a vala ovo ne smije ispustiti Marin, GOOO CILIC![]()
aooo sta rade Enan i Petrova, goreg tenisa nisam gledao odavno.
a vala ovo ne smije ispustiti Marin, GOOO CILIC![]()
e sad da se posvetimo spektaklu![]()
Čilić prošao u polufinale!
Mislim da Marej i Nadal sada imaju osmijeh na licu
Naravno ne kažem da je Marin lak plijen ali definitivno niko ne želi Rodika u polufinalu Australian opena!
Marin igra odlično saosnovne linije , međutim i dosta griješi.
Servis za koga sam mislio da je među najjačim u svijetu, nije davao veliku prednost Čiliću.
Uh a sada dvojica najdefanzivnijih tenisera, koji čekaju tuđu grešku.Dokle će mo mi čekati da neko izgriješi 3 seta ,vidjećemo.
jakuza pominjao si Tsongu.Naravno da je odličan igrač ali nema kontinuitet,Nema šanse da može odigrati cijeli meč konstantno, možda set iako i to teško na Noletovom nivou.
Jednostavno MORA da stalno pogađa I servis inače nema on što da traži.
Previše je Đoković siguran i čvrst za njega.
Nole na pravi previše neiznuđenih grešaka, sigurno ne kao Francuz.
Fedeksdo sada nije imao težak meč.Jedva čekam da malo loptica bude više u igri...da mu bar malčice zakaže serva.
Sa osnovne linije Kolja će ga pojesti posebno što će mu napasti bekhend...
Libertas
Kakvu srecu ima ovaj Cilic sto je ovo.Svaki opasni protivnik mu se do sad povrijedio.
Deserve's got nothing to do with it.
sinisam evo ti malo uvertire za taj duel defanzivaca
:P
vecinu meceva sinisa komentarise na osnovu livescore-a
Marej poceo da izlazi na mrezu kao lud, kao da je spremio posebnu taktiku za Rafu. E kad bi jos i on postao ofanzivan igrac, sreci ne bi bilo krajaRafa za sad vrlo los, vidi se da nema on tu igru. Inace, on je poslednji put dobio nekog od prvih pet igraca u Madridu, ono polufinale sa Djokovicem. Od tada on nema igru, a izgleda da ni danas nece prelomiti. Mada, Rafa ima mnogo vece iskustvo u mecevima na tri dobijena, ocekujem da se to pokaze u nastavku.
Marin je u Top10!!! Prvo GS polufinle, i bice opasan protivnik bilo kojem od ove dvojice, ima sanse pogotovo ako se ovi umore. Bravo Marine!!!
i ja samnesto mislio u tom pravcu
a Rafa tesko bash, mada u drugom setu igra puno bolje na svoj servis, Marej me odusevio servis volej igrom , steta sto je vise ne forsira, inace pogadja vinere iz svih pozicija , dosad bez greske !!! a ne sumnjam da je taktika za Rafu spremana dugo!!!
oce li mi neko objasniti sto ce ova glupost od vatrometa sad grrrrr, i eto sto se desi covjek se dekoncentrise pogodi samo jedan prvi servis i dozvoli brejk![]()
Last edited by pumba; 26-01-10 at 10:31.
Bravo Cilicu, skinuo je dvojicu iz TOP 10, tesko ce mu biti u polufinalu nakon ovakva dva meca u 5 setova
nikad ovako nervoznog Nadala nijesam vidio , govor tijela ni blizu onog Rafe prije povrede, kao da vise ne vjeruje u sebe...
Cilic dobar, ali mislim da mu je ovo maximum.. bar sto se tice ovog Grand Slama...
Murray, dobar si, samo naprijed![]()
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Rekao je sad doktoru: Znate li vi koliko je 5 setovaI povrijedjen ima vjere
![]()
kraj```````````````
You'll Never Smoke Alone..
a evo i potvrdeMarej - Cilic polufinale ...
Kraj Nadala!
Obnovila se povreda koljena, zbog koje je predao meč protiv Mareja!
Od 12 mečeva protiv igrača iz top 10 pobjedio je samo jedan meč!
Uh slušam Mareja!
Kada je pomenuo Čilića, Škot je samo rekao da treba da uđe u finale , da će Čilić biti nervozan.
Kakav skot!!
Libertas
Ako ne osvoji Marej, Novak je 2 na Svijet!!!![]()
Finale Djole - Marin![]()
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks