A da nije bilo najvece kradje u istoriji fudbala, Barselona bi bila na 2-3 trofeja prosle godine.
Barcelona
Real Madrid
Almería
Malaga
Atlético Madrid
Deportivo La Coruńa
Villarreal
Tenerife
Real Zaragoza
Sporting Gijón
Valencia
Espanyol
Xerez
Real Valladolid
Osasuna
Athletic Bilbao
Racing Santander
Sevilla
Getafe
Mallorca
A da nije bilo najvece kradje u istoriji fudbala, Barselona bi bila na 2-3 trofeja prosle godine.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Ne znam odkud to da mora da osvoji i sta ostaje, a sta ostaje ostalim klubovima ? I ranije nije Barsa sve osvajala, sad se ocekuje da se prosla sezona ponovi, znaci postavljeni su novi parametri. Barsa ih je postavila i to je dovoljno, sad neke trofeje proglasavate nevaznima, a zasto ih ne osvojise klubovi za koje vi navijate ? Cista zluradost gospodo, toliko nisko da postajete smijesni. Kase prica o kradji, a Interu igraci ne osvajaju taj skudeto, Moreti im ga kupuje, a Realovi navijaci moraju se pomiriti sa cinjenicom da je Franko okoncao zivot. Tako da su sada polovicno uspjesni, pa i Barsa ponesto osvoji . . . ponekad osvoji i sve, plus Realu nanese najtezi poraz u istoriji, jeli i to kradja ?
sto se tice CL tu sve zavisi od rasporeda i trenutne forme protivnika i tu nema previse price - kad se prodje osmina finala vise nema lakih protivnika tako da je sve moguce.
U sampionatu je, za razliku od prosle godine, svaki bod bitan ali bukvalno svaki jer real zaista vrlo dobro gura. Ako barsa preskoci sevilju u subotu onda je do derbija mirna.
Real igra 3 meca bez iguaina i to imaju 2 gostovanja dje ce ronaldo morat bolje da odigra ako misle da bodove uzimaju.
tacno je da barsa igra slabije nego prosle sezone ali onaj ritam je nemoguce odrzati tako da je sasvim razumljiv pad forme - bodovi su , s druge strane tu.
u sampionatu znaci mrtva trka do zadnjeg kola.
Koliko sam ja upucen, Barsa je do pola od osvojenih titula u Primeri dosla za/u vrijeme Franka, a Real je Barsi nanosio i teze poraze od ovog 6-2 na Bernabeu prosle godine - one tipa 1-7, na Barsinom terenu, i 11-1, na Realovom.Da ne pominjem fakat da je u prethodne 3 godine REAL 2 puta bio sampion Primere, a Barsa tek jednom (na konto price o osvajanju)...
Kradja?Dalo bi se raspravljati o tom pojmu...Tipa - igra se kljucni mec za opstanak Barse u takmicenju LS, a sudija propusti priliku da svira makar JEDAN od 4-5 postojecih penala za rivala.Isto tako, u kljucnom mecu za ostanak Barse u kupu, sudija nalazi za shodno da ponisti 2 REGULARNA GOLA Sevilji, tek tako.Nazovite me zatucanim teoreticarem zavjere, ali mi termin "slucajnost" zavuci malo (zapravo, malo mnogo) cudno i "slucajno" u funkciji jedinog opravdanja i uzroka ovih dogadjaja...
:shock: :eek: :?![]()
Last edited by AnotherWorld; 15-01-10 at 09:30.
aooo sto je ovo-barsi pomaazu sudije na sve strane. jadni celzi i real madrid. a vidimo se.najbolje celzija da zalim koji je odigrao najp****** utakmicu u CL protiv barse na Noukampu a u revansu se sa igracem vise povukli. i oni su trebali da mi prodju. no to nije vise za pricu i nije mjesto ovdje tim pricama. to je davno zavrseno.
A vidji, koliko se god ti napinja da se ta priča završi, kao što rekoh, neće se završit niti će ta mrlja ikad bit izbrisana, niti će se pamtit "samo ko je na kraju osvojio LŠ" (kao što su mnogi predvidjali).![]()
Od kada se ocjenjuje/vrednuje umjetnicki dojam/utisak/stil u fudbalu?Jesam li propustio nesto
Jedan JUVENTUS vec sto godina igra nesto sto se moze nazvati DEFINICIJOM ruznog/defanzivnog fudbala, zahvaljujuci kom su i osvojili brdo titula - pa se niko ne nadje ovdje da ih kritikuje zbog tog, dok se Celsi pljuje najstrasnije zbog JEDNOG defanz. odigranog meca.Zar to nije simpaticno?![]()
ko prica o juventusu ovdje? ja licno mrzim fudbal koji igra juve ali to nije bila tema ovdje.
MadGod, za sve je ta prica zavrsena - pehar je otisao i vitrine Barselone e sad ako neko zbog toga ne moze da spava to je druga prica.
nego, zavrsicemo pricu o celziju i Cl na ovom topicu.
Kao što vidiš, završena je samo za one koji se trude da zabroave to i imaju selektivno pamćenje, a takvi su u prilično jasnoj manjini.![]()
Nije 4-5 penala, nego 6. Cistih 5, a jedan, eto da kazemo polovican.
Tragedija...
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Ne broji se ko igra ljepsi fudbal nego ko igra funckionalniji fudbal. Ne moze na "lijepe oci" sto bi reka' nas narod.Pisanje lazne fudbalske istorije , o tome se radi.Ostace legenda o mocnoj Barseloni, prepricavace se sezona 2008/2009, a prava istina ce biti zaboravljena.To je ubijanje fudbala.
Plus, ljepota fudbala je subjektivna stvar.
"Balet" na terenu nije svačija vizija lijepog fudbala. Moj drug voli da kaže da je to homoseksualni fudbalNeko jednostavno voli ekipe koje se bore "do krvi" i posljednjeg atoma snage, neko voli način na koji igraju npr Juventus ili Italija, nekome je taktička superiornost Murinjovih ekipa pojam u fudbalu.
Another koliko golova su dali policajci i redari prilikom postizanja tih rezultata Reala protiv Barse ?
Ko je pokraden to ? Kako to objasnjavate da je osvajanje LS kradja, onda su Real, Milan i Liverpul opljackali uefu. Fino i posteno priznajte nije se moglo stati na put do titule, sve je bilo redom gazeno. Celzi se koprcao i nista vise od toga, kao i ostali.
Zar ne shvatate da opmne i laciale ne mogu da pričaju objektivno.
Toliko je teško reći ''ČASTIO NAS JE OVREBO jedan pehar i dao nam šansu da se borimo za još 2, ali ŠTO DA SE RADI, SREĆA PONEKAD BUDE I KLJUČAN FAKTOR U SVEMU'' i da se završi sva priča.
Nego... CRNJAK KUCAT VIŠE I OBJAŠNJAVAT ZALUĐENICIMA...
This is not the joke. We're here.
Da li da seili da :cry:, pitam se...
Ja sam citao da je u sezoni 1960/61 nasilno prekinuta dominacija Reala u Evropi (pet zaredom osvojenih titula) na nacin sto su im, u polufinalu, ponistena 3 ili 4 regularna pogotka.I gle cuda, protivnik je bila BARSELONANigdje u istoriji vrhunskog fudbala nećeš naći veću kradju od polufinala prošle godine. Eventualno u nekim nižim ligama kao onoj brazilskoj dje su dali 9 golova za 5 minuta.U finalu je, sva sreca, slavila Benfika...
Fabregas dobar izraz je sreca, mislim da si potpuno u pravu. Isto tako cisto sumnjam u ove nebuloze o zavjerama i glupostima, to samo neki odje prosipaju teorije kako bi opravdali nemoc klubova za koje navijaju. MadGod zbilja kako su opljackali, cistom i postenom igrom, ponekad ih je i sreca pratila i to je to. Doduse Real je malo diskutabilan, ali kad cuti uefa nije problem. Another nemoj se pitati, odma pocni da places inace samo knjezis po forumu o nekakvoj pljacki vijeka.
mi koji navijamo za barsu smo pristrasni i sa nama se ne moze pricat (jos imamo i podloge za takvu pricu - 6 titula) a ovi sto navijaju za real...zamislite tek kakvi bi vi bili da uzmete koji trofej - tek se onda ne bi moglo zivjet ovdje.
no, da batalimo vise tu pricu vidjecemo ko ce nocas bolje proc.i barsa i real imaju teske meceve. barsa da se revansura sevilji za poraz u kupu a real da proba da uhvati lidera i to bez najboljeg igraca ove sezone - iguaina.
Ti (najcesce) NISI pristrasan, kao ni clan "FCBarcelona", dok se to apsolutno ne moze ne reci, vec i pomisliti, za odredjene likove ovdje
Evo jednog (takvog)
Zasto bih, ne navijam ja za Barsu :lolblue:Another nemoj se pitati, odma pocni da places
Nastavak dalje price na ovu temu ce imati smisla tek posto mi navedes samo JEDNU vecu pljacku (od ove pod sifrom OVREBO) na ovom nivou (polufinale LS), od nastanka najelitnijeg Evropskog klupskog takmicenja pa do danasinace samo knjezis po forumu o nekakvoj pljacki vijeka.Ja sam naveo jednu, za koju sam cuo/procitao od ljudi koji su fanaticni fanovi Reala - a to je ta, vec pomenuta kradja u sezoni 1960/61 - u kojoj je glavni akter ponovo bila (ko drugi do) Barselona...Sapienti sat
![]()
Hahaha, kako dobra slika. A ovaj pasus gore je tacan.
Isto kao sto je fakt da je Barsa igrala ubjedljivo najljepsi fudbal protekle godine, tako je cinjenica da su prosli na srecu i pomoc sudije protiv Celzoga. To jesu li se ovi branili sa igracem vise, i kako su odigrali na Nou Kamp(takticki, sto sad, ko se ne otvori protiv Barse na Kamp Nou i popije 3 komada, neka ga je sramota?). Zato su ih umechili na Stemford Bridz, ugnjavili kao macku. Ne volim Celzi i njihovu igru, al **** ga - jedino njima je Barsa trebala da se sagne prosle godine. Niko drugi to nije uspio, eno su se israli na slavnog Mancestera u finalu.
Al rispekt za Hidinka i njegovu cetu terminatora.
Eto tolko, vise necu komentarisat dogadjaje od prosle godine vezane za ovaj dvoboj.
Another jesi li vidio ono lopovce Anrija kako rukom odluci utakmicu sa Irskom. Ono su ga naucili u Barsu inace dok je igrao u Arsenal kazu nista postenije od njega nije bilo. A tek da je igrao u Real bio bi za primjere cojstva i junastvaU Inter nije mogao jer je nesto blijed, a i zna da igra fudbal.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks