View Poll Results: Prvak je...

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Barcelona

17 38.64%
  • Real Madrid

17 38.64%
  • Almería

0 0%
  • Malaga

0 0%
  • Atlético Madrid

5 11.36%
  • Deportivo La Coruńa

0 0%
  • Villarreal

0 0%
  • Tenerife

1 2.27%
  • Real Zaragoza

0 0%
  • Sporting Gijón

0 0%
  • Valencia

2 4.55%
  • Espanyol

0 0%
  • Xerez

0 0%
  • Real Valladolid

0 0%
  • Osasuna

0 0%
  • Athletic Bilbao

1 2.27%
  • Racing Santander

0 0%
  • Sevilla

1 2.27%
  • Getafe

0 0%
  • Mallorca

0 0%
Page 69 of 201 FirstFirst ... 195965666768697071727379119169 ... LastLast
Results 1,701 to 1,725 of 5016

Thread: Primera / Liga Espanola 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by afi View Post
    Fabregas,sto ce ti ta glupa prica,obraza ti ??
    Daj mi razlog za to što moju priču nazivaš glupom, a samim tim i mene glupanom, je li, pošto si ti pametan?
    This is not the joke. We're here.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A da nije bilo najvece kradje u istoriji fudbala, Barselona bi bila na 2-3 trofeja prosle godine.
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Ne znam odkud to da mora da osvoji i sta ostaje, a sta ostaje ostalim klubovima ? I ranije nije Barsa sve osvajala, sad se ocekuje da se prosla sezona ponovi, znaci postavljeni su novi parametri. Barsa ih je postavila i to je dovoljno, sad neke trofeje proglasavate nevaznima, a zasto ih ne osvojise klubovi za koje vi navijate ? Cista zluradost gospodo, toliko nisko da postajete smijesni. Kase prica o kradji, a Interu igraci ne osvajaju taj skudeto, Moreti im ga kupuje, a Realovi navijaci moraju se pomiriti sa cinjenicom da je Franko okoncao zivot. Tako da su sada polovicno uspjesni, pa i Barsa ponesto osvoji . . . ponekad osvoji i sve, plus Realu nanese najtezi poraz u istoriji, jeli i to kradja ?

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

sto se tice CL tu sve zavisi od rasporeda i trenutne forme protivnika i tu nema previse price - kad se prodje osmina finala vise nema lakih protivnika tako da je sve moguce.
    U sampionatu je, za razliku od prosle godine, svaki bod bitan ali bukvalno svaki jer real zaista vrlo dobro gura. Ako barsa preskoci sevilju u subotu onda je do derbija mirna.
    Real igra 3 meca bez iguaina i to imaju 2 gostovanja dje ce ronaldo morat bolje da odigra ako misle da bodove uzimaju.
    tacno je da barsa igra slabije nego prosle sezone ali onaj ritam je nemoguce odrzati tako da je sasvim razumljiv pad forme - bodovi su , s druge strane tu.
    u sampionatu znaci mrtva trka do zadnjeg kola.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by opmne View Post
    Ne znam odkud to da mora da osvoji i sta ostaje, a sta ostaje ostalim klubovima ? I ranije nije Barsa sve osvajala, sad se ocekuje da se prosla sezona ponovi, znaci postavljeni su novi parametri. Barsa ih je postavila i to je dovoljno, sad neke trofeje proglasavate nevaznima, a zasto ih ne osvojise klubovi za koje vi navijate ? Cista zluradost gospodo, toliko nisko da postajete smijesni. Kase prica o kradji, a Interu igraci ne osvajaju taj skudeto, Moreti im ga kupuje, a Realovi navijaci moraju se pomiriti sa cinjenicom da je Franko okoncao zivot. Tako da su sada polovicno uspjesni, pa i Barsa ponesto osvoji . . . ponekad osvoji i sve, plus Realu nanese najtezi poraz u istoriji, jeli i to kradja ?
    Koliko sam ja upucen, Barsa je do pola od osvojenih titula u Primeri dosla za/u vrijeme Franka, a Real je Barsi nanosio i teze poraze od ovog 6-2 na Bernabeu prosle godine - one tipa 1-7, na Barsinom terenu, i 11-1, na Realovom.Da ne pominjem fakat da je u prethodne 3 godine REAL 2 puta bio sampion Primere, a Barsa tek jednom (na konto price o osvajanju)...

Kradja?Dalo bi se raspravljati o tom pojmu...Tipa - igra se kljucni mec za opstanak Barse u takmicenju LS, a sudija propusti priliku da svira makar JEDAN od 4-5 postojecih penala za rivala.Isto tako, u kljucnom mecu za ostanak Barse u kupu, sudija nalazi za shodno da ponisti 2 REGULARNA GOLA Sevilji, tek tako.Nazovite me zatucanim teoreticarem zavjere , ali mi termin "slucajnost" zavuci malo (zapravo, malo mnogo) cudno i "slucajno" u funkciji jedinog opravdanja i uzroka ovih dogadjaja...

:shock: :eek: :?
    Last edited by AnotherWorld; 15-01-10 at 09:30.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fabregas View Post
    Daj mi razlog za to što moju priču nazivaš glupom, a samim tim i mene glupanom, je li, pošto si ti pametan?
    Pa to da nije bilo ovaga ne bi bilo onoga bla bla bla,je potpuno nepotrebno,Barsa je osvojila sve u 2009 i zavrsena prica,ko si ti da joj omalovazavas uspjehe......

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

aooo sto je ovo-barsi pomaazu sudije na sve strane. jadni celzi i real madrid. a vidimo se.najbolje celzija da zalim koji je odigrao najp****** utakmicu u CL protiv barse na Noukampu a u revansu se sa igracem vise povukli. i oni su trebali da mi prodju. no to nije vise za pricu i nije mjesto ovdje tim pricama. to je davno zavrseno.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

A vidji, koliko se god ti napinja da se ta priča završi, kao što rekoh, neće se završit niti će ta mrlja ikad bit izbrisana, niti će se pamtit "samo ko je na kraju osvojio LŠ" (kao što su mnogi predvidjali).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    aooo sto je ovo-barsi pomaazu sudije na sve strane. jadni celzi i real madrid. a vidimo se.najbolje celzija da zalim koji je odigrao najp****** utakmicu u CL protiv barse na Noukampu a u revansu se sa igracem vise povukli. i oni su trebali da mi prodju. no to nije vise za pricu i nije mjesto ovdje tim pricama. to je davno zavrseno.
    Od kada se ocjenjuje/vrednuje umjetnicki dojam/utisak/stil u fudbalu?Jesam li propustio nesto

Jedan JUVENTUS vec sto godina igra nesto sto se moze nazvati DEFINICIJOM ruznog/defanzivnog fudbala, zahvaljujuci kom su i osvojili brdo titula - pa se niko ne nadje ovdje da ih kritikuje zbog tog, dok se Celsi pljuje najstrasnije zbog JEDNOG defanz. odigranog meca.Zar to nije simpaticno?

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

ko prica o juventusu ovdje? ja licno mrzim fudbal koji igra juve ali to nije bila tema ovdje.
    MadGod, za sve je ta prica zavrsena - pehar je otisao i vitrine Barselone e sad ako neko zbog toga ne moze da spava to je druga prica.
    nego, zavrsicemo pricu o celziju i Cl na ovom topicu.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Kao što vidiš, završena je samo za one koji se trude da zabroave to i imaju selektivno pamćenje, a takvi su u prilično jasnoj manjini.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nije 4-5 penala, nego 6. Cistih 5, a jedan, eto da kazemo polovican.

Tragedija...
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne broji se ko igra ljepsi fudbal nego ko igra funckionalniji fudbal. Ne moze na "lijepe oci" sto bi reka' nas narod.Pisanje lazne fudbalske istorije , o tome se radi.Ostace legenda o mocnoj Barseloni, prepricavace se sezona 2008/2009, a prava istina ce biti zaboravljena.To je ubijanje fudbala.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Plus, ljepota fudbala je subjektivna stvar.

"Balet" na terenu nije svačija vizija lijepog fudbala. Moj drug voli da kaže da je to homoseksualni fudbal Neko jednostavno voli ekipe koje se bore "do krvi" i posljednjeg atoma snage, neko voli način na koji igraju npr Juventus ili Italija, nekome je taktička superiornost Murinjovih ekipa pojam u fudbalu.

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Another koliko golova su dali policajci i redari prilikom postizanja tih rezultata Reala protiv Barse ?

Ko je pokraden to ? Kako to objasnjavate da je osvajanje LS kradja, onda su Real, Milan i Liverpul opljackali uefu. Fino i posteno priznajte nije se moglo stati na put do titule, sve je bilo redom gazeno. Celzi se koprcao i nista vise od toga, kao i ostali.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by opmne View Post
    Ko je pokraden to ? Kako to objasnjavate da je osvajanje LS kradja, onda su Real, Milan i Liverpul opljackali uefu. Fino i posteno priznajte nije se moglo stati na put do titule, sve je bilo redom gazeno. Celzi se koprcao i nista vise od toga, kao i ostali.
    Kako su to Real, Milan i Liverpul konkretno opljačkali UEFU?

Nigdje u istoriji vrhunskog fudbala nećeš naći veću kradju od polufinala prošle godine. Eventualno u nekim nižim ligama kao onoj brazilskoj dje su dali 9 golova za 5 minuta.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zar ne shvatate da opmne i laciale ne mogu da pričaju objektivno.
    Toliko je teško reći ''ČASTIO NAS JE OVREBO jedan pehar i dao nam šansu da se borimo za još 2, ali ŠTO DA SE RADI, SREĆA PONEKAD BUDE I KLJUČAN FAKTOR U SVEMU'' i da se završi sva priča.

Nego... CRNJAK KUCAT VIŠE I OBJAŠNJAVAT ZALUĐENICIMA...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Kako su to Real, Milan i Liverpul konkretno opljačkali UEFU?
    Da li da se ili da :cry:, pitam se...

Nigdje u istoriji vrhunskog fudbala nećeš naći veću kradju od polufinala prošle godine. Eventualno u nekim nižim ligama kao onoj brazilskoj dje su dali 9 golova za 5 minuta.
    Ja sam citao da je u sezoni 1960/61 nasilno prekinuta dominacija Reala u Evropi (pet zaredom osvojenih titula) na nacin sto su im, u polufinalu, ponistena 3 ili 4 regularna pogotka.I gle cuda, protivnik je bila BARSELONA U finalu je, sva sreca, slavila Benfika...

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Fabregas dobar izraz je sreca, mislim da si potpuno u pravu. Isto tako cisto sumnjam u ove nebuloze o zavjerama i glupostima, to samo neki odje prosipaju teorije kako bi opravdali nemoc klubova za koje navijaju. MadGod zbilja kako su opljackali, cistom i postenom igrom, ponekad ih je i sreca pratila i to je to. Doduse Real je malo diskutabilan, ali kad cuti uefa nije problem. Another nemoj se pitati, odma pocni da places inace samo knjezis po forumu o nekakvoj pljacki vijeka.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

mi koji navijamo za barsu smo pristrasni i sa nama se ne moze pricat (jos imamo i podloge za takvu pricu - 6 titula) a ovi sto navijaju za real...zamislite tek kakvi bi vi bili da uzmete koji trofej - tek se onda ne bi moglo zivjet ovdje.
    no, da batalimo vise tu pricu vidjecemo ko ce nocas bolje proc.i barsa i real imaju teske meceve. barsa da se revansura sevilji za poraz u kupu a real da proba da uhvati lidera i to bez najboljeg igraca ove sezone - iguaina.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mi koji navijamo za barsu smo pristrasni i sa nama se ne moze pricat (jos imamo i podloge za takvu pricu - 6 titula) a ovi sto navijaju za real...zamislite tek kakvi bi vi bili da uzmete koji trofej - tek se onda ne bi moglo zivjet ovdje.
    no, da batalimo vise tu pricu vidjecemo ko ce nocas bolje proc.i barsa i real imaju teske meceve. barsa da se revansura sevilji za poraz u kupu a real da proba da uhvati lidera i to bez najboljeg igraca ove sezone - iguaina.
    Ti (najcesce) NISI pristrasan, kao ni clan "FCBarcelona", dok se to apsolutno ne moze ne reci, vec i pomisliti, za odredjene likove ovdje

Evo jednog (takvog)

Another nemoj se pitati, odma pocni da places
    Zasto bih, ne navijam ja za Barsu :lolblue:

inace samo knjezis po forumu o nekakvoj pljacki vijeka.
    Nastavak dalje price na ovu temu ce imati smisla tek posto mi navedes samo JEDNU vecu pljacku (od ove pod sifrom OVREBO) na ovom nivou (polufinale LS), od nastanka najelitnijeg Evropskog klupskog takmicenja pa do danas Ja sam naveo jednu, za koju sam cuo/procitao od ljudi koji su fanaticni fanovi Reala - a to je ta, vec pomenuta kradja u sezoni 1960/61 - u kojoj je glavni akter ponovo bila (ko drugi do) Barselona...Sapienti sat

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Zodiac View Post
    Ne broji se ko igra ljepsi fudbal nego ko igra funckionalniji fudbal. Ne moze na "lijepe oci" sto bi reka' nas narod.Pisanje lazne fudbalske istorije , o tome se radi.Ostace legenda o mocnoj Barseloni, prepricavace se sezona 2008/2009, a prava istina ce biti zaboravljena.To je ubijanje fudbala.

e sad, ko god je gledao utakmicu celsi - barcelona i ko je imalo objektivan sjecace se toga da je celsi potpuno zasluzeno trebao taj mec da dobije...
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mi koji navijamo za barsu smo pristrasni i sa nama se ne moze pricat (jos imamo i podloge za takvu pricu - 6 titula) a ovi sto navijaju za real...zamislite tek kakvi bi vi bili da uzmete koji trofej - tek se onda ne bi moglo zivjet ovdje..
    Stvarno, moga' bi i taj provincijski klubčić iz Madrida da uzme neki trofej.

Kuku, kako možeš ovo da kažeš brate... :trashcom:

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Quote Originally Posted by AnotherWorld View Post
    Koliko sam ja upucen, Barsa je do pola od osvojenih titula u Primeri dosla za/u vrijeme Franka, a Real je Barsi nanosio i teze poraze od ovog 6-2 na Bernabeu prosle godine - one tipa 1-7, na Barsinom terenu, i 11-1, na Realovom.Da ne pominjem fakat da je u prethodne 3 godine REAL 2 puta bio sampion Primere, a Barsa tek jednom (na konto price o osvajanju)...

Hahaha, kako dobra slika. A ovaj pasus gore je tacan.

Isto kao sto je fakt da je Barsa igrala ubjedljivo najljepsi fudbal protekle godine, tako je cinjenica da su prosli na srecu i pomoc sudije protiv Celzoga. To jesu li se ovi branili sa igracem vise, i kako su odigrali na Nou Kamp(takticki, sto sad, ko se ne otvori protiv Barse na Kamp Nou i popije 3 komada, neka ga je sramota?). Zato su ih umechili na Stemford Bridz, ugnjavili kao macku. Ne volim Celzi i njihovu igru, al **** ga - jedino njima je Barsa trebala da se sagne prosle godine. Niko drugi to nije uspio, eno su se israli na slavnog Mancestera u finalu.
    Al rispekt za Hidinka i njegovu cetu terminatora.

Eto tolko, vise necu komentarisat dogadjaje od prosle godine vezane za ovaj dvoboj.

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Another jesi li vidio ono lopovce Anrija kako rukom odluci utakmicu sa Irskom. Ono su ga naucili u Barsu inace dok je igrao u Arsenal kazu nista postenije od njega nije bilo. A tek da je igrao u Real bio bi za primjere cojstva i junastva U Inter nije mogao jer je nesto blijed, a i zna da igra fudbal.

Page 69 of 201 FirstFirst ... 195965666768697071727379119169 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)