Pa što ste mislili, odakle meni ovoliko reputacije?
Sve se završava tajno i diskretno na PM![]()
Mogu mislit što se sve radi preko PM-a.
Sve 3 za 3 ka u našu ligu.![]()
Pa što ste mislili, odakle meni ovoliko reputacije?
Sve se završava tajno i diskretno na PM![]()
mislim se da ces DIDI sve su prilike, najbolje biti da ugasis reputaciju kad je zloupotrebljavaju ovako...
Imate neprijatelje? Odlicno! To znaci da ste se borili za neki sopstveni stav u zivotu!
Salimo se,necemo vise![]()
---Chelsea Fc---
Oooooooo
Da gasimo PM i Reputaciju i da pobrisemo broj postova i da se ne vidi od kada si clan.......
Mozda sam melodramatican malo....
Samo da Didi izadje neku noc i opusti se...ima da pomete sve kad se kuci vrati....jedina vam je sansa da mu ja ugasim internet.......
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Propustih neku zurku ovdje
Samo da vas pozdravim sve i zahvalim ljudima zbog kojih sam na 13-om mjestu![]()
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
upravo...o cemu se radi?!najbolje bi bilo da je iskljucis i da se vrati mir na forumu:mrgreen:
sto je bitno koliko ko ima reputacije i ima li je uopste??
tolika se frka digla,ada vrlo bitno imas li jednu kockicu ili 10 kockica,kao da dobijas nesto sa tim...
e paaaaaaaaa....:hammer::hammer::hammer::hammer:
Closer,
No hesitation,
Give me,
All that you have
Ali ima chlanova kojima se svidi tvoj post,daju ti + i kao komentar napishu "ne bi shkodilo da uzvratish"![]()
Reche cura sa tri kockice.
\\OFL•GIC
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Sad cu da zovem drugarice i dugove iz razreda da mi daju sto vise pluseva kako bih JA bio cool tip na forumu... yeeeiiyyy![]()
Živio mi Srđane Aleksiću!
hahahahahhaahhahaahaah salveticeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
a tebi ocu srce sto oces,ipak si ti moja salvetica :*
Closer,
No hesitation,
Give me,
All that you have
Ao ljudi, napraviste frku od ovoga.![]()
Trebalo je da ostane anonimno, a ne da se javno iznosi zloupotrebljavanje reputacije...![]()
Neka se makne reputacija, signature, avatar, user title, PM i bićemo mirni![]()
minus i plus ko amer i rus
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
/me se odjavljuje s foruma pa posalji neko sms kad se okanete igranja s reputacijom da se vrnem tek tad![]()
Imate neprijatelje? Odlicno! To znaci da ste se borili za neki sopstveni stav u zivotu!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks