100% sam siguran da njemu ne dimi nego ovima iza![]()
Ahahahahahahahahhahahahaha![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
100% sam siguran da njemu ne dimi nego ovima iza![]()
a nije to njemu![]()
You'll Never Smoke Alone..
Prosudite da li momak prica istinu (da ne kazem da laze)
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
nemam potrebe da lazem...sto se tice dima, drugo je na leru ga turirat i gasom ga ugusit...ja misleci da si ti po gasu za audijem i on uspori kod delte...ja i dalje po gasu
daj nekom da ti vozi audija, ti sjedni iza u neka druga kola i neka ga malo nagazi pa da vidis...POD USLOVOM da si ono bio ti![]()
I ja sam se vozio za njim...i dimi ko blesav, na mjesto nijedan nece da dimi, ali u voznji...lokomotiva.
Ali jebes dim, slusaj taj zvuk!!!
TAKUMI
vidio sam ga i ja jednom dje mu kaslje audi, izbaca nesto crno iz sebe![]()
You'll Never Smoke Alone..
E vjerujes li danas sam isao drugim autom iza njega iz Niksica do PG tj. trkali smo se ja i brat do 160. ne kazem kad se bas stisne zadimi ali ne toliko previse, evo ako ces ovako. dodjeda da te provozam i stisnucu ga i ti se okreni i vidji koliko zadimi. Ako puno dimi onda ces i iz kabine vidjet dim.
Mislim nema potrebe da ja ikome ista ovdje objasnjavam. Prije je bila rastelovana bos pumpa, sad je nastelovana i samo sam cekao da mi neko kaze da dimi da mu pokazem ovaj snimak. Ne moze ovoliko dimit na ler, a kad se vozi da masu dimi
Imas cijev auspuha okrenutu na dole, ne mozes nikako iz kabine vidjet, mada mozda ono nisi bio ti...pa mozda tvoj i ne dimi, ali onaj ga je bio nagazio i stvarno je zadimio poprilicno, iako je bio mrak...Mada dizel je mora svaki da dimi...Nemoj mi sto zamjerit Igore, nije bilo zlonamjerno
Ja sam za to da platimo DIDIju da stavi Igoru ispod nicka titulu " BIG SMOKE "
Ko je uz mene?!
Ja sam vec zauzet, zalim. Nastavite da se muvate vas dvoje..
Mogu i stara kola da budu bez kapi dima, tako da ti ta prica ne pije vodu.
Vozio sam za tobom, put centra, bulevarom, bio sam Audijem, i u jednom trenutku sam stiskao kick down a ti si stao na semafore kod elektrodistribucije, ja sam prosao.
Onda, vidio sam te kod osnovnog suda...ne vidis se iza volana...
E da, nisam ja lazov...ne lazem, svi kazu da ti dimi ko lokomotiva, ipak si raskrinkan, sorry.
TAKUMI
Dobro nema potrebe sad za teskim rijecima
Igore ono kad smo se vidjeli ja bar tada nisam primijetio dim ako ti to sto znaci![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks