Dobro su se naostrili Kiss i Adam protiv svojih madjara. Po dva gola oboje.
4-7 trenutno
Ajmo breeeeeeeeeeeeeeeeee
Dobro su se naostrili Kiss i Adam protiv svojih madjara. Po dva gola oboje.
4-7 trenutno
Release Yourself
5 7 kraj 3ce
8-5 toooooooooooooooooooo
O kakoooooooooooo dobro jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zivjet za tebeeeeeeeeeeeeeeeee u dobru i u zlu KOTORE MOJ ja bicu tuuuuuuuuuuuuuu
Kad svaneeee novi dannnn
ti znaj da nisi sam jer moje srce je zauvjek tu kuca za tebeeeeeee ooOOooooOO
TOOOOOOOOOOO
5 8 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sampioniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kolko zavrsi Jadran?
Kako igra Cataro protiv Primorja?
---Chelsea Fc---
Navijaci Vasasa skandirali : "Neka gori Herceg Novi le olee"zamislite to
Dobra zaliha Katara, gledao sam 2 gi dio utakmice![]()
---Chelsea Fc---
čestitke primorcu. još dobite i u uzvratu pa je nama dosta i nerješeno s vasasom u gružu. ali ipak očekujem u 5. kolu da jug pokaže zube i proba dobit u kotoru za 1. mjesto u grupi. drugoplasirane ekipe će bit puno lošije od prvoplasiranih, eventualno ako novljani budu drugi u A grupi i malo dignu formu do 1/4finala, što je realno, budu opasan drugoplasirani
vaterpolski portal - www.dance.hr
Evp nas sad na korak od prvog mjesta,dovoljno je da ne izgubimo u kotoru od juga i vasasa i da dobijemo u grckoj(sto nije nimalo lako,pokazalo se na primjeru vasasa).Ne treba se opustat,ali mislim da cemo 90 % sve to odradit.I onda cemo skoro sigurno dobit lakseg protivnika u cetvrtfinalu,i revans doma...banja![]()
Raise my hammer,take my aim
Necete dobiti revans doma, i to se zrijeba. Ili mozda je zrijebanje samo kad je Partizan prvi![]()
nisam cuo da se nesto mjenjalo tako da nemamo siguran revans,al svakako je bolje biti prvi u grupi....
mladost-jadran hn 6-9
A fala da ne kazem shta...
![]()
\\OFL•GIC
Znas sto vam ja mogu rec,nemojte se radovat,niste vi igrali toliko dobro koliko je mladost ocajno odigrala sa igracem manje i uopste,uzasno !!!!
evo i Budva se poigrala sa Honvedom, sjajan vikend za vaterpolo klubove, 3 pobjede u Evroligi u gostima, dvije u MAdjarskoj jedna u Hrvatskoj, za ponos!
Kolko je dobila Budva???
---Chelsea Fc---
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks