fala cika dejvide igram bas tako a unaprijed znam da necu dobit ali boles je jaca
fala cika dejvide igram bas tako a unaprijed znam da necu dobit ali boles je jaca
Mene je idol da budem trener
e q*atz, kad tako pesimistički gledaš a nijesi još ni uplatio tiket![]()
aj necu vise tako razmisljat
Evo ti pjesma za preobraženje:
100,200,300 ja sam optimista.
3 puta pjevati u toku dana (za svaki znak 1,X,2)
Što me je jutros na zoru neka gracija ufatila![]()
bari-inter 1
real 2
idem da pojem a vi predlazite odje da mi je lakse igrat
ancona - lece 1, @2.50
:joint:
Who let the dogs out
Gent - Kortrijk 1 1.50
Bayern - Hoffenheim 1 1.50
Strasbourg - Laval 1 2.10
Ajaccio - Arles x-1 5.00
Živio mi Srđane Aleksiću!
FRANCE: Ligue 2
20:00 Sedan - Chateauroux 1 @ 2.00
9.5/10
Sedan-chateauroux-1--1,9
sedan u poslednje vrijeme u super formi,bori se za opstanak i danas igra s izravnim konkurentom chateauroux, gosti Će danas igrati bez Čak 8 igraČa i ako se joŠ pogleda da je chateauroux u jako losoj formi ovo bi trebala biti jedinica
PRIJATELJSKE UTAKMICE: Club Friendly
15.01.2010 16:00
Grasshoppers - Pelister
Tip: 7+
Kvoata: 7,85
Sigurnost: 70%
Rezultat:
Info: MAKEDONCI SU POKAZALI U PRVOJ PRIJATELJSKOJ UTAKMICI DA TEŠKO MOGU PARIRATI PROFESIONALNIM EKIPAMA IZGLEDALI SU IZGUBLJENO U SVIM SEGMENTIMA IGRE............SVAKAKO PROBATI KO IMA U PONUDI I VEĆE HENDIKEPE TE 7+ GOLOVA
BELGIJA: Jupiler League
15.01.2010 20:30
Gent - Kortrijk
Tip: 1
Kvota: 1,50
Sigurnost: 100%
Rezultat:
Info: Sjajnu formu nogometaši Genta nadaju se nastaviti i u novoj godini nakon kratke Božićne stanke. Naime, prije odlaska na odmor Gent je nanizao serijom sjajnih rezultata i sedam pobjeda iz posljednjih osam prvenstvenih utakmica.Dovelo je to momčad koja je sezone 2007/08 ostvarila jedan od najvećih uspjeha u povijesti kluba (osvajanjem Belgijskog kupa) na treće mjesto na ljestvici s tek tri boda zaostatka za drugoplasiranim Club Bruggeom i šest za vodećim Anderlechtom, ali uz utakmicu više.Valja reći da je Gent najefikasnija domaćinska momčad Jupiler lige s 21 postignutim golom, dva više nego li su postigli Anderlecht i Club Brugge, a kod kuće je ukupno na omjeru od šest pobjeda, remija i dva poraza.Kortrijk je osmoplasirana momčad prvenstvene ljestvice s 27 osvojenih bodova, koja je u gostima u devet odigranih utakmica upisala 11 bodova, a na gostovanju kod Genta poražena je u dva od zadnja tri međusobna dvoboja.Posljednji poraz Gent je doživio još 1. studenog kada je poražen na domaćem travnjaku od Germinala s minimalnih 1-0, nakon čega je uslijedila klupska renesansa.U posljednjoj utakmici prije zimske stanke Kortrijk je poražen kod kuće od Club Bruggea s teških 4-1, a kako stvari stoje mogao bi slično loše proći i na Jules Ottenstadionu.
glava me zabolje vise od vasih analiza...
ClauN, Blokiran je Bojler u sve kladionice...![]()
Samo da znaš da ti za klimu sa konverterom ne nastupa Defroster zbog obaveza u reprezentaciju.
Melburn 1 sutra ujutru se igra,
Aachen 1,
Montpelje 1 i
Sedan 1
ovaj africki kup necu ga igrat vise... dabogda ih izbusili sve ... pi..
Moj za danas sa 5 jevreja
Bajern ~ 1
Gent ~ 1
Sedan ~ 1
Caen ~ 1
Ancona ~ 1X
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks