Barcelona
Real Madrid
Almería
Malaga
Atlético Madrid
Deportivo La Coruńa
Villarreal
Tenerife
Real Zaragoza
Sporting Gijón
Valencia
Espanyol
Xerez
Real Valladolid
Osasuna
Athletic Bilbao
Racing Santander
Sevilla
Getafe
Mallorca
Vidi bas![]()
Ipak, to ne mjenja cinjenicu da su obje pozicije bile regularne, a golovi ponisteni.Osim toga, prvi gol bi svejedno bio postignit i da nije bilo zvizduka, buduci da je golman bio daleko od gola (bukvalno je samo trebalo gurnuti loptu u mrezu),a u drugoj situaciji igrac Sevilje je bio 1 na 1 sa golmanom, dakle u 100% sansi...
Dakle, dvije ovakve situacije u odlucujucem mecu za ostanak Barse u takmicenju.Malo li je?![]()
Sve u svemu, čini se da je Primera (kao što i ranije negdje prognozirah) ove godine ipak Barselonina. Ovo su bodovi koji se teško mogu nadoknaditi.
Još ako Real Madrid nastavi da bude ovako neefikasan u završnici kad ima meč-lopte, crno nam se piše.
Iguain se povrijedio u najgore moguće vrijeme. Dako bude spreman za Lion.
This is not the joke. We're here.
sto ja to cuh? neko pominje iguaina? ko je taj lik? to je onaj od koga su ronaldo,kaka i benzema bolji 3x...
Po meni je iguain najkorisniji igrac reala tj. covjek bez koga real ne moze da postigne lagano gol. mozda nije najbolji ali ako nastvai na nivou 2009te onda ce sigurno biti.
Onaj Higuain sve ka da nece, al cijepa li clijepa. Fali Realu finiser, Raul usporava igru, Benzema jos treba da se adaptira(i nije mu ovo Lion da igraju za njega).
Messi dao sinoc jubilarni 100-ti gol za Barselonu. Odlican podatak, obzirom da ima 22 godine.
Sevilja dosta oslabljena,nju bi sinoć bilo ko dobio
Mesi je dao 101. gol sinoć![]()
Unaprijed se izvinjavam ako nekoga odje naijedim ali ova Barcelona je najbolji tim sto je ikad igrao fudbal.Nijesam pristrasan,ne navijam za njih ali je vise nego uzivanje gledati ih.
Sta kazete Mesi dao 100 i 101 gol za Barsu, to je jubilej. Sevilji svakako treba da je cast, Real bi platio bar 50 miliona da je primio te golove.![]()
ne mogu da se porede ronaldo kaka i higuain![]()
ronaldo i kaka prave igru ,stvaraju visak i to odlicno rade kao niko na svetu
a higuain je spic pravi finiser jedan od najboljih,daje go kad rijetko ko moze i to je njegova prednost jer je uvjek siguran u zavrsnicia benzema je veoma dobar igrac ali ipak nije se jos uklopio jos nema iskustvo
![]()
Stvarno si iskompleksiran, brate.
I što je najjače od svega, nemaš kočnicu.
Izađi iz kuće malo, fini su dani sad, nema kiše više.
Popij pivo sa dva druga, a ako ih nemaš evo ja ću s tobom.
Probaj da pođeš na piće s nekom đevojkom, a ako ne znaš kako, pošalji PM MadGod-u, on će te naučit.
Radi nešto. Barselonu apsolutno zabolje penis za tebe,a ti izgleda živiš od njenih pobjeda. Konstantno nas sve smaraš svojim maloumnim provokacijama, koje nisu čak ni smiješne, što je najgore od svega.
Ugledaj se malo na FC_Barcelona, čovjeka koji je takođe dugo (kao i ti) patio zbog loših rezultata kluba za koji navija, pa i ove pobjede i dobre rezultate sad doživljava kao pravi gospodin, a ne kao gladni crnac sa Jamajke kojem je neko bacio kilo 'ljeba poslije mjesec dana.
Konsuliduj se malo, ne zbog toga što meni smetaš, ja mogu da te stavim na ignore.
Nego zbog sebe...
This is not the joke. We're here.
jedan radomir antic (valjda se slazemo da je to jedan od najboljih strucnjaka sa ovih prostora, ako ne i najbolji) je rekao da je barsa tim koji trenutno igra najlepsi fudbal na svetu, ali opet je merodavnije misljenje vas nekolicine odavde sa foruma, nego nekog tamo antica
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
Fabregas nesto si ozbiljno onervozio, da to nije baskijski sindrom ili ti je to od rodjenja ?
Jedan Radomir Antić je izrazio svoje mišljenje, isto kao što to radi i jedan Hokuto, CaseLogic, MadGod, i ostali.![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks