nemam vremena da ga dovrsim,pa sam mislio ako ko to radi da lijepo platim i ne glavoboljam...
trebalo bi da imas konktetnu ideju i onda das nekom majstoru, mada to je najljepse sam da zavrsim, bice ti milije ali teze masu![]()
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
ada sto je tu toliko komplikovano pa ti treba neko vrijeme, dok ti majstoru to objasnis taman ces ga sam zavrsit![]()
She is only here to annoy herself!
nije uzas no KASHTIG![]()
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Vidi shta napravi od GSXR-a :cry:
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
mozda je najbolje das ga nekom mangupcicu par dana dok se ne polomi, i samo stavis far, jer plastika nece biti![]()
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
To je motor star 12-13 godina,i nije bas bio za neku gradsku voznju,posle 15 minuta voznje su me ruke i ledja opucali,ovako sam ga masu olaksao,podigao i ispravio volan,namjestio sjedjenje,sad mogu da ga vozim koliko ocu a da se ne umorim,bas mi je povozan ovako.
Nije ovo konacan izlged,na brzinu sam ga sastavljao,i kao sto pise gore trazim nekoga da mi ovo dovrsi...
Je li moguce da niko nikoga ne poznaje ko radi ovakve stvari????
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks